Stranieri aradeni

Alex Capătă s-a despărțit deja de Dumbrăvița și mai poate juca fotbal doar sezonul ce vine!





Aproximativ două luni de zile a durat aventura lui Alexandru Capătă la CSC Dumbrăvița. În această dimineață, divizionara secundă timisana a anunțat despărțirea pe cale amiabilă de atacantul care împlinește 32 de ani pe 27 aprilie, care a fost o singură dată titular în „alb-verde” în confruntarea cu Oțelul Galați, încheiată cu scorul de 1-1. A mai intrat de pe bancă în deplasarea cu Progresul Spartac (0-0) și în derby-ul județean cu Ripensia, câștigat de trupa lui Cosmin Stan cu 2-0. Nu a înscris niciun gol.

Fotbalistul se despărțise în iarnă de Progresul Pecica având în cont 9 reușite, cu intenția de a pleca la muncă în străinătate, ceea ce va face – probabil – acum, căci nu mai are drept de joc la nicio formație până în sezonul ce vine.  Nici măcar în fotbalul județean.

Astfel, Alex Capătă rămâne cu cele 5 goluri înscrise în Liga a 2-a pentru UTA  în urmă cu 12 sezoane (în 32 de apariții), el evoluând în rest doar în eșaloanele trei și patru din România și în cele inferioare din Germania.

Mulțumim, ????????? ???ătă

Ne despărțim de atacantul Alexandru Capătă, sosit în pauza de iarnă la echipa noastră. În sezonul de primăvară, fotbalistul în vârstă de 31 de ani a bifat 3 meciuri în Liga a 2-a în alb-verde, dintre care unul ca titular.
Rezilierea contractului s-a făcut de comun acord, solicitarea având la bază motive personale ale jucătorului.

Mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi, „Capi”! Mult succes în viitoarea ta aventură fotbalistică!” – a anunțat CSC Dumbrăvița pe contul oficial de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button