UTA Arad

Biletele la meciul UTA – U. Cluj se vând începând de astăzi, arădenii – obligați să câștige sâmbătă, la „matineu”!





UTA a intrat în săptămâna crucialei partide cu Universitatea Cluj, de sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 12. Arădenii au rămas pe loc de retrogradare și după prima etapă a play-outului Superligii, iar Laszlo Balint și jucătorii săi sunt mai mult ca oricând sub presiunea rezultatului. Cu atât mai mult cu cât punctele au fost făcute în acest sezon în special pe arena „Francisc Neuman”, în timp ce în deplasare „roș-albii” au câștigat o singură dată, la Botoșani, în septembrie 2022. Iar după confruntarea cu „șepcile roșii”, urmează alte patru confruntări departe de Arad și încă trei acasă.

Clubul arădean anunță punerea în vânzare a biletelor pentru meciul cu trupa lui Ioan Ovidiu Sabău, ce vine pe Mureș de la înălțimea locului 9, având cu 6 puncte mai multe decât „Bătrâna Doamnă”.  Tichetele de găsesc online de astăzi 27 martie, ora 15:00, accesând secțiunea ticketing a site-ului uta-arad.ro, iar prețurile sunt neschimbate față de sezonul regular:

Peluza “Iosif Petschovsky” – 30 lei

Tribuna II “Gioni Brosovszky” – 45 lei

Tribuna I “Coco Dumitrescu” – 60 lei

Area VIP:  250 lei interior, 500 lei exterior

La Arena Francisc Neuman, biltele se vor comercializa după următorul program:

Marți și joi între orele 14:00 – 18:00;

Miercuri și vineri între orele 10:00 – 14:00

Sâmbătă de la ora 09:00 până la startul meciului.

Accesul copiilor până la 3 ani este gratuit, în vreme ce copiii până în 14 ani beneficiază de o reducere de 50%.

2 comentarii

  1. Cu biletul speranței spre un loc de baraj promițător. Inspirați, în alte dați rugam rupatorii de bilete sa ne dea posibilitatea sa îl păstrăm integru, pro memoria. Pe la americani un petec de hârtie semnat în graba de multele lor personalități fac azi mici averi. Suntem în așteptarea amanuntelor despre băieți și starea lor fizico-mentala. Când jucau stelele UTA, amănunte scăpau de la vecinii lor sau rude apropiate. Acum le avem mai puțin harul cu care erau dăruiți un Domide sau Metkas. Ne bate un gând de primăvară. Sa scăpăm anul asta și mai vedem Un loc VIP la stadion, de marca, 500 , ca o noapte la hotel Negrescu de la Nisa. Măcar aici suntem egali cu ei !

    0
    0
  2. Nu as zice chiar obligați, mai sunt in joc 21 de puncte, nu cred că e chiar de ,,acum sau niciodată”.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button