UTA Arad

Balint o ia de la zero cu „senatorii” schimbați în meciul cu Botoșaniul: „Nu contează cine și cât a jucat, important este să tragem niște învățăminte”





Odată cu partida cu FC Botoșani, UTA a pierdut și ceva certitudini la nivel de un prim „11” cu care Laszlo Balint a abordat seria pozitivă: U. Cluj, FCU Craiova 1948 și  Voluntari. Primele semnale au apărut chiar din timpul confruntării cu moldovenii, când antrenorul „roș-albilor” a trecut pe bancă câțiva „senatori de drept”, Ubbink, Anton sau Postolachi, cu mențiunea că ultimul a acuzat ceva probleme medicale. Apoi, la mijlocul reprizei secunde, au mai ajuns pe margine și Batha și Roger jr., pentru schimbarea brazilianului Balint culegând destule fluierături din tribune, strigându-i-se și demisia.

Întrebat dacă a găsit jucători nemulțumiți după schimbările cu Botoșani, Laszlo Balint a spus: „Sută la sută sunt conectați toți, nu contează cât au jucat și ce au jucat, cum au jucat. Nu putem întoarce timpul înapoi și să modificăm ce a fost la fiecare meci pe care l-am jucat, poate fi trecut la catastif acolo, în arhivă.  Dar, e important să înțelegem ce s-a întâmplat în acel meci, să înțelegem, să tragem niște lecții, niște învățăminte. Legat de schimbările pe care le-am făcut, au fost niște schimbări argumentate, nu vreau să mă întorc la analiza acelui meci. Conectarea jucătorilor este maximă, nu contează cine și ce a jucat, pe ce post, cât a jucat. În acest moment, toată lumea trebuie să lase deoparte absolut tot și să-și pună toate calitățile și toate abilitățile mentale, fizice și emoționale în slujba echipei”.

Un semnal important a venit și de la Aly Abeid, care i-a arătat lui Balint că nu poate rămâne în afara primului „11” ca fundaș stânga. Cu toate că Roger jr. s-a descurcat bine când mauritanul a absentat din diverse motive. „Eu mă bucur că avem soluții la nivelul fundașilor laterali. Să ne gândim că nu mai departe de acum patru, cinci luni, în toamnă, aveam foarte mari dureri de cap și acum, din fericire, putem spune că avem soluții”, s-a limitat să spună „principalul” arădenilor.

Rămânerea lui Virgiuliu Postolachi în formula de start pentru meciul cu Chindia, poate chiar împotriva muntenegreanului Milosevic, care a dezămăgit crunt în ultimele întâlniri, depinde și de starea sa de sănătate. Internaționalul basarabean a acuzat probleme la gleznă și: „Marți a fost menajat, chiar dacă el a spus că se poate antrena normal. Astăzi (n.a. joi) a fost și el sută la sută, chiar a participat la jocul școală, în familie, cu juniorii noștri din academie”, a spus Balint, care a anunțat și recuperarea lui Chindriș, care l-ar putea trimite din nou pe bancă pe albanezul Hoxhallari.

Chiar Postolachi a reușit două dintre cele 5 goluri ale UTA-ei din testul cu juniorii, Keseru reușind și el o „triplă”. Otele a jucat petru echipa lui Gaica, Ungur și Bogoșel și a înscris și el o dată.

12 comentarii

  1. Otele un gol, Postolachi a reușit două goluri Keseru o „triplă”.
    Cu cei 3 titulari vom învinge Chindia!
    Forza UTA!

