UTA Arad

Balauru s-a operat la București, Chindriș și Postolachi ar trebui să fie apți pentru meciul cu Chindia!





Eșecul (0-2) cu FC Botoșani a venit în cel mai prost moment posibil pentru UTA, care le-a văzut îndepărtându-se de ea în clasament pe Universitatea Cluj și FC Hermannstadt și apropiindu-se pe FC Argeș. Partida de duminică, de la Ploiești, cu Chindia, devine o finală pentru arădeni, căci cine pierde riscă enorm să intre în „hora” retrogradării directe. Iar confruntarea se joacă cu 4 zile înainte semifinala de Cupă, de la Cluj, unde arădenii au întâlnire cu istoria.

Stafful tehnic medical face eforturi să-i recupereze pe Andrei Chindriș și Virgiliu Postolachi pentru cele două confruntări importante, dacă nu cruciale, pentru deznodământul stagiunii. Fundașul central de 24 de ani suferise o contractură musculară cu FC U Craiova (în sferturile Cupei) și a rămas în tribună de atunci, în timp ce internaționalul basarabean a cerut schimbarea la pauza confruntării cu FC Botoșani. Acesta acuză din când în când probleme la glezna facturată pe vremea când îmbraca tricoul celor de la PSG, iar un teren greu precum cel de la Arad îi provoacă câteodată dureri.

Altfel, Dragoș Balauru s-a operat ieri la Spitalul Militar din București și va lipsi de pe gazon până în toamnă. Experimentatul portar și-a rupt tendonul lui Achile la primul antrenament din Săptămâna Patimilor, iar aventura sa la UTA pare defintiv încheiată, fiindcă e greu de crezut că îi va fi propusă prelungirea. Indiferent de eșalonul în care va evolua echipa arădeană din sezonul ce vine.

Un comentariu

  1. Domnule ziarist, nu se poate arunca un jucator ,ca pe o masea stricata, omul s a accident la Uta, o solutie se poate gasi, pt a fii ajutat cumva si jucatorul, vad ca este al doilea articol, in care insisti pe aceeasi speta, cum ca e greu de crezut ca i se va mai prelungi contractul, poate o sa ai o surpriza , pt ca unii oameni vad si altfel lucrurile , dincolo de gandirea ta de amator.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button