Sporturi de contact

Gafencu l-a învins prin KO pe Crăciunică și s-a calificat în semifinala Dynamite Fighting Show 2023! Petruț – învins la decizie de Conea + VIDEO!

Cel mai puternic turneu piramidal de din kick-boxing istoria României a debutat în această seară, la Timișoara, cu arădeanul Eduard Gafencu printre protagoniști. La categoria super mijlocie, „The Blitz” l-a demolat pe Mădălin Crăciunică și s-a calificat în semifinala Dynamite Fighting Show, ce va avea loc în toamnă.

Gafencu l-a pus la pământ pe Crăciunică la mijlocul primei reprize

În mare formă fizică, dar și conectat mental la meci, Gafencu și-a luat tare pe adversarul din Constanța încă din start. Croșele, dar și loviturile de picior au intrat una după alta, iar după nici două minute, Crăciunică a fost trimis la podea. Arbitrul Ciprian Sora l-a numărat pentru prima oară, după alte 30 de secunde pentru a doua oară și a decis să întrerupă meciul când mai erau 10 secunde până la finalul primei reprize, căci sportivul de pe Litoral abia mai stătea în picioare.

Așadar, victorie prin KO pentru Edi Gafencu, a 12-a din carieră (restul de 5 au fost la puncte). Arădeanul merge în „careul de ași” la „ super mijlocie”, alături de Andrei Ostrovanu care l-a bătut, prin KO (pe finalul reprizei secunde), pe Flavius Boiciuc. Ceilalți doi semifinaliști se vor decide în luna mai, cel mai probabil la Buzău, după  meciurile: Cezar Buzdugan – Ștefan Orza și Rambo Lambagiu – Costin Dinu, arădeanul urmând să dea piept cu Buzdugan sau Orza.

VIDEO meciul lui Edi Gafencu

Petruț, învins la puncte

Gala de pe Bega a început cu meciul partenerului – antrenor al lui Gafencu. Valy Petruț l-a înfruntat pe Cristian Conea, miza fiind statutul de primă rezervă la categoria grea la Dynamite Fighting Show. A fost un meci spectaculos, cu multe lovituri grele, decis la puncte în fața lui Conea.

VIDEO meciul lui Valy Petruț

În fine, la categoria grea, tot în această seară, la Timișoara, Sebastian Cozmâncă l-a bătut pe Ilie Brancu, iar Florin Ivănoaie pe Cosmin Bucoveanu și s-au calificat în semifinale.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button