UTA Arad

Balint a reluat pregătirea în vederea meciului de „totul sau nimic” cu U. Cluj: Juniorii Ristin, Popa și Ekmekci urcă la prima echipă!



Nimic nou sub soare nici în startul play-outului Superligii. Echipele care – probabil – se vor bate la „cuțite” pentru șansa de a juca barajul de menținere în Superligă au pierdut pe linie, iar printre ele se află și UTA. Arădenii au cedat la Ploiești, Mioveniul la Craiova (cu FC U), iar FC Argeș, la Cluj (cu Universitatea).

„Șepcile roșii” chiar urmează să vină pe Mureș la reluarea campionatului după pauza dedicată echipelor naționale, iar Alexandru Chipciu a și aruncat „mănușa”: „Trebuie să ne luăm săbiile la Arad”. Într-adevăr, aici ar trebui să o aștepte o formație „roș-albă” extrem de motivată și cu lecțiile făcute pentru trei puncte mai mult decât o gură de oxigen, ci mai degrabă e vorba despre un tub întreg. Ubbink și colegii săi vor juca și pentru antrenorul Laszlo Balint, care e conștient – la rându-i – că nu mai pot exista explicații sau alibiuri în cazul unui rezultat negativ, iar în situația în care se află echipa sa vorbim și despre un rezultat de egalitate.

Antrenorul „Bătrânei Doamne” a condus în această dimineață primul antrenament de după eșecul de pe „Ilie Oană”. „Roș-albii” s-au întors „acasă”, pe „ICRTI”, după săptămâna de antrenamente pe CPL ce le-a permis angajaților primăriei să lucreze puțin la refacerea gazonului de la baza de pe „Câmpul Liniștii”. Fiindcă nu contează pe internaționalii Abeid, Postolachi, Pop, Iurasciuc, Cibi și Pășcălău, Balint a luat în pregătire (alți) trei juniori de la tineret. Este vorba despre mijlocașii Răzvan Ristin, Raul Popa și Ahmet Ekmekci, cu mențiunea că în vederi era și Claudiu Negoescu, dacă acesta nu s-ar confrunta cu o întindere musculară.

Cei trei tineri fotbaliști ar trebui să apară pe teren și sâmbătă dimineața, cu ocazia amicalului cu Ripensia, de la Arad. Și asta și pentru că disputele în Liga de Tineret sunt oprite pentru a face loc întâlnirilor de Cupă, acolo unde „roș-albii” au fost eliminați după disputele din grupe.

UTA intenționează să îi găzduiască pe timișeni chiar pe arena „Francisc Neuman”, însă dacă se va considera că terenul nu e pregătit să facă față, disputa se va juca – cel mai probabil – „Banatul” din Sânnicolau Mic. Vă reamintim că partida cu Universitatea Cluj, din cadrul etapei a doua a play-outului Superligii, e programată sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 12, în Calea Aurel Vlaicu.









17 comentarii

  1. Iar ,,totul sau nimic”? De câtă vreme in loc de un joc bun, auzim doar texte de genul asta?
    Dacă echipa va retrograda, sa speram că nu, deși slabe șanse, tot astea vor fi textele, Mister?

    0
    0
    1. Dacă ești suporter adevărat, nu ai voie sa scrii zilnic ca echipa va retrograda. Ce ai vrea sa declare antrenorul sau un conducator? Stati linistiti ca vom retrograda? Pana la ultima sansa matematica trebuie ca echipa sa se bata iar noi sa o sustinem. E absurd sa le spunem si noi in fiecare zi ca vor retrograda si apoi sa avem pretentia ca sa si castige meciurile. Ce sa faca echipa? Sa arunce prosopul? Hai sa avem incredere si sa ii incurajam, daca vrem sa-i ajutam. Daca zilnic scrieti doi-trei-cinci ca vor retrograda, ce fel de suporteri suntem? Vi se pare ca celelalte echipe sunt mai bune? Pana la urma norocul va face diferenta …

      0
      0
      1. Nu sa arunce prosopul, sa joace fotbal, că sunt plătiți bine și la zi.
        Sa joace fotbal, nu țurcă! Și atunci vine și încrederea.

