UTA Arad

Live-text sferturi de finală ale Cupei României, ora 19: UTA – FC U Craiova 1 – 0, final! E sărbătoare acasă la Arad, UTA e în semifinalele Cupei României!!!







UTA are moral după 2-0 în Superligă cu Universitatea Cluj la unul dintre cele mai importante meciuri stagionale. Dacă trec de FC U Craiova 1948 în această seară, în fața propriilor suporteri, arădenii ajung într-o semifinală de Cupa României după nu mai puțin de 57 de ani. Se anunță un meci echlibrat, de luptă, pe un teren foarte greu la cât a ploaut la Arad în ultimele ore. Laszlo Balint nu-i are la dispoziție pe Erico, Marrone și Isac, iar Nicolo Napoli pe Baeten și Vodă. E primul sfert de finală, celelalte fiind: AFC Hermannstadt – Universitatea Cluj (5 aprilie, ora 19:00), Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CS Mioveni (6 aprilie, ora 18:00) și CFR Cluj – FC Argeș (6 aprilie, ora 21:00).


Formații oficiale:


UTA: Kucher – Vukcevic, Chindriș, Benga,Roger jr. – Batha, Cascini – Postolachi, Ubbink, Șteau – Milosevic. Pe bancă: Balauru – Benzar, Abeid, Hoxhallari, Anton, Otele, Pop, Barbosa, Keseru. Antrenor: Laszlo Balint

Craiova: Gurău – , Negru, Henriques, Duarte, Huyghebaert – D. Albu, Asamoah – Mascarenhas, Ganea, Jibril – Blănuță. Pe bancă: Popa – Piccolomo, Marquet, Chițu, Bauza, Zanfir, Bahassa, Sidibe, Ciobanu.

Arbitri: Horațiu Feșnic – Alexandru Cerei (ambii din Cluj), Mihai Marica (Bistrița). Rezervă: Iulian Călin (Ștefănești – Argeș).



Camera VAR: Szabolcs Kovasc (Carei), Ferencz Tunyogi (Zalău).

Observator de arbitri: Octavian Șovre (Oradea)

Delegat de joc: Dragoș Ionescu (București)

Înaintea partidei cei din galerie au afișat un banner „Ultimele aplauze, Domnule Bara, mulțumiri și respect! De la voi zero considerație și caracter infect!“ iar pe gardul peluzei este un banner roșu alb cu mesajul „Cei ce ne-au dat nume“

Min. 1 – Start al partidei pe o vreme foarte friguroasă cu o ploaie măruntă, gazonul fiind îmbibat în apă. Oaspeții sunt în albastru, gazdele în roșu. Înaintea confruntării s-a ținut un moment de reculegere pentru Nicolae Bara și Geza Dodean, iar lovitura de start a dat-o fiica fostului jucător de fotbal, Dana Dodean. Utiștii au avut prima minge a confruntării, în tribune sunt aproximativ 4000 de spectatori

Min. 2 – Coregrafie impresionantă 3D a galeriei utiste, fiind înălțată o pânză cu chipurile lui Flavius Domide, Iosif Petschovschi, Francisc Neumann, Coco Dumitrescu și Ladislau Broșovszky, încadrate de anii 1945 – 2023 și sigla clubului, dedesubt e mesajul „Cei care ne-au dat nume“, iar în spate sunt aprinse torțe albe și roșii al cărui fum duc la întreruperea momentană a partidei!

Min. 7 – După cinci minute de întrerupere se reia confruntarea de la Arad

Min. 9 – Oaspeții de la FCU Craiova au posesia în aceste prime minute

Min. 11 – Mascarenas execută o lovitură liberă de la 17 metri poziție centrală dar Cascini pune capul și respinge.

Min. 12 – Galben pentru Asamoah

Min. 14 – Corner pentru oaspeți, Duarte reia de la zece metri cu capul peste

Min. 16 – GOOOOOOOL UTA! Ubbink pasează din prima pe jos spre Postolachi care scapă singur cu Gurău și de la 13 metri trage printre picioarele portarului olteanu deschizând scorul!

