UTA Arad

UTA – la răscrucea play-outului în „fieful” Chindiei! Balint: „Meci aprig, pentru care suntem obligați să fim pregătiți!”





E al treilea sezon la rând în care UTA și Chindia Târgoviște se întâlnesc în play-outul Ligii 1 (Superligii) și de fiecare dată nu au fost lipsite de emoțiile retrogradării până spre final. Arădenii și-au rezolvat salvarea directă cu două-trei runde înainte de concluzia stagiunilor, în timp ce târgoviștenii chiar au trecut, în vara anului trecut, prin „furcile caudine” ale barajului cu Chiajna. Cel puțin una dintre echipe va juca și de această dată în fața unei divizionare secunde pentru salvare și – probabil – numele ei îl vom afla duminică, începând cu ora 14, în urma duelului de pe „Ilie Oană”. Ar trebui să fie ultimul meci în „exil” al Chinidiei, căci noua arenă din Târgoviște e gata și va primi și toate avizele până la vizita Petrolului, pe 6 mai. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Chindia!

 

Balint: „Jucătorii și-au pus singuri cenușă în cap, conștientizează situația grea în care am ajuns”

Similitudinile dintre formațiile aflate acum pe loc de baraj (13 și 14) continuă și prin prisma faptului că ambele și-au schimbat antrenorii pe parcursul sezonului, Chindia pe Mihalcea, cu Petrea, iar UTA, pe Poenaru cu Balint, cu rezultate ceva mai bune, dar nu extraordinare. „Roș-albaștrii” au un singur punct în fața arădenilor și, ținând cont și de parcursul bun al echipelor de deasupra liniei, vizează – la rândul lor – victoria. „Ne deplasăm la Ploiești, unde dăm peste Chindia, o echipă incomodă și nu doar pentru noi, ci și pentru fiecare adversar din acest campionat al playout-ului. Ea se distinge printr-un spirit colectiv extrem de combativ, cu jucători care, indiferent de poziția pe care evoluează, dau dovadă de un angajament total. Sunt fotbaliști puternici, precum Popa sau Copper, dar au și jucători mobili, tehnici, care au abilitate și pe spații scurte, dar și pe pe spații largi în momentul în care acestea apar în spatele liniei de fundași. Mă refer în special la Neguț sau Popadiuc, jucători ne-au pus probleme și în trecut. Eu cred că tot ceea ce a trebuit să rezolvăm la nivelul problemelor întâmpinate în ultima etapă am rezolvat, sper să se vadă asta cu vârf și îndesat la nivelul evoluției individuale și colective. Iar dacă peste toate astea avem și spirit sunt convins că va veni și satisfacția rezultatului la final. Nici nu contează cum arată terenul, nici nu m-am gândit la asta, mai ales că am avut și noi o problemă similară în acest început de primăvară. Este clar că ne așteaptă un meci aprig, acesta este cuvântul care poate defini meciul de duminică, pentru care suntem obligați să fim pregătiți”, afirmă Laszlo Balint, antrenorul „Bătrânei Doamne”, care are și o revanșă de luat în fața lui Toni Petrea, care l-a învins în al treilea meci al acestui an, 2-1, tot pe „Ilie Oană”. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Fiindcă Argeșul a pierdut la Sibiu, 1-2 cu Hermannstadt, UTA evită să se întoarcă pe fatidicul loc 15, dar asta nu înseamnă că situația sa în clasament nu rămâne una dificilă. „Am fi ipocriți dacă am spune că nu am fost afectați de ce s-a întâmplat în ultima etapă cu Botoșani, dar cel mai inteligent lucru pe care am putut să îl facem și l-am făcut a fost să analizăm din ce cauză am ajuns în această situație. E clar că jucătorii conștientizează și sunt primii care – cumva – și-au pus cenușă în cap, pentru că și ei știu că puteam mai mult cu toții. Ce mă bucură este că am văzut dorință de a reacționa, dorință de a demonstra că meciul cu Botoșani a fost un accident și sunt convins că vom arăta cu totul altfel la Chindia. E clar, trebuie să avem și un dram de șansă pentru că șansa face parte din joc. De exemplu, mă gândesc la meciul cu FC U Craiova, când – de asemenea – nu am început grozav în sfertul de Cupă, dar, din fericire, am reușit să fim eficienți și la prima ocazie să dăm gol. Astfel de situații, în general, schimbă soarta partidei și evoluția echipei per ansamblu. Au ieșit la suprafață câteva aspecte ce ar fi putut contribui la starea noastră și implicit la jocul și rezultatul prost”, mai susține Balint. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!


