Minifotbal, futsal

Șimandul nu i-a putut întoarce pe cei de la Târgu Mureș și ratează promovarea în Liga 1 de futsal! Mărcuș: „Reîncercăm la anul, mândru de băieții mei!”





CSM Târgu Mureș s-a dovedit prea puternică pentru Șoimii Șimand în dubla manșă a semifinalei ligii secunde la futsal. După 13-6 pe teren propriu, formația pregătită de selecționerul Endre Kacsó s-a impus și în noua sală din Șimand, unde aproximativ 150 de spectatori au încercat să o împingă din spate pe formația pregătită de Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană.

Lipsită de aportul lui Pirtea, Gherheș și Bozian, Șimandul nu s-a putut distanța la mai mult de două goluri de formația transilvăneană (5-3, în minutul 24), în condițiile în care diferența de recuperat era de 7 goluri. Când CSM-ul a revenit la un gol în spate, Mărcuș le-a dat șansa tuturor jucătorilor să evolueze și oaspeții aveau să se impună cu scorul de 7-5. Pentru „șoimi” au marcat P. Ujoc (2), Sechel, Micula și Haloș, iar pentru târgu-mureșeni  Barbocz (2), Nagy, Ordogh și Nicola (3).

Așadar, cu scorul general de 20-11, elevii lui Kacsó obțin promovarea în prima ligă, finala cu Mausoleul Mărășești contând doar pentru trofeul ligii secunde. De partea cealaltă, Șimandul o va lua de la capăt în sezonul următor al ligii secunde. „Atât s-a putut în fața unei echipe foarte bune, bine pregătite de Endre, o felicit și le urez baftă în prima ligă și le transmit să ne aștepte și pe noi acolo. Vom încerca și la anul, eu sunt mândru de băieți pentru sezonul făcut. După sferturile Cupei, iată că am jucat și o semifinală în liga a doua și vom crește și mai mult în campionatul ce vine. Azi am făcut tot posibilul să întoarcem rezultatul, dar nu am reușit să mergem la mai mult de două goluri, așa că pe final am băgat toți copiii să joace. Le mulțumesc încă odată pentru sezonul făcut, mergem mai departe cu încredere”, ne-a declarat Daniel Mărcuș, care a împlinit chiar astăzi 44 de ani.

În returul cu Târgu Mureș, Simandul a contat pe: Andrei Dagău, Andrei Haloș, Andrei Cordoș, Florian Albu, Paul Ujoc, Florin Năstase, Darius Găleancu, Andrei Sechel, Emil Cătană, Fabian Micula, Laurențiu Onaca, Dominic Cheța, Andrei Ilie, Danieșl Mărcuș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button