Stranieri aradeni

Hațegan – din nou în iarbă: Va arbitra chiar azi un meci caritabil în sprijinul Fundației Mihai Neșu!

După ce a arbitrat amicalul în familie al UTA-ei din urmă cu două săptămâni, Ovidiu Hațegan mai face un pas important către revenirea pe gazon. Va conduce meciul caritabil din această seară, de pe „Arcul de Triumf”, dintre dintre România AFAN All Stars și FIFPro Europe.

Arbitrul arădean suferise un infarct miocardic în primăvara anului trecut, a avut montat un stent și declara că se gândește foarte bine înainte de a mai pune fluierul în gură. Totuși, decizia pare fi luată, atâta timp cât arbitrul FIFA a susținut o parte din testele fizice alături de colegii divizionari la începutul acestui an și și-a demonstrat că este pe drumul cel bun și cu ocazia jocului de verificare de pe „ICRTI”, dintre echipa de seniori și cea de tineret a „Bătrânei Doamne”.

Hațegan, pe gazon alături de foste nume mari ale fotbalului mondial: Smicer, Pires sau Karagounis

Așadar, Cu ocazia desfășurării Congresului General FIFPro (Divizia Europa), în cadrul evenimentului „Gala Mihai Neșu”, joi, 4 mai, de la ora 18:00, pe stadionul din Complexul Sportiv Național ”Arcul de Triumf”, va avea loc meciul caritabil dintre România AFAN All Stars și FIFPro Europe, organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru finalizarea complexului de recuperare neuromotorie „Sfântul Nectarie” din Oradea.

Organizată de către AFAN și FIFPro, în colaborare cu Durby Sports Marketing și cu sprijinul Fundației Mihai Neșu, partida va avea două reprize a câte 35 de minute, iar banii de pe fiecare bilet achiziționat vor fi donați către Fundația Mihai Neșu.

Partida va însemna și revenirea la centru, la un meci disputat în București, a arbitrului Ovidiu Hațegan, care va fi ajutat la cele două linii de foștii purtători ai ecusonului FIFA, Cristian Nica și Octavian Șovre.

Echipa României All Star: Bogdan Lobonț, Cornel Cernea, Răzvan Raț, Petre Marin, Dorin Goian, Cosmin Moți, Sorin Ghionea, Gabriel Cânu, Vasile Maftei, George Ogăraru, Florin Lovin, Ovidiu Petre, Sorin Paraschiv, Cătălin Munteanu, Gabriel Boștină, Adrian Neaga, Florin Cernat, Lucian Sănmărtean, Daniel Niculae, Nicolae Dică, Daniel Oprița, Ionel Dănciulescu.

Echipa FIFPro Europe: Jan Mucha, Srdjan Blazic, Mirko Poledica, Sebastien Stassin, Ionut Rada, Carlo Mamo, Emilian Hulubei, Arunas Klimavicius, Erlend Hanstveit, Vladimir Smicer, Aldin Didic, Euzebiusz Smolarek, David Aganzo, Gigel Bucur, Robert Pires, Christodoulou Marios, Demetrios Maris, Pance Kumbev, Orlando Urbano, Pano Autio, Joao Paiva, Giorgos Karagounis, Elias Charalambous.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button