UTA Arad

Ce să aștepte fanii „Bătrânei Doamne” de la semifinala Cupei de la Cluj? Balint: „În momentul acesta important este campionatul”





Suporterii UTA-ei adună deja rândurile pentru deplasarea de pe „Cluj Arena”, unde echipa favorită dispută, după 57 de ani, o semifinală de Cupa României. Dacă vor trece de Universitatea, „roș-albii” se pot bate pentru trofeu, însă după ultimele rezultate din play-outul Superligii, eșecurile cu FC Botoșani și Chindia, semnalele ce vin din partea lui Laszlo Balint nu sunt prea încurajatoare.

La flash-interviurile de după confruntarea de pe „Ilie Oană”, antrenorul arădenilor a lăsat impresia că e prea puțin interesat și concentrat pe confruntarea de joi, atâta timp cât FC Argeș îi suflă în ceafă echipei sale, care ar putea pierde până și șansa de a juca barajul de menținere în elita fotbalului românesc. „Acum o să jucăm semifinala de Cupă…Chiar dacă pentru noi este o mândrie și o oportunitate să jucăm o finală, în momentul acesta important este campionatul. Este vital să ne concentrăm, ne așteaptă un meci acasă cu Hermannstadt, după care – practic –  jucăm finala pentru supraviețuire cu FC Argeș. Nici nu m-am gândit cum vom aborda semifinala de la Cluj, până acum am fost concentrat 100% pe acest meci. Avem trei zile la dispoziție să găsim în primul rând soluțiile apte din punct de vedere fizic și mental. Am fi ipocriți să nu recunoaștem că în acest moment suntem dezamăgiți cu toții și doza noastră de încredere este scuturată destul de tare”, a spus Balint legat de partida considerată foarte importantă de suporterii utiști, cu atât mai mult cu cât se joacă împotriva rivalilor istorici de la „U”.

Pop: „Trebuie să ne gândim și la Cupă, până la urmă e – totuși – o mândrie pentru acest club”

Ceva mai conectat la miza întâlnirii de joi, 27 aprilie, este Rareș Pop. „Trebuie să ne gândim și la Cupă, până la urmă e – totuși – o mândrie pentru acest club. Nu ne-am mai calificat de 57 de ani într-o fază superioară a unei competiții oficiale și trebuie să luptăm și pentru acel loc în finală. Ne gândim și la trofeu, dar și la evitarea retrogradării”, spune puștiul UTA-ei, marcatorul singurului gol al „Bătrânei Doamne” în deplasarea de la Ploiești, cu Chindia.

17 comentarii

  1. Domnule Balint!
    Chiar nu ti-e rușine de atitudine și comportament. Nu știm ce faceți la antrenament dar nu se vede nimic. Ești un antrenor de nimic dacă nu salvezi echipa de la retrogradare. Nu mai tot minții și caută soluții. Jocul ăsta pe bubuială spre vîrfuri este dezastruos. Balint ascultă vocea rațiunii , nu a prostiilor din capul tău. Dacă ratezi obiectivul cu UTA , nu știu cine o să te vrea in Liga 1.Vorbești frumos , dar fără conținut , ești un dadaist. Caută ceva , că suntem cu lațul pe găt.Chiar nu judeci unde suntem? Chiar așa inconștient și strămb la minte ești?

    0
    0
  2. Balint, cu declaratia ta ca nu te prea intreseaza cupa arata ca esti o nulitate ca si antrenor. Iti bati joc de toti suporterii care sufera pentru UTA. Dute si ne lasa, valoarea ta e maxim de liga 2.

    0
    0
  3. Va salut pe toti UT-isti cu mult respect, voi sunteti UTA , voi sunteti Aradul atat a mai ramas din pacate din fotbalul aradean voi si atat.Echipa este la un nivel foarte slab,nepregatita nici mental nici tehnic suficient sa te candesti la meciul cu Mioveniul ,iar mai departe……….. si cam atat.Eu mai sper la inca o minune cereasca ca pamanteasca nu stiu daca suntem instare de asa ceva, sper din toata inima ca clubul nostru drag sa ramana acolo unde este locul in prima liga.HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
  4. Supărare mare pentru suporteri de toate opțiunile manageriale. Timpul trece și ia etapele cu el. Cel mai afectat, dar și unul dintre cei mai fideli, nea Giro. Pot sa îl asigur ca suntem alături indiferent de situație și regret mai rarele intervenții pe post ale dansului. Nea Giro, noi am mai văzut film asta, dar era color, noi mai tineri. Asta e alb negru, mai mult negru și mult horror. Am renăscut ca echipa și părerile diferite pot alcătui o unitate în diversitate. Cu voia sa fără voia noastră. Am tras semnalul cu multe etape înainte. Ideea era ca să nu ajungem sa depindem de alții. Nu mai depindem nici de alții Numai de noroc.

