Progresul Pecica

Pecica a făcut spectacol la Dudeștii Vechi chiar și cu o echipă foarte tânără! Bozian: „Nu a fost ușor pentru copii, dar s-au descurcat, e rodul muncii lor”





Progresul Pecica bifează a doua deplasare a săptămânii cu trei puncte și multe goluri marcate. După 5-0 la Cermei, „galben-albaștrii” s-au impus cu 4-1 și la Dudeștii Vechi, cu Pobeda Star Bîșnov. A fost un meci atipic, cu oaspeții care au ratat cât trei pentru trei meciuri în special în prima repriză, pe care au terminat-o în avantaj minim 2-1. „Bulgarii” au început repriza cu o ocazie imensă de egalare, după care – totuși – liderul din play-out și-a impus fără mari probleme punctul de vedere.

E o victorie necesară și importantă pentru pecicani în lupta lor directă cu Buziașul pentru locul 5 în seria 8-a, iar ea e cu atât mai importantă cu cât au fost menajați Zamfir, Arsene, Bozian, Moaru și Aldan, titulari de drept la Pecica. „Am jucat astăzi cu o echipă experimentală, cu foarte mulți copii, doar trei seniori au fost titulari. Le-am dat șansa să joace tinerilor și au făcut-o foarte bine. Ne-au și lipsit șase titulari, avem mulți accidentați. Wild a intrat titular după opt luni, la Cermei a intrat doar pe final câteva minute, Burtic a fost titular și el în premieră, plus mulți copii de 16-17 ani. Acesta a și fost scopul la noi, să creștem acești copii. Se vede că au crescut ca joc, nu a fost ușor pentru ei, dar s-au descurcat. Nu era problemă nici dacă pierdeam, dar ne bucură victoria, este rodul muncii acestor copii. Urmează sâmbătă o finală a play-outului, ne luptăm cu Buziașul pentru primul loc. Suntem la mâna noastră, nu era un obiectiv, dar am demonstrat că avem copii cu calitate, care pot câștiga împotriva oricărui adversar”, a spus Bogdan Bozian după succesul larg de pe „Hristo Stoicikov Arena”.

Pobeda Stár Bišnov – Progresul Pecica 1-4

Cum s-au marcat golurile:

0-1 Min. 7: Puie pasează lung, Samir Borcea preia și trage sec sub bară

1-1 Min. 42: Vasilcin centrează în careu și Vasile Vincu reia puternic sub bară de lângă Sarkozi

1-2 Min. 45: Răchită reia din 2 metri în transversală, mingea sare la Dan Puie, care marchează la colțul lung

1-3 Min. 69: Puie pasează în 12 metri și Samir Borcea marchează, bară gol

1-4 Min. 81: Vasilică Răchită marchează cu un șut plasat din 11 metri

Formații:

Pobeda: Stoianov – Solomon, T. Budur (75 Kone), Lengyel, Ienovan – Vasilcin, Rad – Grigoriu (75 Ștefan), Vincu (75 Digbeu), S. Budur – Grigore. Rezerve: Boboiciov, Ștefan, Ghiuruțan-Tomescu, Berceanu, Kalapis, Digbeu, Kone, D. Bălace, Bogdan. Antrenor: Daniel Vasilcin

Pecica: Burtic – Sarkozi (82 Moraru), Wild, Gomboș (46 Roșu), Bănățan (84 Szep) – Răchită, Șerengău, Hrezdac (46 Mihai), Stanciu, Borcea (84 Matyus), Puie. Antrenori: Mihai Petcuț și Bogdan Bozian

Arbitri: Liviu Rășteanu – Laurențiu Anghel, Pompiliu Barbu (toți din Craiova)

Obervatori FRF: Mihai Marcu (Oradea), Antonie Burtea (Reşiţa)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button