UTA Arad

Benga ar putea fi pe gazon în manșa secundă a barajului cu Buzăul







Pentru al doilea meci la rând la Arad, un jucător al UTA-ei le-a dat mari emoții suporterilor. Sigur, căderea din picioare a lui Rareș Pop, din repriza secundă a meciului cu Hermannstadt, a dat impresia și unei tragedii, însă – până la urmă – juniorul utist și-a revenit chiar în ambulanță, iar verdictul ulterior al medicilor a fost oboseală cronică.


Ieri, în prima parte a disputei cu FC U Craiova, a fost rândul lui Alex Benga să fie scos de pe gazon cu targa. Căpitanul UTA-ei și-a pus mâinile pe față, semn că are dureri mari în zona gleznei piciorului drept, iar până la finalul confruntării era foarte umflat și de abia mai umbla. După investigațiile făcute la Spitalul Clinic Județean, au fost exclusă fractura și nici ligamentele nu par fi foarte afectate.


Vorbim despre o entorsă de gradul doi, ce necesită repaus total timp de 6-7 zile, iar asta înseamnă că Benga va rata prima manșă a barajului cu Gloria Buzău. În schimb, la retur, ar putea fi pe gazon, iar recuperarea sa ar fi cu atât mai importantă cu cât brazilianul Erico nu va mai fi recuperat până la finalul sezonului. Cum și Benzar lipsește, Mircea Rednic are fundașii numărați în vederea dublei decisive pentru sezonul „Bătrânei Doamne”.

Luni vom afla și gazda primei manșe a barajului de promovare, dar și data exactă la care se va disputa aceasta.  Variantele ar fi 27, 28 sau 29 mai. Returul va fi programat o săptămână mai târziu.



7 comentarii

  1. eu zic ca o sa castigam barajul chiar daca nu poate juca BENGA..la nevoie poti evolua si cu batha sau anton in centrul apararii…mihalcea nu are cum castiga un duel cu rednic si in plus luati post pe post nu cred ca adversarul sa aibe vreun jucator superior corespondentului de la noi..si nu numai asta..e totusi diferenta de ritm de joc intre cele 2 ligi,s-a vazut si in cupa unde am castigat destul de usor la ei acasa desi nu treceam printr-o perioada prea buna de forma sportiva..

    0
    0
  2. Diferenta mare de calitate intre cele doua echipe , si jucand din inertie ar trebui sa castigam fara pregatiri speciale , DAR Rednic ar trebui sa insiste cu jucatorii pe partea psihologica , sa nu uitam , am facut meciuri spectaculoase cu FCSB, CFR sau Craiova , iar cand am intalnit in sezonul regulat Arges , Mioveni sau Chindia , echipe mai slab valoric in mod normal ca noi , am dat cu oistea in gard , aici trebuie lucrat in mod special ( si sa nu uitam cine e conducator la Buzau , un domn Brasoveanu , un personaj uns cu toate alifiile si cu intrari peste tot unde e nevoie )

    0
    0
  3. Un exemplu de profesionalism și dăruire. Și la antrenamente și la meciuri. Așa da!
    Revenire grabnică!

    0
    0
  4. cu mihalcea in tribuna si goodwin printre marcatori buzaul a pierdut cu 4 la 2 meciul disputat in ghencea cu STEAUA din ultima etapa din play off-ul din liga 2 ,,mihalcea va absenta si la turul barajului..Poate ar trebui inainte de baraj prelungite contractele jucatorilor pe care ne vom baza si in sezonul viitor,dar ,ma rog,conducerea si domnul rednic stiu mai bine..zic asta pentru ca si eu am observat ca echipa nu se mobilizeaza la fel cand avem in fata adversari mai slab cotati,,

    0
    0
  5. E limpede pentru toata lumea ca barajul ar trebui castigat in dubla mansa si la scoruri fara drept de apel. E diferenta de valoare intre noi si Buzau ca de la cer la pamant. Nici nu se pune problema. Din Cupa cand i-am batut la ei acasa, am crescut in joc 200%.

    0
    0
  6. Nici nu se pune problema, UTA. este favorita certa la acest baraj cu Buzaul. Dar totusi UTA., baietii trebuie sa trateze foarte serios aceste douameciuri ,bine ca, este REDNIC antrenor la UTA. si prin experienta lui in fotbal, stie ca, daca nu tratezi meciul cum trebuie ,fotbalul nu te iarta. In 1979, UTA. retrograda dramatic pt. prima data in istorie in divizia B intr-un meci decisiv la Arad pt. salvarea de la retrogradare ,culmea cu Gloria Buzau si nici nu se punea problema ca, UTA. sa nu castige si in mod surprinzator, UTA.in teren cu Domide, Brosovschi, Nedelcu 2, Dukadam, Kukla etc., pierde uluitor cu 0 – 1 in fata Buzaului prin golul lui TULPAN si UTA. retrograda !!! Aveam 17 ani si am avut o zi foarte trista, nu imi venea sa cred. Asa ca, meciul trebuie luat in foarte serios chiar daca sunt inferiori ca, lot de jucatori. FORTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button