Baschet

Situație inedită în baschetul feminin: S-a decis campioana – SIC Sepsi, înainte de deznodământul finalei mici dintre FCC UAV Arad și Rapid!







SIC Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat în trei meciuri finala Ligii Naționale la Baschet Feminin cu CSM CSU Constanța și devine pentru al 7-lea rând campioana României. După 94-63 și 101-51 în Secuime, formația lui Mikes a câștigat și pe Litoral cu 74-66 și sărbătorește din nou.


Asta înainte de a se afla deznodământul din finala mică, o situație indedită în baschetul feminin românesc. FCC UAV și Rapid se duelează vineri, de la ora 19, cu medaliile de bronz pe masa Polivalentei arădene, scorul după primele două meciuri fiind egal: 1-1. La Arad au câștigat giuleștencele cu 66-56, la București s-au impus „galben-albastrele”, cu 77-63, iar o sălă plină, caldă, le poate ajuta pe fetele lui Bogdan Bulj să tranșeze duelul. „Am reușit ce ne-am propus după eșecul neașteptat din primul meci al finalei mici, să le mai oferim suporterilor noștri dragi un ultim meci cu miză în Polivalenta noastră. Îi așteptăm cu mic cu mare la meci, poate ne dau o mână de ajutor și suporterii UTA-ei, căci întâlnim și rivala lor, Rapidul, împreună putem reuși să cucerim bronzul național. Știu că așteptările erau mai mari de la noi, dar, așa cum am mai spus, au fost destule cauze obiective și acum trebuie să ne adunăm pentru acest loc 3, ce ne plasează, totuși, pe podium. O sală umplută până la refuz e primul pas pentru o victorie a fetelor noastre, care se hrănesc cu energia ce vine din tribune. Va trebui să trecem și peste oboseala acumulată pe drum, spre București am făcut de exemplu peste 11 ore ca urmare a problemelor din trafic, dar scuzele și alibiurile nu-și mai au locul când joci cu medaliile pe masă”, a spus Marcel Urban, președintele baschetbalistelor de pe Mureș.


Intrarea la partida de mâine seară (ora 19) este liberă.

FOTO: Radu Bulzan



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button