Fotbal feminin

„Leoiacele”, încurcate de o echipă deja retrogradată: AC Piroș Security Arad – Fair Play București 2-2

Ca și în stagiunea regulară, fotbalistele de la Piroș Security Arad au avut probeleme pe teren propriu cu codașa Fair Play București, iar scorul a fost identic în cadrul penultimei etape a play-outului: 2-2. Pentru formația din capitală e o palidă consolare, căci era deja retrogradată, în timp ce „leoiacele” pierd poziția a treia în favoarea băimărencelor, care au trecut cu 4-0 de „lanterna” din Galați.

Inclusiv scenariul din toamna anului trecut a fost în oglindă. Fair Play a condus cu 2-0 la Arad, după reușitele semnate Stancu (min. 2) și Solonca (min. 53). Practic, echipa vizitatoare a profitat de jocul pe câlcâie al adversarelor, care, chiar și așa, au avut ocazii la 0-1, prin Kugler și Vanu. Golurile arădencelor au venit în repriza secundă, de la Melisa Olariu, care a șutat spectaculos la vinclu, în cros, din colțul careului de 16 metri și de la Bianka Granados, dintr-un penalty dictat la un henț în careul oaspetelor. Pe final, „roș-albele” au forțat victoria, dar Varga, Olariu, Vanu sau Kugler nu au făcut decât să îl remarce pe portarul Șerbănică.

Așadar, AC Piroș Security își încheie parcursul stagional pe teren propriu doar cu o remiză în fața unei echipe ce se pregătește de Liga a 2-a. „Sunt foarte supărat pentru cum au intrat fetele pe teren azi. Au fost supreficiale în special în startul meciului, au crezut că dacă au obținut salvarea s-a terminat sezonul și-și pot lua vacanță. Unele jucătoare nu au respectat sarcinile tactice și ăsta e rezultatul, o remiză ce nu ne mulțumește și ne trimite din nou pe locul 10, sub echipa din Baia Mare. Fetele trebuiau să fie mai responsabile, căci președintele Pavel Piroș face eforturi să le asigure toate condițiile, salariile sunt la zi și câte altele. Asta e, nu ne rămâne decât să ne montăm pentru meciul de la Târgu Mureș și să ne recuperăm punctele pierdute azi”, a spus Nicușor Tanasoglu, directorul sportiv al arădencelor, cu atribuții de antrenor din acest an.

Formații:

Piroș Security: Maha – Ungur, Granados, Olariu, Stanoiev (88 Mătasă) – Cosma, Varga, Roz (75 Toader), Kugler – Bajko, Vanu. Rezerve neutilizate: Vidrașcu, Gherheș, Nemet. Antrenor: Nicușor Tanasoglu.

Fair Play: Șerbănică – Lăzărean, Ionaș, Cristea, Tătaru, Boboșatu, Huțanu, Smarandache, Solonca, Baiguș, Stancu. A mai jucat: Ceasar. Antrenor:  Simina Podgoreanu.

Arbitri: Claudiu Gaitin, Marius Talpoș, Alexandru Gherman (toți din Timişoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button