UTA Arad

„Centralul” penalty-uri anti – UTA pe finaluri de meci fluieră deplasarea arădenilor de la Voluntari, brigada e aproape 100% bucureșteană!







Că joacă la București,  în apropiere sau la Arad, UTA se alege mereu cu arbitri din capitală. Și mâine, cu ocazia disputei cu FC Voluntari, ce începere la ora 15 pe arena „Anghel Iordănescu”, brigada e aproape 100% bucureșteană.


Doar asistentul zălăuan Ferencz Tunyogi strică „coloratura”, căci în rest, „central” e Marcel Bîrsan, celălalt tușier, Valentin Avram, iar în Camera VAR iau loc Sebastian Colțescu și Vlad Bârlădeanu. Toți patru din București, notați de…bucureșteanul Alexandru „Brichetă” Deaconu, iar observator LPF e Ion Cățoi de unde credeți? Normal, din București.


Revenind la Marcel Bîrsan, acesta este unul dintre arbitrii care au decis soarta unor puncte importante în defavoarea UTA-ei prin penalty-uri dictate pe finaluri de meci. Prima oară s-a întâmplat în penultima etapă a sezonului regular 2021-2022, când bucureșteanul a văzut fault al lui Erico asupra lui Florea și Chindia a bătut-o pe formația arădeană cu 1-0 cu gol înscris de la punctul cu var în minutul 87. Apoi, în acest sezon, chiar înainte de Crăciun, Bîrsan a dat penalty pentru Rapid în cel de-al treilea minut de prelungire al partidei de la Arad, iar Dungandzic a egalat reușita lui Otele și „roș-albii” au mai pierdut două puncte.

În acest sezon, „centralul” de 41 de ani a mai arbitrat-o pe UTA în eșecul din runda inaugurală, 0-2, la Pitești și în victoria de pe teren propriu, 2-1, cu Universitatea Cluj, când încă spectatorii veneau în mânecă scurtă pe stadioane.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button