UTA Arad

Balint – dezamăgit de Otele, Pop și Postolachi îl țin pe bancă pe mijlocașul nigerian, dar și pe …Abeid







Cel puțin cu ocazia celor trei rezultate pozitive, victoriile cu U. Cluj și FC U Craiova 1948, dar și remiza cu Voluntari, Laszlo Balint a găsit o formulă de echipă ce-i oferă unele garanții. În dreptul fundașilor, Vukcevic a câștigat lupta cu Benzar pe dreapta, Roger, cea cu Abeid, pe stânga, Anton e peste Cascini la mijloc, Milosevic îl ține pe bancă pe Keseru, iar Postolachi, improvizat ca winger, l-a făcut uitat pe Philip Otele. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Botoșani!


Cu atât mai mult cu cât basarabeanul e cel mai prolific fotbalist al UTA-ei din ultima vreme, în timp ce nigerianul intră slab de pe bancă mai în fiecare meci. La Voluntari, echipa arădeană a scăpat ca prin urechile acului de două goluri la acțiuni dezvoltate după ce Otele a pierdut foarte ușor mingea undeva la 40 de metri de buturile lui Kucher. „Toată lumea, inclusiv eu, suntem dezamăgiți de nivelul pe care l-a arătat Otele în ultima perioadă, cu toate că nu pot să spun că nu este implicat în procesul de pregătire, în antrenamente. Probabil, își dorește și el foarte mult și încearcă să facă mai multe decât este necesar în anumite situații, dar, e clar, mi-l doresc pe acel Otele care a arătat că poate să fi decisiv pentru UTA. Nu știu dacă e cu gândul la CFR Cluj, asta o știe doar el”, a spus Laszlo Balint. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!


Cel puțin la nivelul raportului minutelor primite – realizări, „vârful” Stefan Milosevic pare mai degrabă dator, ținând cont că e și fotbalistul care, conform fișei postului, ar trebui să fie cel mai prolific fotbalist al echipei. Însă, Laszlo Balint privește și analizează puțin altfel lucrurile când vine vorba despre atacantul muntenegrean. „Fiecare jucător are caracteristicile lui. Stefan are unele calități peste nivel, altele trebuie să și le îmbunătățească, dar la el sunt și lucruri care nu se văd, dar care și pentru noi ies în evidență în momentul în care facem analiza meciurilor.  Stefan are mișcări de atacant veritabil, iar eu aș scoate în evidență doar meciul cu FCSB, când a avut o contribuție majoră la toate golurile marcate. La autogolul lui Tamm era în gura porții, pregătit să reia în poartă, la golul lui Postolachi mișcarea pe care a făcut-o Stefan l-a făcut pe Dawa să nu meargă la dublaj, ci să rămână în marcaj și atunci Postolachi a scăpat singur cu portarul, iar la golul trei mișcarea de contrapressing pe care a făcut-o l-a ajutat pe Roger să recupereze mingea, apoi faza s-a dezvoltat la Pop cu pasă de gol pentru Ubbink. Așadar, sunt lucruri care nu se văd la prima vedere, dar care din punct de vedere tactic sunt foarte importante pentru noi”, a motivat antrenorul utist titularizarea aproape meci de meci a lui Milosevic. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Tehnicianul UTA-ei a vorbit și despre alegerile la nivelul fundașilor săi laterali. „Roger ar putea să joace un pic mai sus, dar tot din punct de vedere statistic, dar și faptic, Roger a avut evoluții foarte bune pe pe poziția asta de fundaș stânga. Pe lângă asta, avem wingeri care în ultima perioadă au dat satisfacție și la nivelul evoluției per ansamblu, dar și la nivelul reușitelor și mă refer și la Rareș Pop sau Postolachi, deci sunt jucători care au dat satisfacție. Și pe Benzar îl lumă în calcule în momentul în care este convocat, indiferent că va juca de la început sau poate intra pe parcurs. Romario este un jucător cu calitate certă, noi știm acest lucru. Într-adevăr, cu Botoșaniul, în campionat, a făcut un meci foarte bun și sunt convins că poate să evolueze la un nivel și mai ridicat decât a făcut-o la meciul respectiv. Din păcate, a tot fost chinuit și el de aceste probleme musculare nu numai la UTA, ci și în toamnă la Farul. În primul rând, ne dorim ca jucătorii să fie sănătoși. Altfel, există concurență, pentru mine ăsta este un aspect foarte important și pozitiv la nivelul jocului, la nivelul lotului. Sper să înțeleagă toți jucătorii că această concurență trebuie asumată de toată lumea cu impact pozitiv, adică să înțeleagă că doar concurența îi poate face să progreseze și să-și dorească mai mult de la fiecare antrenament, de la fiecare meci pe care-l joacă”, a mai punctat Balint. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!



3 comentarii

  1. OTETLE, nu mai este acel jucator care ne incanta pe toti cu jocul lui, acama el se vede clar ca, nu ii mai arde de UTA., asa ca, D-le BALINT ,nu mai are rost sa il bagi pe teren, bagal pe STHAL. UTA. trebuie sa fie foarte atenta la meciul cu Botosani, asti vor veni sa se razbune si ca, atare, UTA., baietii trebuie sa adopte aceeasi tactica cand i-au batut la Arad cu 3-1, sa joace dur cu ei sa nu ii lase sa joace ,sa fie primii la minge. UTA. are mare, mare nevoie de 3 puncte, obligatoriu !!! Sper ca, asa va fi pt. ca, timp de refacere au avut destul. FORTA UTA Arad, VICTORIE !!!

    0
    0
  2. Echipa s-a inchegat si ar fi un moment extraordinar introducerea, ca un AS a lui Abdeid pt. care a fost fortat cu succes Roger. Avem nevoie de gol sau goluri, iar Roger poate ajuta la asta, iar Abdeid il poate inclocui foarte bine. Postolachi a spus ca joaca oriunde, dar se simte mai bine varf. Iar Pop da randament oriunde, poate inca cu un plus pe partea dreapta. Avem echipa, avem valoare, nu sunt eu antrenorul cel mai mare. Succes!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button