Min. 17 – Oaspeții puteau egala la faza imediat următoare, Jibril a centrat pe jos, Kutcher a respins în fața iar Albu a tras puternic de la 16 metyri dar Batha s-a opus!

Min. 19 – Henriques a reluat cu capul de la șase metri puțin pe lângă poartă

Min. 21 – Super intervenție Kutcher! Duarte a reluat cu capul de la colțul lung de la patru, iar portarul UTA-ei are un reflex excelent cu care barează mingea pe linia porții!

Min. 24 – Oltenii domină autoritar partida, UTA pare depășită clar la mijlocul terenului

Min. 28 – UTA a echilibrat posesia în ultimele minute, a încercat și contre periculoase însă s-a greșit la ultima pasă

Min. 30 – Vukcevic centrează de pe dreapta, Șteau se înalță și reia cu capul de la 12 metri poziție centrală dar trimite pe lângă

Min. 34 – Ubbink trage slab de la 18 metir și Gurău reține

Min. 37 – Contraatac pentru oaspeți, Ganea centrează în careu dar Blănuță nu ajunge la întâlnirea cu balonul

Min. 40 – UTA continuă să țină de minge în jumătatea adversară dar nu reușește să creeze pericol la poarta adversă

Min. 44 – Contraatac pentru UTA, Miloșevic preia după o pasă a lui Cascini perpendicular pe poartă, este ajuns din urmă de Duarte și trage de la 20 de metri pe centrul și Gurău reține

Min. 45 – Patru minute de prelungire

Min. 45+3 – Postolachi încearcă o centrare din interiorul careului, mingea îl atinge pe Huyghebaert și merge spre colțul scurt dar Gurău reține din două încercări

Min. 45+4 – Asamoah intră cu talp la Batha, Horațiu Feșnic acordă lovitură liberă dar nu și al doilea galben pentru jucătorul Craiovei. Ba mai mult, centralul din Cluj nu lasă echipa medicală a UTA-ei să acorde primul ajutor pe teren cerându-le acestora să îl scoată pe Batha în afară.

Min. 45+5 – E pauză la Arad, acolo unde UTA conduce după reușită lui Postolachi

Min. 46 – Se reia partida, Keșeru și Rareș Pop îi înlocuiesc pe Miloșevic și Șteau, iar la oaspeți Blănuță îi lasă locul lui Balhassa

Min. 47 – Postolachi trage de la 18 metri, mingea sară în fața lui Gurău iar acesta reține din a doua încercare. Laza faza următoare Pop îi pasează lui Ubbink în careu acesta trage de la 10 metri dar portarul Craiovei reține

Min. 51 – Galben pentru Cascini

Min. 55 – Se joacă mult la mijlocul terenului ambele echipe având dificultăți în a ține de minge pe acest gazon

Min. 57 – Ocazie mare pentru oaspeți, Ganea e găsit singur în careu la zece metri, lovește mingea cu capul dar Kutcher reține

Min. 58 – Bauza și Chițu intră în locurile lui Jibril și Mascarenhas

Min. 60 – Galben pentru Duarte

Min. 61 – Anton și Otele îi înlocuiesc pe Cascini, respectiv Postolachi

Min. 62 – Nou intratul Anton trage violent de la 23 de metri, Gurău boxează!

Min. 65 – O nouă schimbare la oaspeți, iese Ganea și intră Sidibe

Min. 68 – Rareș Pop încearcă un șut de la 26 de metri însă trimite peste

Min. 72 – Bauza trage de la 24 de metri, mingea îl atinge pe Anton și e corner. Din cornerul rezultat, Huyghebaert reia cu capul de la opt metri, mingea cade pe tranversală și iese afară!