    0
    0
    1. Nea @Ionescu Gavrila…eu nu mai am cuvinte si mi se intuneca mintile,de aceea nu prea mai apar dar citesc absolut totul….M-am saturat de mult timp de alibiuri ieftine,oratorii,discursuri si „am vorbit,am discutat”,am analizat,sa fim barbati…”
      Am fost unul dintre cei care am crezut ca odata cu revenirea lui Balint,se va schimba jocul inspre bine sau macar indarjirea pe teren,in meciuri..doar ca m-am inselat amarnic…
      Haos total,personal il consider principalul vinovat din cauza orgoliilor,vendetelor,ambitiilor prostesti,razbunarilor si incapatanarilor personale puse mai presus de interesele echipei si ale clubului.Fricos,ca sa nu spun las,abordare mai mereu gresita,i-a derutat si scos din joc chiar si pe putinii pe care ne puteam baza…A insistat prosteste cu Keseru,acum cu Milosevic.Au fost meciuri prea multe in care punctele s-au pierdut strict pe mana lui Balint si al sfatuitorului Panzaru si am jucat in 10,chiar si 9 jucatori.Godwin 10 clase peste Keseru/Milosevic,era pe acolo si o baga in poarta.Eram absolut ferm convins ca in momentul revenirii variantelor U 21,de exemplu,un Pascalau,etc,vor sari din schema….Trist….Nu stiu ce sperante ar mai fi,din pacate…Eventual un baraj dar daca picam cu Dinamo,pe ei ii vor FRF,LPF si mai ales televiziunile…
      Sa ne traiti sanatos si voios,Nea Gavrila!

      0
      0
      1. Da domnule Giro,ai dreptate doar in parte.Da,domnul Balint are vina ca s-a inhamat la o treaba pe care n-o poate duce la capat si chiar dumnealui isi da seama ca si-a pus in joc, pe termen mediu si lung,cariera de antrenor.Dar vina principala o are conducerea, pe care in comentariu n-o nominalizati.Numai niste ageamii si necunoscatori ai fotbalului,ar fi putut crede,ca un om care doi ani n-a reusit sa impuna un stil de joc echipei,va reusi in al treilea an.De aceea nu am mai postat pe site,de un an de zile,pentru ca vedeam comentariile si ma ingrozeam,vazand cata sustinere avaa conducerea si antrenorul, niste oameni care au facut zob,nu doar o mandrie a Aradului,dar in acelasi timp, un brand national.

        0
        0
  5. Am urmărit cu interes ultimele discursuri a domnului Balint, vorbește mult dar nu spune nimic ca și Iliescu un impostor legal al politicii românești . In concluzie cred că Dl Balint ar trebuie să se apuce de politică.
    P. S. Apropo Dl Meszar cu stăm cu lozinca ” Arădeni pentru Arădeni” când este vorba de ciolan nu se mai pune.

    0
    0
  6. Domnu’ antrenor, am crezut ca esti inteligent si ai atata minte sa iti vezi si sa-ti corectezi greselile. Prin declaratia de astazi nu numai ca nu mai cred in tine, chiar ma indoiesc de inteligenta ta, si imi demonstrezi ca tu, in acest moment la UTA, tai frunze la caini. Ne pierdem timpul cu tine, sincer!

    0
    0
  7. Șansă ca asta nu știu când mai prinde cineva din lotul ori staff-ul actual al echipei.

    Ar fi păcat să nu luptăm pentru o prezență în finală.
    Eram sunt și voi fi sceptic în legătură cu sănsele noastre de a trece de U, dar măcar să vedem luptă, ambiție și dăruire.

