Handbal

HC Beldiman a defilat cu Bistrița și a trecut în fruntea clasamentului „Valoare 4” la juniori III!


După ce și-a câștigat fără drept de apel seria zonală, HC Beldiman merge ceas și în turneul Grupa Valoare 4 la juniori 3. Arădenii au ajuns, ieri, la al patrulea succes din tot atâtea partide, cel mai clar de până acum, 55-17 cu LPS Bistrița, la Sala Sporturilor Victoria, în fața a aproximativ 200 de suținători, pasionați de acest sport.

Robert Beldiman a ieșit din nou la rampă cu nu mai puțin de 19 goluri, urmat fiind în clasamentul marcatorilor de Ayan Lucaci și Alexandru Pășcălău, cu câte 12 goluri, Cezar Diniș – 9, Sașa Vașnei – 2 și Călin Creț – 1. Din formația pregătită de George și Adriana Beldiman au mai facut parte: Cristian Berariu, George Tat, Luka Ilić, Luca Bojin, Alexandru Pintea, Mihai Crișan, Andrei Marcea, protejați excelent dintre buturi de Andrei Creț. 

„Țin sa felicit sportivii pt victorie, dar în special pentru atitudine și daruință. Veneam după un joc, în deplasare, cu Târgu Mures, pe care, cu toate ca l-am castigat, nu l-am disputat conform posibiltăților noastre. În schimb, meciul cu Bistrița ne arată că suntem pe drumul spre turneul final. Chiar dacă după această etapă am trecut pe locul 1 în clasament, având un golaveraj mai bun decât Turda, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să tratăm fiecare joc în parte cu maximă seriozitate. Am încredere in sportivii mei, că împreuna ne vom atinge obiectivul, prezența la turneul final valoare”, afirmă George Beldiman.

29-24, cu Minaur Baia Mare II 29-24, 40-22, cu LPS Oradea și 28-27 cu LPS Târgu Mureș sunt celelalte trei rezultate obținute de HC Beldiman în Grupa Valoare 4 la juniori 3, iar clasamentul la zi arată astfel:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button