Încă nu se gândesc la semifinala de Cupă: „Luăm meciurile așa cum vin”

După calificarea în semifinala Cupei României, Laszlo Balint spunea că unul dintre obviectivele echipei sale este să ajungă cât mai liniștită la ora partidei cu Universitatea Cluj. De atunci s-a adăugat în clasament doar un punct din 6 posibile, iar confruntarea cu Chindia devine un fel de finală în săptămâna…semifinalei cu „șepcile roșii”. „Luăm meciurile exact așa cum vin, în acest moment nu mă gândesc la ce va fi joi. Pentru noi e extrem de important să gestionăm bine orele pe care le mai avem până la jocul de la Ploiești și – bineînțeles – jocul propriu zis și apoi, de duminică, de la ora 16, putem să ne facem planurile pentru semifinală. E și acela e un meci important și pentru noi și pentru club, dar în acest moment nimic nu contează decât să rămânem conectați sută la sută la meciul cu Chindia”, a mai punctat „principalul” arădenilor, care nu-i va avea la Ploiești pe Balauru, Erico, Isac și Marrone (toți accidentați). În schimb, Chindriș e apt și ar putea prinde cel puțin un loc pe banca de rezerve. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

 

Formații probabile:

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, Dinu – Neguț, Popadiuc, Dulca, Șerban – Cooper, D. Popa.

UTA: Kucher – Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Abeid – Batha, Anton – R. Pop, Ubbink, Roger – Postolachi.

Arbitri: Ionuț Coza (Cernica – Ilfov) – Radu Ghinguleac (Bucureşti), Stelian Slabu (Brașov). Rezervă: Ovidiu Robu (Chitila – Ilfov).

Camera VAR: Iulian Dima (București) și Andrei Moroiță (Ploiești).

Observatori FRF: Andrei Ioniță și Constantin Stănescu (ambii din București).

7 comentarii

  1. in echipele probabile ,ei au un singur jucator strain ,noi avem doar 3 romani..intr-un top al implicarii si agresivitatii din echipa noastra ,cei 3 romani se aflea in primii 5 alaturi de batha si roger..sper din suflet ca toti ceilalti sa incerce sa-si ridice nivelul si sa nu vedem iar maine o echipa fricoasa care tremura si se clatina de fiecare data cand adversarul trece mijlocul terenului..daca tot e sa retrogradam,macar sa o facem luptand pe teren si nu practicand un fotbal meschin in speranta ca o sa smulgem un punct cu noroc asa cum am jucat in ultima deplasare de la voluntari ..eu zic ca se poate si altfel,de aceea sper sa invingem!

    0
    0
  2. Cu ce jucători ați pune în locul liniilor punctate ?
    Kucher – ……………, Benga,………….., Abeid – ……….., …………., – R. Pop, …………, Roger – Postolachi.
    Din formația probabilă cei 6 de mai sus ar trebui să fie titulari.
    Forza UTA!

    0
    0
    1. Un 4 – 1 – 3 – 2, ofensiv ne-ar scoate din situația în care suntem.
      Kucher – Romario, Benga, Chindriș, Abeid – Batha – R.Pop, Otele, Roger- Keseru, Postolachi.
      Forza UTA!

      0
      0
      1. Acest 4 – 1 – 3 – 2 se transformă în 4 – 3 – 3 și invers iar acest neeficient sistem de joc al lui mister 4 – 2 – 3 -1 nu dorește să îl transforme în mult mai ofensivul 4 – 3 – 3, deoarece în viziunea lui, UTA trebuie să aibă o apărare solidă, iar golurile marcate vin la întâmplare.
        Nu avem ce apăra, PENTRU A ADUNA PUNCTE UTA TREBUIE SĂ AIBĂ UN JOC CENTRAT PE OFENSIVĂ!
        Dacă nu vom suprapopula careurile adversarilor nu avem cum să câștigăm, nu avem nici jucători care știu să înscrie de la distanță.
        Nu vom pierde nici un meci din cele rămase de jucat, dacă vom înscrie 3-4 goluri în fiecare partidă.
        Lașitatea ne va retrograda!
        Vrem o UTA OFENSIVĂ!

        0
        0
  3. Sufocați-vă adversarii, luptați până la ultimul strop de energie, inteligent și cu spirit de sacrificiu dus la extrem pentru a câștiga cu Chindia și nu numai.
    Puteți!
    Hai UTA!

    0
    0
  4. si eu sunt de parere ca trebuie sa jucam cu curaj si ofensiv,,pana acum meciurile cu chindia au fost partide urate intre 2 echipe ce tot timpul s-au bazat pe apararare ,iar noi am pierdut de cele mai multe ori..nu as vrea sa se repete povestea si azi..in definitiv nu jucam nici cu real ,nici cu barca,ci cu o echipa ce are cu un punct mai mult ca noi doar avand ultimele rezultate si mai proaste ca ale noaste..apoi jucam si pe teren neutru,nu la ei acasa..daca batem azi,putem spera sa evitam chiar si barajul..daca pierdem sau facem egal jucam finala acasa la fc arges pentru retrogradarea directa..sper ca baietii nostri sa se mobilizeze si sa invingem azi !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button