UTA Arad

UTA vinde de azi bilete la crucialul meci cu Hermannstadt, ocazie cu care Mircea Rednic debutează în fața publicului arădean!







UTA arhivează cu greu semifinala Cupei României cu Universitatea Cluj, fiind încă o dată vânată de arbitri în acest sezon, dar trebuie să meargă mai departe și să-și adune ultimele forțe pentru celălalt obiectiv crucial al stagiunii, salvarea de la retrogradare. Mai sunt exact 12 puncte puse în joc în play-outul Superligii, iar Mircea Rednic a spus că echipa sa e datoare să încerce încă să scape și de emoțiile barajului, cu toate că nu mai e la mâna ei după eșecul (1-2), cu Chindia.


Însă și prezența la baraj trebuie încă cucerită, iar meciul de la Arad, cu FC Hermannstadt, de marți seara (ora 20), e foarte, foarte imporant în acest sens. Probabil, Argeșul va bate din motive strategice Mioveniul, iar UTA se va trezi din nou pe loc de retrgradare directă (15) marți și va juca cu cuțitul la os în fața echipei lui Marius Măldărășanu. Va fi și primul meci al lui Mircea Rednic pe arena „Francisc Neuman”.


Pe scurt, acestea ar fi datele problemei ale unei confruntări pentru care UTA scoate bilete la vânzare începând de azi, de la ora 15, pe site-ul clubului uta-arad.ro, la secțiunea ticketing. Prețurile sunt neschimbate față de meciurile anterioare și anume: 30 de lei (peluza “Iosif Petschovsky”), 45 de lei (tribuna II “Gioni Brosovszky”), 60 de lei (tribuna I “Coco Dumitrescu”), respectiv 250 de lei interior și 500 de lei exterior la area VIP.

Fizic, tichetele vor putea fi procurate de la demisolul arenei din Calea Aurel Vlaicu după următorul program:

Luni, 1 mai, între orele 15-19



Marți, 2 mai, între orele 16-20

Accesul copiilor până la 3 ani este gratuit, în vreme ce copiii până în 14 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Un comentariu

  1. Este normal ce a facut nesimtitul de Maladinovici si Istvan Kovacs de la VAR la meciul U Cluj – UTA? Asa sa aveti parte la nationala si la echipele romanesti de arbitraje ca si la meciul de ieri. Nimic nu faceti decat ce va spune seful(politicul).Imi este scarba si va promit ca ati pierdut un suporter al mizeriei din fotbalul romanesc si a nationalei de 2 lei a Romaniei. Stati in mocirla voastra si pupati mana sefului pentru un loc caldut. Cand stati in mizerie,mizerie produceti. Imi pare rau de voi,dar pana nu invatati ce este dreptatea si demnitatea,ramaneti sclavii propiei neputinte. Unde este incompetenta se vad si rezultatele.In Liga 1 fotbal din lumea a 4 si nationala la nivelul Andorei. Sa fiti sanatosi in mizeria voastra de liga si nationala.
    Fotbal de cacat intr-o lume de cacat. Va ”pupa” Stefan. Trimis la FRF si CCA. Clubul nimic?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button