        0
        0
        1. Față, de Mioveni, Argeș, Chindia ori Petrolul, echipa chiar joacă.

          Problema e că vine câte unu și ratează din 2 metri, sau nu prinde poarta din 8. Pe când ăilalți din maxim două ocazii dau gol.

          Trebuie concentrare maximă, pe toată durata meciului.

          Cât despre vinovați, ăia trebuie căutați mai sus, mirosul tot mai neplăcut din partea aia vine.

          0
          0
          1. Eu zic sa nu fii atat de descurajat, isi va intoarce norocul fata si catre UTA !

            0
            0
      2. Vezi ca te face „mosier” (odata ce nu cred ca mai poate folosi textul cu „nu e mosia ta”), ca el are dreptul la opinie (de aceea si posteaza mereu primul la orice articol, ca sa ne aduca aminte).
        Caracter puternic, care sta sa sustina dreptul sau la opinie libera…acum a pus capul in pamant repede, fara cracnire 🙂

        0
        0
        1. ,,Sir”, iar citești fara sa pricepi? Sau de la atâta engleza ai uitat limba romana?
          Hai sa avem încredere, dar avem motive să avem? Matale da, că ai ochelari de cal. Atâta bai, sănătos să fii! Pe cine mai dai afara , gentleman?

          0
          0
        2. Puternic, dar nu chiar ca al matale. Excelezi la capitolul autosuficienta sau suficientă de sine. Hai, pa!

          0
          0
        3. Eu tot va spun sa nu-l mai bagati in seama ca-i un troll. Voi nu vedeti ca zilnic spune acelas lucru poate, poate mai pica unu-n plasa si ii raspunde.
          Ignorati-l si va disparea.

          0
          0
          1. Merci de interventie, exact subiectul troll-arii am vrut sa subliniez si eu acum.
            Da, este un troll…si nu cred ca trebuie sa dau definitia, oamenii care sunt pe comentarii stiu ce inseamna asta.
            E pacat sa nu poti intra pe comentarii aici din cauza unui troll sau doar ignorand troll-ul. E pacat domnule Lucian, ca mereu avem sa suportam un troll si ca nu exista niste reguli mai clare pe aceste comentarii impotriva troll-ului, asa cum sunt in alte locuri. (de exemplu, pe Facebook erau inchise comentariile sale)
            P.S. Stiu ca si acest troll va disparea ca si ceilalti trolli existenti aici de-a lungul timpului, insa e pacat sa trebuiasca sa-l suportam atat de mult…pleaca el, vine altul…si tot asa…

            0
            0
        4. ,,Sir”, până acum credeam că doar faci pe prostul. Înțeleg că ai vrea, pentru confortul matale, să-ți citești doar propriile comentarii sau pe cele în aceeași nota.
          Îți mai spun o data, poate pricepi:
          mai încet cu astfel de comentarii, ,,sir”! Cu dispariții și alte cele, că nu ești pe plantație de sclavi.
          Bine ar fi sa se salveze, îmi doresc să se salveze, doar că pentru asta trebuie să facă puncte. Și constați și matale, chiar dacă ești ,,orbit” de optimismul exagerat, că nu prea fac puncte ci mai mult pun capul în pământ. Dacă s-ar da puncte pe ,,meritam mai mult”, ,,punem capul în pământ” și alte vorbe fără rost, ar fi altceva. Așa că ia matale clasamentul , uită-te frumos la el și da-ne asigurări , la fel cum face domnul Meszar, că UTA nu retrogradează.
          Hai UTA!

