Minifotbal, futsal

Șimandul a pierdut dramatic în Liga Elitelor de futsal!





După ce a rămas în cursa pentru promovarea în Liga 1 de futsal, trecând în optimi de Universitatea Galați cu o echipă de juniori, întărită de profesorul Daniel Mărcuș, Șoimii Șimand a disputat chiar de Ziua Femeii a doilea meci din cadrul seriei a doua a Ligii Elitelor. În noua sală din comuna arădeană, șimăndanii au găzduit-o pe CSM Târgu Mureș, meciul fiind de-a dreptul speculos și dramatic pentru gazde.

După 5-5 la pauză, „șoimii” s-au dus la 9-6 până în minutul 34, dar aveau să termine confruntarea cu 4 goluri încasate fără să marcheze niciunul. Așadar, echipa vizitatoare s-au impus cu 10-9, iar băieții lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană rămân fără punct din două etape, după ce pierduseră cu 18-2 în deplasare, cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.

Omul meciului de ieri pentru Șimand a fost Paul Ujoc, autor a 6 goluri, Cordoș reușind „dubla”, iar Trif a marcat și el o dată.

Șoimii Șimand: Florin Năstase – Andrei Cordoș, Andrei Trif, Raul Tomuța, Paul Ujoc, Darius Galeancu, Daniel Albu, Marius Munteanu, Marius Ujoc, Raul Borod, Flavius Ujoc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button