UTA Arad

CCA l-a scos pe Feșnic de la „naftalină”…pentru UTA, în schimb Szabolcs Kovacs are „abonament”







Am intrat în luna aprilie și Comisia Centrlă de Arbitri și-a amintit că unul dintre „centralii” FIFA încă nu a condus vreun meci oficila al UTA-ei în acest sezon. Prin urmare, clujeanul Horațiu Feșnic debutează mâine seară (ora 19), la meciul din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, dintre UTA și FC U Craiova 1948.


Asistenții acestuia vor fi concitadinul Alexandru Cerei și bistrițeanul Mihai Marica. „Specialistul” partidelor UTA – Rapid și invers, Iulian Călin e rezerva celor trei arbitri.


Dar, și mai intrigantă e revenirea la Arad a lui Szabolcs Kovacs, care ultima oară a fost atacat public de Laszlo Balint pentru că nu a intervenit din Camera VAR pentru a da penalty la intervenția portarului Sava asupra lui Pășcălău, în CFR Cluj – UTA 2-1. Fratele lui Istvan Kovacs e tot responsabil marți seara tot cu arbitrajul video, alături de zălăuanul Ferencz Tunyogi, dar a fost implicat în alte patru întâlniri din startul acestui an al „roș-albilor”în 2023.

Arbitrii vor notați de fostul asistent al lui Ovidiu Hațegan la meciurile europene, Octavian Șovre. Delegat de joc este bucureșteanul Dragoș Ionescu.



4 comentarii

  1. Doi arbitrii buni, pun un gaj valoric pentru alți 40 ! Forul central și-a făcut un obicei , se pare numai pe plaiuri românești, sa retrimita contestații la locul unde păcătuiesc lamentabil. Găselniță e ca nu poți dovedi hoția, sau în cazuri dese…. prostia. Dinspre arbitrajul condus de grec nu vine niciodată explicații, asa cum nu vin explicații de ce într-un județ nige și la alții nu. Norocul e sa treci fără incidente și a doua oara de ei. Ca la COSTREE.

    0
    0
    1. Eh naa , este cupa nu este campionat , are directive clare acest purtător de ecuson FIFA , Fesnic chiar nu este cazul să-i aducem laude CCA (tot niște gunoaie umanizate sint ) .

      0
      0
  2. Bună ziua….Sunt arădean șI suporter al echipei uta șI pentru mine toate jocurile echipei. Uta sunt inportante. Dedomni albitri ce pot să spun „”” vreau. Din toată inima să albitreze toate jocurile echipei uta corect [ pentru că în. Acest an conpetional am avut căteva jocuri unde am fost , dezavantajațI ……vă rog frumos domnilor albitri , vreau „” corectitudine ,…. Vă mulțumesc ….Eu împreună cu fica mea de 14 ani suntem abonațI pe tot sezonul acesta conpetional șI am fost prezențI la toate partidele de acasă anul acesta conpetional….Iubesc mult această echipă frumoasă șI minunată al orașului nostru arad șI o iubesc pănă noi mai fi pe acest pământ….. Succes. , suporteri echipei. Uta sunt oameni minunațI șI au să facă atmosferă frumoasă la fiecare 0artidă al echipei. Uta…..Jucători împreună cu antrenorul balit șI staful tehnic au să pună sufletul pentru a căștiga toate partidele de acum în colo ……mulțumesc

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button