UTA Arad

UTA 2008 a pierdut ultima partidă a „zonei”, dar se pregătește de turneul semifinal pe care încearcă să-l aducă la Arad!





În această dimineață, s-a scris concluzia turneului zonal al Ligii Elitelor U15, de la Alba Iulia, acolo unde UTA obținuse calificarea în semifinală încă de duminică, după două victorii, 5-0 cu Minaur Baia Mare și 2-0 cu gazdele de la Optium.

Competiția a fost încheiată, însă, cu un eșec de „roș-albi”, care au cedat, 0-2, cu Universitatea Cluj, care avea neapărat de victorie să continue și ea lupta pentru trofeu. Istoria partidei se putea scrie altfel, dacă Leca nu ar fi ratat de trei ori incredibil la aceeași fază (de două ori a reluat în portar și o dată în bară) în prima repriză, încheiat cu gol al „șepcilor roșii” după o învălmășeală în careul lui Cioară. Someșenii au mai marcat și spre finalul partidei și UTA a trebuit să se mulțumească cu locul 2 la „zonala” din Cetatea Unirii.

„Deși eram deja calificați în semifinală și ne îndeplinisem obiectivul după victoriile cu Baia Mare și Alba Iulia, am abordat foarte serios și ultima partidă. Am avut în față o echipă foarte bună, care a pierdut pe un teren foarte rău în primul meci cu Alba Iulia, dar care, una peste alta, a meritat să ajungă și ea printre ultimele 8 echipe. E clar, nu e de nebătut, ne vom reîntâlni la turneul semifinal, pe care încercăm să-l aducem la Arad”, a spus Radu Mărginean, antrenorul UTA-ei 2008, alături de Sandu Gaica.

Împotriva celor de la U. Cluj au evoluat: Cioară – Vereș, Ancateu, Ene, Jozsa – Hodoșan, Bărbat – Leca, Corchiș, Țăroi – Iancu. Au mai jucat: E. Ronai, Păduraru. Clasament: final la Alba Iulia: 1. “U” Cluj 6p (6-1), 2. UTA 6p (7-2), 3. Optimum Alba Iulia 6p (3-3), 4. Minaur 0 (1-11).

Așadar puștii „Bătrânei Doamne” se vor pregăti de meciurile ce i-ar putea duce în „careul de ași” la nivel național. Pentru asta, utiștii trebuie să se claseze pe unul dintre primele locuri în turneul semifinal în care mai joacă formațiile din Craiova, Universitatea și Școala de de Fotbal Gică Popescu și Universitatea Cluj. Pe cealaltă parte a tabloului, în semifinală se vor înfrunta FC Brașov Steagul Renaște, ACS FC Bacău, Farul Constanța și FCSB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button