Fotbal judetean

Socodorul, peste Sântana în fața a 500 de oameni! Darazs: „Am crezut în minunea de Paști, am luptat tot meciul” v.s. Ciubăncan: „Unii nu s-au ridicat mental la nivelul partidei”





Miza și-a pus amprenta pe evoluția primelor două echipe clasate în Liga a IV-a Arad, care nu au oferit un derby spectaculos în Sâmbăta Mare, în fața unei audiențe numeroase venită la Socodor cu câteva ore înainte de Învierea Mântuitorului. Echipa gazdă avea doar varianta victoriei în fața Sântanei ca să mențină deschisa lupta pentru titlul județean și a atacat mai mult, doar că fără prea multă clarviziune.

În special Cigan și Pirtea s-au prezentat periculos la finalizare, dar tabela părea să înghețe în mijloc de aprilie. A venit, însă, minutul 87, când Dumitru Copil a apelat la unul dintre „trasoarele” sale marcă înregistrată și bravul Mitrea a trebuit să se recunoască învins.

Darazs: „Mitruț are aceste execuții fantastice, dar toți băieții s-au dăruit”

În urma victoriei, Socodorul s-a apropiat la două puncte de Unirea și totul se joacă, când mai sunt 7 etape până la concluzia stagiunii. Mai mult, formația din vecinătatea frontierei își ia revanșa față de „roș-negri” după eșecul din tur, de la Pâncota, 2-3. „S-a înfăptuit o minune de Paști, am crezut în ea. Am luptat tot meciul, am controlat partida de la un capăt la altul, ne-am dorit mai mult această victorie și am reușit grație lui Mitruț. pe care pentru asta l-am adus. Are aceste execuții fantastice, specialitatea lui și iată că azi a rezolvat partida. Dar, îi felicit pe toți băieții, au fost fantastici, s-au dăruit, au transpirat enorm, atât titularii, cât și cei care au venit de pe bancă. Mergem mai departe, mai sunt șapte etape și doar două puncte ne mai despart de Sântana. Vom vedea ce va fi, luptăm până la capăt. Aș vrea să mai mulțumim și publicului minunat ce ne-a încurajat tot meciul și care s-a bucurat alături de noi de această frumoasă și meritată victorie, din ajunul Paștelui. Îi așteptăm la toate meciurile care au mai rămas, avem nevoie de ei și credem în șansa noastră”, a precizat Tiberiu Darazs, antrenorul celor din Socodor.

Ciubăcan: „Parcă am fost cam moi, miza și-a spus cuvântul”

Unirea Sântana leagă al doilea meci modest, după remiza albă de la Vladimirescu. Liderul s-a văzut rareori în careul lui Sîrb, iar Marius Ciubăncan recunoaște că echipa sa nu a prins o zi prea grozavă. „Am pierdut un meci între două echipe echilibrate, preocupate să joace fotbal, diferența a făcut-o execuția de kinogramă a lui Copil. Parcă am fost cam moi, miza și-a spus cuvântul, unii jucători nu s-au ridicat mental la nivelul ei, plus presiunea publicului. Am discutat toată săptămâna, dar nu a fost suficient, am oferit foarte puțin în plan ofensiv. Avantajul pe care îl avem este minim, mai sunt șapte etape, aparent avem un program mai ușor, cu meciuri dificile acasă, în timp ce ei le au în deplasare. Nimic nu e jucat, trebuie să ne concentrăm și să tratăm cu seriozitate acest final de campionat”, a spus tehnicianul celor din Sântana.

În runda ce urmează, ambele echipe par avea misiuni destul de complicate. Sântana o găzduiește pe Viitorul, echipă ce tocmai a câștigat primul său meci din 2023, în timp ce Socodorul ajunge la Vladimirescu, unde Glogovățul a ajuns la patru rezultate utile la rând, prilej cu care a strâns 8 puncte.

Galerie foto de la partida CS Socodor – Unirea Sântana, scor 1-0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button