    0
    0
  2. Kutcher – – Vukcevici, Benga, Chindriș, Abeid– Batha, Anton – – R. Pop, Ubink , Roger – – Postolachi

    0
    0
  3. Cu tot respectul pentru părerea dumneavoastră, domnule Ionescu, Batha și Anton sunt lenți și statici, cu ei nu putem avea pretenții în jocul ofensiv și nici măcar în apărare, doar și din cauza lor suntem unde suntem.
    Uneori și Ubbink este indolent și ieșit din joc.
    Kutcher – Vukcevici, Benga, Chindriș, Abeid – R.Pop, Stahl, Otele, Roger- Keseru, Postolachi.
    Dacă nu jucăm pe atac cu jucători tehnici în regim de viteză și cu două vârfuri nu mai câștigăm nici un meci, așa avem șanse mari la victorie în fiecare meci.
    Keșeru are experiența necesară pentru a juca titular, cât îl țin puterile și este singurul cu care combinațiile pot fi eficiente.
    Miloșevic l-ar putea înlocui pe Claudiu repriza a doua.
    Am putea vedea soruri de 3-1/ 4-2/ 5-3, trebuie doar să jucăm orientat spre poarta adversă!
    Forza UTA!

    0
    0
    1. Pop, Stahl, Roger, Otele … şi te-ai sinucis. Toți patru sunt jucători de bandă. Pe centru cine stă? Cine e la recuperare?

      Dacă vrei două vârfuri, ori joci 4-4-2 în romb, cum juca Ancelotti la Milan când cu Gatusso si Kaka, ori 4-4-2 cu doi închizători, cum joacă Simeone la Atletico.

      Altfel nu mai joacă nimeni cu două vârfuri.

      0
      0
      1. Corect ! Oricat ai dori sa joci ofensiv, nu poti juca fara mijlocasi defensivi/recuperatori.

        0
        0
  4. Aveți dreptate, cu rezerva ca Otele parca întra mai bine după banca ca și Keseru. Atât cât mai pot da ceva. Stahl s-ar putea bloca prin surprinderea unei titularizare tocmai în meci groaznic de important. Eu am preferat baza echipei cu Roger totuși în teren. Sigur alegerea e a lui Balint și așteptăm să o nimerească odată pe cea de trei puncte. Mai ales ca și Chindia e adversar de calibru modest. Respect.

    0
    0
  5. Eu ma-s hazarda sa dau un pronostic la acest meci pt. ca, UTA. in ultimul timp de cate ori a jucat impotriva Chindiei se vedea favorita certa dar nici pe departe nu s-a intamplat asa. Baietii pt. a castiga acest meci extrem de greu, trebuie sa se mobilizeze extraordinar de bine si sa dea gol , goluri, sa joace cu mai putine greseli in a pasa mingea deci sa fie foarte inspirati in fata portii adverse. Vom vedea ce va fi ? Cu toate ca, imi este frica de acest meci, sper totusi ca, baietii sa faca o partida foarte buna !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
    1. UTA pierde domnule Nelu , Chindia are atac mai ales ca băieții și au primit toți banii ! Chindia – UTA 3-1 .

      0
      0
    1. Chindia ne-a ars tot timpul când conta. Ne lăsau să măcinăm în gol şi ne ardeau apoi. Am senzația că la fel va fi şi duminică. Nu prea am speranțe de la meciul ăsta. Sunt sceptic cu finalul ăsta de sezon.

      0
      0
  6. Da domne, aveti perfect dreptate, Chindia au jucatori de atac mai buni decat UTA., asta este adevarul nu contest si au facut viata grea UTA-ei mai mereu. Dar zic si eu ,poate le-a venit mintea la cap si vor face un meci peste asteptarile noastre asa cum a afirmat Balint si Ubbink la conferinta de presa. Pai atuncea sa demonstreze pe teren ca, sunt o echipa unita si vor lupta cu toate puterile pt. a castiga nu vorbe in vant !!! sa puna mana sa salveze UTA., pt. ca, ei au aduso in situatia asta foarte complicata !!! Vom vedea ce va fi ? Un meci de 1 x 2. Oricine poate castiga sau pierde !!! BAIETII, sper ca, nu ve-ti face UTA. de rusine cum s-a intamplat cu Botosani !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button