UTA Arad

Balint, resemnat după eșecul cu Chindia: „Greșeli greu de explicat, suntem într-un moment în care nu ne putem gândi decât la baraj”





UTA a arătat groaznic în meciul despre chiar actorii în „alb-roșu” ni l-au prezentat ca pe o finală și a pierdut cu 2-1 la Ploiești, împotriva Chindiei Târgoviște. Fără idei, vână și atitudine, „roș-albii” și-au compromis definitiv șansele la un loc care să-i ferească de emoțiile barajului de menținere în Superligă. Mai mult, arădenii mai au de luptat la „baionetă” cu FC Argeș pentru evitarea locului 15, direct retrogradabil, meciul direct urmând să aibă loc în Trivale peste două etape.

Laszlo Balint a scos din nou în evidență în special erorile de la golurile adversarilor, fără să insiste pe jocul insipid, incolor, inodor al echipei sale pe faza de construcție și atac. „În condițiile unui început echilibrat de joc, atât etapa trecută, cât și acum, practic prima lovitură liberă pentru adversar a însemnat deschiderea de scor. Și totul s-a întâmplat în urma unor greșeli pentru mine foarte greu de explicat. Ăștia suntem, s-a văzut și cum am luat golul doi. În a doua repriză am început bine, am revenit în joc, am pus presiune, am avut ocazii, am avut faze fixe, chiar speram că putem să întoarcem meciul. Apoi a fost acea minge pierdută inexplicabil, după care sistemul de prevenție a fost groaznic și am primit acel gol de 2-1 și apoi a fost greu. Am încercat cu doi atacanți, am încercat cu Otele în spatele atacanților, am încercat, practic, toate variantele ofensive pe care le-am avut, dar Chindia este o echipă care știe foarte bine să țină de un rezultat, mai ales în condițiile unui astfel de meci, în care presiunea era foarte mare”, a comentat antrenorul arădenilor eșecul cu trupa lui Toni Petrea.

După înfrângerea de azi, UTA trebuie să aibă grijă la asaltul Argeșului, care încă se află la un punct în spate pe loc retrogradabil. Altfel, tehnicianul „roș-albilor” e și el resemnat cel puțin cu gândul participării la barajul pentru menținerea în Superligă. „Situația este clară, noi suntem într-un moment în care nu putem să ne gândim decât la baraj, dar și pentru acel loc de baraj trebuie să ne luptăm și să ne câștigăm dreptul de a participa. Suntem în luptă cu FC Argeș și avem niște meciuri teribile. După meci, am purtat o discuție cu băieții, nu am ținut o ședință, pentru că și pentru ei este foarte dificil momentul. Chiar am întrebat și, cu excepția lui Benga, nimeni nu a jucat într-un baraj de menținere, de supraviețuire și atunci trebuie să conștientizăm cu toții și să fim foarte pregătiți pentru tot ce înseamnă un baraj în dublă manșă cu o echipă de Liga a II-a, indiferent de numele ei. Asta bineînțeles, după ce ne luptăm ca să ne asigurăm locul pentru acel baraj, care, cu siguranță, va fi foarte dificil”, a adăugat Balint.

12 comentarii

  1. Am inteles ideea cu greselile individuale si cea cu ghinionul! Dar astea se pot compensa printr un joc bun al echipei in ansamblul ei! Dar despre acest joc bun care la o adica sa compenseze ghinionul si geseelile nu se pomeneste deloc! Ori balint vede cu totul alt film ori este constient si el de valoarea foarte slaba a jucatorilor si lipsa lui de idei!

    0
    0
  2. D-le BALINT !!! Ce tot vorbiti ? Uitati-va la ce program are UTA.si ce program are Fc. Arges. Te gandesti la baraj ? Stai sa vezi daca o sa ajungi acolo. Argesul are acasa la Pitesti cu UTA., are si la Mioveni unde va castiga cu siguranta. Balinte, UTA. trebuie sa castige obligatoriu cu Hermanstandt, are la Fc. Arges, la Mioveni si astia va lupta pt. Fc. Arges si acasa cu U, Craiova ultima etapa ,meci in care oltenii nu va uita esecul din cupa si vor veni sa puna capac UTA-ei definitiv !!! Asa ca, Domnule BALINT nu mai visati, este cam tarziu . Pacat de UTA. si RUSINE jucatorilor care reprezinta aceasta ecipa care nu merita asa ceva , nu mai zic de suporteri !!! MESZARE, este timpul sa lasi UTA. si sa vina cine trebuie sa vina sa aduca UTA. pe linia de plutire !!!