          0
          0
  2. BALINT. Așteptări , speranțe, și realități. Ultimul mare antrenor al Aradului a fost nea Popa, RIP, ca om cu har Tisza, dar cu mult bun simt nu putea sa lupte cu o lume în schimbare. Una rea, cu alte principii și obiceiuri. UTA, ss-a văzut în postura de a fideliza un om cu școala, cu ceva jocuri la echipa. Mișcare geniala, la un transplant ce se vroia reușit. Lipsea ceva însă. De exemplu BALINT nu a avut, în ciuda unui timp concret, nici măcar explozia unui Poenaru la Clinceni sau Mediaș.. O turnura care distruge.. Mereu în gratia conducerii , nu are cine știe ce staf și mai aruncam o privire și spre cei cu pregătirea fizica. Tehnic ne mai explicam zile proaste, dar la cifre de controla antrenament, cum se poate explica oboseala din meciuri.? Rotații, minute, accidente, suspendări l-au dus pe BALINT la capăt de drum. Totuși privirile cauta echilibru la jucători între plata și randament. Nemeritat sezonul pentru un public entuziast și care se obișnuise măcar cuprezenta în prima divizie. O raza de lumina. Încep sa între oameni din propria ograda. Nici nu ai nevoie pe viitor mai mulți de patrustraini în fiecare compartiment. Exista și o mișcare de talent. Vreo patru jucători din B – ul total de perspectiva. .

    0
    0
    1. Avem și o problemă de calitate în rândul fotbaliștilor.
      Când ai acțiuni în treimea adversă la nivel de play-off, posesie la fel, ocazii create pe acolo, înseamnă că antrenorul își face treaba.

      Faptul că la concretizarea acțiunilor stăm foarte prost, adică avem nevoie de 4 5 acțiuni să dăm un gol, pe când alții au nevoie de două, îi clar că ai o problemă la jucători.
      La fel și la apărare, luam gol, în medie, la fiecare a doua acțiune a adversarului.

      Pe scurt, înscriem greu, deși ne creem ocazii peste medie, și încasăm foarte ușor, deși adversarii ajung la poarta noastră sub medie.

      Problema mare e la jucători. Lotul ăsta, dacă nu pică anul ăsta, la anul tot la retrogradare va fi, indiferent cine va fi antrenor.

      Să mergem și mai departe, am ajuns la lotul ăsta, pentru că acolo sus, nu există nimeni să creioneze o strategie coerentă de transferuri, cu obiective clare pe termen mediu și lung.

      Oamenii de acolo sunt mai ocupați să-și bage neamurile și cunoștințele care trebuie răsplătite, prin conducerea clubului.

      0
      0
      1. @Byzantium: Ai perfecta dreptate, la nivel de lot stam foarte rau. Asta deja e 100% vina conducerii. Nu suntem o tara si la un nivel la care sa stai linistit si ascuns, platesti jucatorii la timp, le oferi toate conditiile si majoritatea dintre ei nu au nici o treaba cu nivelul la care se pretind ca sunt. Sunt cel putin vreo 3-4 echipe in Liga 1 ce joaca pe burta goala cu luni de restante, dar jucatorii aia au caracter si ambitie, cati din jucatorii nostri poti spune ca au asta, ii numeri pe degetele de la o mana.

        0
        0
  3. nu mai e loc de greseli acum,TREBUIE sa catigam urmatorul meci neaparat pentru a incerca sa ne salvam..putem sa batem clujul,ultimul lor rezultat in deplasare a fost un 0-4 in derby si au jucat foarte slab..meciul asta trebuie pregatit bine,,avem nevoie si de noroc,asa e,doar ca norocul trebuie provocat,de aceea tine cu cei curajosi..din punct de vedere mental jucatorii trebuie pregatiti si sa li se spuna ca nu vor obtine nimik pe gratis,noi nu beneficiem de penalty-uri inventate,nici de eliminari usor acordate,trebuie sa ne chinuim mult,dar nu e imposibil sa reusim…eu am incredere..

    0
    0
  4. Bună ziua… Domnul Balit îi va mobiliza pe jucători cu mult pozitism extraordinar de bun, și Benga și restul echipei va câștiga acest joc,pentru suporteri care iubesc această echipă frumoasă a orașului nostru frumos Arad !!! Mult succes UTA Arad….Hai UTA Arad….Eu împreună cu fica mea vom fi cu siguranță pe stadion ,suntem abonați și am fost la toate partidele de acasă….. Hai UTA Arad Succes UTA Arad, Mulțumesc!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button