UTA Arad

Buzău – UTA se joacă sâmbătă seara, returul e programat luni, 5 iunie! 15 lei – intrarea generală pe arena din Crâng

Până la urmă, televiziunile au dorit să înceapă cu Gloria Buzău – UTA seria celor patru meciuri de baraj pentru menținerea / promovarea în Superligă. Prin urmare, au programat prima manșă dintre echipele lui Adi Mihalcea și Mircea Rednic sâmbătă, 27 mai, de la ora 20,30. În schimb, Dinamo – FC Argeș se va juca luni, de la ora 20.

Apoi, UTA va scrie deznodământul sezonului, la Arad, luni, 5 iunie, ora urmând a fi stabilită. Clubul arădean anunță că la jocul de pe arena „Francisc Neuman” sunt valabile abonamentele pentru sezonul în curs.

Cum se vând biletele la Buzău?

De câteva minute, Gloria Buzău a anunțat că deschide campania de vânzare a biletelor la meciul de sâmbătă, cu UTA. Biletele costă 15 lei de persoană, indiferent de sectorul în care spectatorii doresc să ia loc și pot fi procurate astfel: www.blt.ro (online), respectiv de la sediul clubului (intrarea principal – Strada „Mareşal Averescu”), după următorul program: miercuri (orele 14.00-16.00), joi (orele 10.00-16.00), vineri (orele 10.00-20.00) și sâmbătă (orele 10.00-16.00). În ziua meciului, adică sâmbătă, tichetele pot fi cumpărate și de la stadion (Poartă “Parcul Crâng” şi Poartă “Electrica”), începând cu ora 16.  Accesul este gratuit pentru persoanele cu dizabilităţi şi copiii cu vârsta sub 14 ani.

7 comentarii

 1. Faceți ceva, toți ziariștii, probabil de la Buzău nu vor veni mai mult de 100 de fani. Clubul poate afla acest lucru. Să se vândă bilete și în sectorul tampon între galeria oaspete și cealaltă parte a peluzei! Faceți presiune pe clubul UTA să vândă și acolo bilete! Să pună mai multe rânduri de jandarmi, mitraliere, tancuri, avioane, orice! Să fie stadionul arhiplin!

  Răspunde

  0
  0
  1. 100 fani…de la Buzau …intr-o zi de luni , cred ca esti super optimist : ) . Locul destinat lor va fi gol , sau va fi ocupat de buzoieni pripasiti eventual prin orasul nostru

   0
   0
   1. Acea zi de luni 5 iunie este sărbătoare legală(a doua zi de Rusalii).

    0
    0
 2. Eu văd că turul se joacă la Buzău sâmbăta la ora 20,30. Ce tot scrieți juniorilor tâmpenii, sigur voi fi prezent, aștept băieții de prin galerie cu deplasarea, forza UTA 🖐️🍺

  0
  0
   1. Mda, sint mai greu de cap, scz, hai cu deplasarea la Buzău, noutăți kidule, 🖐️🍺

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button