    0
    0
  8. Contrar opiniei majoritare eu cred ca semifinala cupei e cel mai important meci al UTAei din ultimii 57 de ani. Daca am reusi sa castigam cupa nici nu ar conta retrogradarea. Nu ma intereseaza sa terminam an de an pe locul 12 in Liga1, mai bine 10 ani in Liga2 dar sa vad in timpul vietii mele UTA cucerind un trofeu important

    0
    0
    1. De acord si eu. Asa spun unii ca nu e importanta cupa ca parca ar fi sa alegem intre campionat si cupa. Cum naiba sa-ti bagi picioarele in ea cupa cand poti face ceva istoric. Sa joci o finala dupa mai mult de jumate de secol si poate cine stie sa ai sansa sa castigi ca tu ai treaba cu retrogradarea. Pai ar fi bine sa salvezi sezonul asta cu cupa. Si cu un meci bun la Arges putem juca barajul cu una din Liga2. Iar Liga2 la noi e vai mama ei. Unii sunteti prea prapastiosi ca jucam baraj. Ba ar trebui sa ne dorim acel baraj (ca de salvare directe s-a dus) si evident sa-l castigam.

      0
      0
  9. @utacm/Flaviy78
    Dar ai cu cine?
    Ai jucători slabi și antrenor foarte slab!
    Ne distrugem sănătatea cu indolenții și nepricepuții ăștia!
    Iubesc UTA, dar nu pe cei care se află în jurul ei, cu mici excepții.
    Sunt extrem de dezamăgit de tot ceea ce se înțâmplă la acest club și în acest moment nu mai este „MÂNDRIA ARADULUI”!

    0
    0
  10. In astia 3 ani de cand am promovat am inghitit umilinte peste umilinte,ne-au batut toate ciurucurile de echipe la Arad,toti insolventii si falimentarii au castigat aici si tot ni s-a bagat pe gat refrenu ca vezi Doamne dupa 100 de ani am rezistat al 3 lea an consecutiv in prima liga.Cand a revenit aici Balint a promis ca echipa nu v-a retrograda,acum o zice cam cu juma de gura nemaifiind prea convins ca se poate obtine acest minim obiectiv…

    0
    0
    1. Echipa e praf si pulbere, lucru observabil inca din septembrie anul trecut.

      Totusi, sansa ca asta nu mai prindem noi prea curand, sa vedem o finala de cupa. Nu suntem favoriti, nici pe departe, dar e pacat sa ii dam cu piciorul.

      Mai bine sa stim ca nu am putut, decat ca am fi putut.

      0
      0
  11. BALINT sa joace si pt. cupa si campionat. Cum sa lasi cupa deoparte lipsit de interes cand UTA. poate face o performanta fantastica calificandu-se in finala ? Trebuie sa lupte , sa ridice capul sus sa isi ridice moralul pt. ca, sunt fotbalisti profesionisti asta este meseria lor. Ca, ai cu cine ca, nu ai cu cine, trebuie sa lupte cu indarjire pt. un loc in finala !!! Bineanteles, indiferent de rezultat, trebuie continuat in campionat cu aceeasi ardoare pt. a salva UTA. pt. ca, deaia va-ti facut fotbalisti !!! Capul sus si la treaba baietii, lasati amaraciunea si treziti-va odata in al 12-lea ceas !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  12. E tarziu sa ne lamentam! Știu…toți vroiam schimbarea lui Balint dar …. nu doar el trebuie schimbat! E tarziu si era tarziu sa il schimbe pe Balint la inceputul playout-ului! Nu putem noi determina schimbarea la UTA! Oricât am tasta aici. Un conducator cu viziune ar vedea in prezenta situatie o oportunitate pt UTA de maine! Adusi aradeni! Știm că doar atunci când Borugă sau Ionuț Popa cu metodele lor neortodoxe au biciuit și suduit, echipa a jucat! Nagy, Todea si Gaica ….. experiență, putere de muncă și liantul cu juniorii! Ținuți 4-5 jucători din actuala echipă + juniorii …. până la finalul campionatului s-ar vedea pe ce copii te poți baza ca să construiești noua UTA! Sau nu te poți baza doar pe ei! Barajul….. și evitarea retrogradării!? O minune …. mulțumim Doamne! Retrogradarea = construcția unei noi echipe mai apropiate de arădeni! Cu această formulă de echipa, antrenori ….chiar conducători, nu putem continua! Dar asta numai doamna Meszar poate decide!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button