Gloria LT Cermei

Cermeiul a început perfect meciul de la Periam, dar rămâne tot fără puncte! Todea: „Luăm goluri imposibile, încă încercăm să depășim Ineul”





După ce a primit certitudinea retrogradării la capătul eșecului din „intermediară”, 0-5 cu Pecica, Gloria Lunca Teuz Cermei își propune să o mai prindă din spate măcar pe ACB Ineu, căci echipa de pe poziția a 9-a din serie ar putea invitată de FRF să continue în eșalonul terț. Deși au început perfect partida de pe Periam, „sămădăii” au părăsit învinși terenul, timișenii întorcând partida până la pauză. În partea a doua nu s-a mai întâmplat nimic notabil și Avântul s-a impus cu 3-1.

Cristian Todea a fost nevoit să renunțe la ambii mijlocași centrali titulari în partea a doua a stagiunii, Piț și Salka. Ambii au acuzat întinderi musculare, iar căpitanul Lazăr a trebuit să urce din centrul defensivei, unde a fost un pic de deranj în prima parte a meciului. Cu toate că au crezut în șansa lor până spre final, cermeianii nu au mai putut reveni pe tabelă. „A fost un meci ca multe altele din această primăvară. Am început din nou bine, am avut și șansa unui 0-2, după care luăm trei goluri parcă de niciunde, imposibile. Parcă și adversarii se întrec în execuții de generic cu noi, iar noi nu reușim să marcăm din poziții clare. În partea a doua, am jucat, am făcut pressing, am avut și două-trei ocazii clare ca lumina zilei, băieții chiar au crezut într-un rezultat bun. Acesta nu a venit și mai bifăm un eșec într-o perioadă în care nu ne iese nimic din punct de vedere al rezultatelor”, a spus Cristian Todea.

Antrenorul cermeianilor recunoaște că echipa sa căzut puțin din punct de vedere mental după eșecul intern cu Ineul. „Chiar dacă nu am jucat rău la Buziaș imediat după eșecul cu Ineul, am simțit că băieții au fost afectați. Era un meci în care ne puneam multe speranțe și când îl pierzi de la 2-0 nu îți e totuna. Dar, am strâns rândurile cum am putut și acum nu am renunțat la ideea de a-i mai prinde din spate pe cei de la Ineu, căci am dori să ne clasăm măcar pe locul 9. Sperăm să-i recuperăm și pe Salka și Piț, căci, chiar dacă numeric stăm mai bine decât în toamnă, nu avem dubluri la înălțimea titularilor. Așadar, e singurul lucru ce ne-a mai rămas de făcut în acest sezon, să încercăm să-i intrecem pe cei de la Ineu”, a adăugat „Dulăul”.

Avântul Periam – Gloria Lunca-Teuz Cermei 3-1

Cum s-au marcat golurile:

0-1 Min. 2: Vlad centrează din corner, Denis Lazăr reia din cădere în plasă

1-1 Min. 11: Sîntean centrează în careu, Raul Cochințu egalează cu o lovitură de cap

2-1 Min. 41: Sîntean centrează în careu și Alexandru Baranyi înscrie cu o lovitură puternică de cap

3-1 Min. 45: Andrei Sîntean înscrie spectaculos cu un șut de la 25 de metri

Formații:

Periam: Gakos – Kuhn (60 Spulber), R. Mureșan, Cochinţu, Bot – Viașu (84 Prața), Gălățan (84 Popescu), Oancia, Gașpar(68 Mitre) – Baranyi, Sîntean (68 Mânecan). Antrenor: Răzvan Leuca

Cermei: Bodea – Balazs, Clipotă (74 Cleuță), Puta, Deta (71 Novac) – Vlad, D. Lazăr, Hațegan (62 Țurcanu), Andrieș (74 Gruiescu) – Hrudei (71 Mateucă), Șimăndan. Antrenor: Cristian Todea

Arbitri: Leopold Herczeg, Cristian Bumb (ambii din Băcia – Hunedoara), Ludovic Zifceac (Oradea)

Observatori FRF: Cornel Pantea (Oradea), Mihail Boru (Reşiţa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button