UTA Arad

Utistul Roger Junio, în echipa etapei LPF!A doua victorie a UTA-ei din play-outul Superligii, 1-0 cu Hermannstadt, a venit la pachet cu a doua nominalizare a unui fotbalist al arădenilor în echipa etapei LPF. Precedentul a fost Virgiliu Postolachi, cel care a decis succesul cu U. Cluj, de la Arad, din runda secundă, iar acum i-a venit rândul lui Roger jr să fie în „11-le” ideal gândit de revista LPF.

Brazilianul a marcat, din penalty, primul său gol de la revenirea în „alb-roșu” de la campioana CFR Cluj, i-a făcut pozitiv debutul lui Mircea Rednic în Superligă, pentru UTA și mai ales și-a urcat echipa din nou pe locul 14 (de baraj), cu ceva perspective și de o salvare directă de la retrogradare.

”Golul marcat de el, din penalty, este unul foarte important în lupta pe care arădenii o duc pentru salvarea de la retrogradare” – motivează LPF-ul includerea în formația ideală a rundei cu numărul 6 din play-off/out arată în întregime astfel: Târnovanu (FCSB) – Sorescu (FCSB), Bălaşa (Sepsi OSK), Papp (Petrolul) Borza (Farul) – Ștefănescu (Sepsi OSK), Käit (Rapid),  Al. Albu (Rapid),  Roger Junio (UTA) – Dugandžić (Rapid), Florea (FC Voluntari). Antrenor: Elias CharalambousLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button