    0
    0
  3. De fapt sărăcia de idei se vede în deplasări, acasă fiind influențat de ambianta deosebita. Nu mai așteptăm un sfârșit, care e mai mult previzibil. Oricum iese, și cei mai optimiști nu vor sa mai vadă asa ceva. Mulți dintre noi suntem conștienți ca dorim sa animam cadavre sportive. Ca sa începem tare ! Am sperat ca multitudinea de naționalități, cu scoli adevărat diferita, sa dea un sumum de valori. Din păcate acest cokteil de străini, da bine doar la tăierea porcului în poza, la IGAS. Groapa în care deja stam, s-a numit punctele pierdute acasă. Putea fi și câte o victorie afara. Cu cine.? Mici satisfacții cu Rareș. Și el rătăcit de la clasa de joc și de liceu la clasa consacratilor de fapt clasa de seral obosiți și plictisiți. O rătăcire speram în viitorul apropiat de etapa Etapa în care mai binele a stricat starea de bine. Starea de bine care a pornit cu salarii ofertante și nerealizări la început amuzante apoi transformate în rana care se uita cu greu.

    0
    0
  4. Vorbe și iar vorbe treceți la fapte. Halal jucători. Nu ajung la baraj, ne bate Argeșul și ne liniștesc. Purtători de ghete actuala echipă.

    0
    0
  5. Acest optimism il are mereu dar degeaba.Cat de curand UTA. va lua locul Argesului si nu vad cum va mai scapa de locul direct retrogradabil !!! Sa pierzi tu meciuri capitale cu Botosani la Arad si apoi cu Chindia si apoi sa mai ai sperante ca, vei scapa , te inseli Domnule BALINT, acuma este prea tarziu , normal sanse mai sunt dar foarte mici, asta este adevarul Domnule BALINT !!!

    0
    0
  6. Singurul care-și merită locul în echipă e Rareș.

    Restul sunt toți de umplutură. Nici Guardiola nu ar reuși ceva cu ei.

    0
    0
  7. Când știi ca la ei Popa e cu golul, îl tratezi cu sictir ? Primul gol de portar. Cu toată lungimea nu ai voie sa iei gol minge la firul ierbii. Gol scuzabil e numai vinclu. Partea operabila de succes era Abeid și Roger , dezastruos ca aport, de nerecunoscut. Vukcevici depășit, încrâncenat în imobilizare cenușie. Primul care trebuie sa plece. Nici Benzar nu a fost aruncat peste bord de alții degeaba. Chindriș nici la B. Benga apăsat de situație și de calitatea imediata a colegilor. Dacă trecem spre mijloc și spre atac amărăciunea e și mai mare. Ce sa învețe Rareș.? Otele știe fotbal, pune osul, dar e plecat deja. Mai grav la echipa nu poate fi ridicata starea mentala sub limita. Mult mai periculoasa chiar decât crampa musculară. De urmărit în continuare zbaterea acestei echipe poate fără voia ei, autoarea unei posibile tragicomedii..

    0
    0
  8. Balint, tu ști mai multe ca noi. Fi cinstit și spune-ne,ca, misiunea ta este retrogradarea. Dedicația speciala pt fanii care te-au certat!

    0
    0
  9. Domnule Balint să vă fie rușine !
    Atitudine zero la pătrat . Parcă doriți liga 2 . Sș vă fie rușine!

    0
    0
  10. Balinte din pacate esti complet depasit de evenimente , practic in momentul acesta ai pierdut total controlul grupului. Nu te mai inteleg jucatorii , nu te mai intelege nimeni . Echipa asta nu mai are nici cap nici coada.

    0
    0
    1. Echipa e in halul asta din august anul trecut. De atunci, singurele constante a fost gafele din aparare, centrarile total aiurea si lipsa paselor in careu.

      Tot ce era gol inscris de noi, era ori o gafa enorma a echipei adverse, ori o executie pur intamplatoare a unuia de-al nostru.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button