Min. 74 – Chindriș se accidentează și este înlocuit cu Hoxhallari

Min. 76 – Otele se distrează cu Negru pe partea stângă, centrează în careu dar Huyghebaert respinge din fața lui Keșeru

Min. 78 – Bauza trage de la marginea careului mare, mingea e atinsă de Batha și ajunge în brațele portarului UTA-ei

Min. 81 – Presiune a oaspeților în aceste minute, UTA rezistă momentan

Min. 85 – Multe mingi aruncate de olteni spre careul utist dar defensiva arădeană le tratează corect

Min. 86 – Bahassa trage puternic de la 25 de metri cu pământul dar Kutcher reține

Min. 89 – Roger centrează din lovitură liberă, Hoxhallari încearcă o foarfecă de la 13 metri dar Gurău reține

Min. 90 – Ce ocazie pentru UTA!!! Rareș Pop îl deschide pe Otele, acesta pătrunde în careu singur cu Gurău și trage la colțul lung dar trimite pe lângă. Patru minute de prelungire se arată de la margine

Min. 91 – Galbene pentru Kutcher și Sibide care au un conflict. E avertizat și Bahassa

Min. 94 – Fluier final și UTA ajunge în semifinalele Cupei României!!!

17 comentarii

  1. Vukcevic greșește atunci când se află în ofensivă, nu se repliază la timp și gata-i buba!
    Romario Benzar este superior valoric lui Marko!

    0
    0
  2. Felicitari tuturor pt accederea in semifinale.Ce gunoaie sinistre astia de la digi,asta daca mai era nevoie sa demonstreze ceva,primii 3 la interviuri au fost de la Craiova,nici nu mai ai cuvinte.

    0
    0
    1. Cât timp ai noștrii sunt ocupați cu publicul, digi poa’ să cheme tot lotul oaspeților.

      De ar fi așa la fiecare meci, zău ca nu m-aș supăra!

      0
      0
  3. FORTA UTA Arad !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! BRAVO BAIETII , CALIFICARE MARE IN SEMIFINALE DUPA 57 ani !!! Urmeaza VOLUNTARI, neaparat VICTORIE !!!

    0
    0
  4. Bravo baieti! Se poate! In seara asta bucurie insa de maine concentrare pentru Voluntari…o echipa mai periculoasa decat U Cluj sau FCU.

    0
    0
  5. Bravo băieți pentru determinare și rezultat, așa da! Ce șansă avem să ajungem să jucăm în fața cupei pe masă. Motivația e acolo, haideți băieți să faceți istorie, și vom fi recunoscători.

    0
    0
  6. Da, VOLUNTARI ,o echipa foarte periculoasa cu jucatori care pot face diferenta in orice moment, se stie ca, a creat UTA-ei mai mereu probleme mari. Dar eu am incredere ca, de data asta, baietii se inteleg mult mai bine intre ei privind relatiile de joc si vor da totul ca, sa scoata un rezultat cat mai bun. Nu va fi usor dar trebuie rapus taurul din Voluntari !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  7. Victorie de maturitatea pierduta mult timp. O așezare de idei târzie dar cu atât mai necesara acum. Tot ea te ajuta sa câștigi cu jumătate de,, benzina”. Și finalul de competiție arata totuși scheme pe care nu le bănuiam. Și un punct la Voluntari e valoros. Un lucru privit cu reținere și în treacăt , având în vedere locurile slabe. Echipa nu a fost inferioara nici celor 6 norocoase cum le zice o reclama, celor din play-off.

    0
    0
    1. asa e..parca jucam mai bine cu echipele bune..baietii se concentreaza mai mult si gresesc mai putin…daca jucam la nivelul atins in seara asta nu avem cum sa retrogradam si…poate…cine stie…jucam si in finala…

      0
      0
  8. bai tata dar cum dispar carcotasii si suporterii de carton cand castiga echipa! cand ii mai greu atunci apar toti antrenorii, managerii si specialistii in dat cu bata. pentru iubitorii adevarati si visatorii (ca mine) , cupa, supercupa si o calificare in eu chiar ca ar sterge toate prostille din ultimii si din urmatorii ani :)) Doamne ajuta!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button