Fotbal feminin

Poli e mare favorită la Arad, în optimile de finală ale Cupei României la fotbal feminin! Piroș: „Vom da o replică pe măsura posibilităților noastre!”AC Piroș Security a început pozitiv anul, cu o victorie importantă în ecuația luptei pentru supraviețuire în elita fotbalului feminin românesc. Arădencele s-au impus cu 3-1 la Galați, împotriva „lanternei roșii”, contând pe nu mai puțin de șase junioare, care vor apărea pe teren și în acest weekend, dar pe teren propriu.

Federația Română de Fotbal a programat optimile de finală ale Cupei României, ocazie cu care „leoaicele” le găzduiesc pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic pe rivalele din vest, de la Poli Timișoara. În sezoanele precedente, „roș-albele” le-au scos de fiecare dată din cursa pentru trofeu pe „alb-violete” (în sezonul 2020-2021 încă se numeau Fortuna Becicherecu Mic), doar că între timp diferența de valoare dintre cele două echipe a devenit imensă, pornind de la un buget de 5-6 ori mai mare al grupării de pe Bega. Aceasta a intrat în play-off din postura de lider al campionatului și lasă impresia că poate duce până la capăt lupta pentru titlu cu Olimpia Universitatea Cluj.

Așa stând lucrurile, duelul de duminică, de la ora 14,30, se anunță un galop de sănătate al formației vizitatoare, care – probabil – vor dori să răzbune eliminările din anii precedenți. „Suntem conștienți că plecăm cu șansa a doua în fața unei echipe ce a investit enorm în ultimul timp și care nu e întâmplător pe locul 1 în clasament. Noi răspundem cu o formație foarte tânără, am pierdut-o și pe Vanu pentru o accidentare, nu le avem nici pe Bozian sau Cauni, vom încerca să dăm o replică curajoasă, conform posibilităților noastre. Până la urmă, am ajuns în semifinalele Cupei două sezoane la rând și aprecierile pentru fete și proiectul nostru din partea autorităților au fost și sunt aceleași, în sensul că nu prea există. Obiectivul stagional rămâne o clasare cât mai bună în clasamentul play-outului și mai ales să scăpăm de emoții cât se poate de repede”, a spus Pavel Piroș, președintele grupării arădene.

FOTO: Ciprian PetcuțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Back to top button