UTA Arad

Șteau și Otele, încerți pentru „finala” cu Buzăul!




Lui Mircea Rednic și staffului său tehnic i-au mai rămas două antrenamente la dispoziție, ambele în cursul serilor de vineri și sâmbătă, pentru a-și pregăti cât mai bine jucătorii pentru ultimul meci al sezonului. Manșa secundă a barajului de menținere / promovare în Superligă dintre UTA și Gloria Buăzu se joacă duminică seara, de la ora 21, în fața unui stadion plin. Clubul arădean a mai scos astăzi la vânzare aproximativ 100 de bilete în sectoarele Q și R, iar acestea au trecut ca pâinea caldă.


Mai departe, „principalul” arădenilor trebuie să conceapă o formulă de joc care să tranșeze duelul cu formația de ligă secundă, care se reia de la scorul de 0-0. Teoretic, „Puriul” ar trebui să abordeze ofensiv disputa, însă rămâne de văzut cum își va gestiona „armele”, mai ales că doi dintre mijlocașii cu tracțiune pe față au probleme medicale. Vorbim în primul rând de juniorul Raul Șteau, care a și ieșit mai repede de pe gazon la Buzău din pricina unei probleme musculare, după ce intrase pe teren în debutul părții secunde, dar și de Philip Otele. Nigerianul are ceva dureri în zona șoldului și el și el incert pentru disputa de duminică. Nici Ubbink sau Postolachi nu au fost 100% din punct de vedere medical la jocul din Parcul Crâng, iar asta s-a reflectat și în evoluțiile lor șterse.

Căpitanul Alexandru Benga nu-și va reveni nici el la timp pentru meciul sezonului pentru echipa sa, cum și Balauru, Marrone, Erico și Milosevic sunt scoși, evident, din calcule. Cum Benzar și Cascini și-au reziliat deja contractele cu „Bătrâna Doamnă”, s-ar putea ca Rednic să apeleze la unul-doi juniori de la echipa de tineret, proaspătă vicecampioană națională.

Dincolo, Adrian Mihalcea are ceva speranțe că-l va recupera pe fundașul central Vîrtej, în timp ce Godwin, atacantul utist împrumutat la Gloria, s-a ales cu o ruptură fibrilară cu ocazia partidei de duminica trecută.

FOTO: Claudia Carp

15 comentarii

  1. Bună ziua.
    Să nu luăm în calcul probleme fizice a jucătorilor șI să de-a bunul dumnezeu să nu se mai accidenteze șI alțI. Clubul uta arad are jucători profesioniști șI la echipa din liga 1 , șI juniori sunt extraordinari de talentațI ,pot juca în partida cu gloria buzău. Cei accidentațI le doresc sănătate șI să se refacă căt mai repede deoarece în anul ce va urma competițional vom avea nevoie de ei . Sănătate multă băiețI!!!!!
    Juniorilor ce vor face pasul cel. Mare ,multă baftă șI cu siguranță vor căștiga partida de la arad cu gloria buzău.
    O să avețI publicul apropiate de voi șI ve-țI face o mare partidă șI clubul uta arad va rămăne în liga 1 .
    Cu. Siguranță.
    Noi vom fi prezențI la stadion șI vă încurajăm .
    Dumnezeu să binecuvinteze uta arad
    Dumnezeu să binecuvinteze poporul român.
    Doamne ajută

    0
    0
  2. Otele și Steau. Unul plecat care a dat un minim de obraz, altul de plecat cu obraz în construcție. Rednic se bazează pe câțiva, ce vor continua și aia cu inima strânsă. Eu am spus ca perioada grea va fi după Buzău. Actuala echipa nu poate răspunde la 5 criterii din… 6.!! La fotbal se acreditează ideea de joc cu fațete multicolore , victorii, dar și înfrângeri unele greu de uitat. Duminica va fi sărbătoare, una cu promisiuni de revenire la ce ne dorim cu toții. Echipa echilibrata, cu un fotbal plăcut, cu obiectiv de lupta curata. ,, Dosarul ” cu actuala ediție trebuie dus în fundul grădinii, în magazia veche, cu scrin și sertar de muzeu prăfuit, hărăzit spre uitare. Hai UTA, cea noua și iubita.!!

    0
    0
  3. e important sa joace cei valizi si cine e cel mai in forma,,,,in alta ordine de idei ,nu poti deschide televizorul fara sa dai de unul dintre badea,poenaru sau balint…se pare ca dupa ce duci pe UTA in FUNDUL clasamentului,invariabil ajungi ANAL ist la DIGI..

    0
    0
  4. P.. S. Nu din vina UTA, progresie crescuta la partida cu Argeș și Dinamo în mas media. Scor care trezește interes major. Încă o sublinierea pe care am făcut-o în avans, la un coment. Am spus ca în pofida datoriilor, Dinamo a luat vreo 4 jucători, care iar dori și Rapid. Nu este echipa care a pierdut primele 5 etape în stagional. Ii așteptăm în Arad !!

    0
    0
  5. NU EXISTA SCUZA!!!, in cazul ratarii obiectivului de final. Ca de ala de inceput ,ce sa mai vorbim? Atat,repet, ATAT a mai ramas din Arad. Restu’, ceva gen siesta greceasca: ALTII is de vina, noua ne e bine,suntem cei mai frumosi,destepti, ce sa mai…Partea proasta e ca MAFIA aradeana,s-o cam prins de cum stau lucrurile…
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
    1. Nepoate Vanter, fii pe faza, mai e un pas.! Multa sănătate și bucurii, nea, Giro. Am avut an greu și sa speram toți și sa nu mai trecem prin asa ceva. Disputele între cei care mai ne dam cu părerea pe aici sunt jucărie pe lângă ce a trecut echipa. Multa sănătate și pentru cei care, fiind cu UTA, au alte păreri și construcții de imagine pentru,, textilisti”.

      0
      0
    2. La Multi Ani nea Vanterica si nea Gavriluta!Sa ne auzim cu bine si mai departe,cu UTA inainte la bine si la greu!

      0
      0
  6. Gavriluță dragă sănătate, UTA este Arad, mă bucur că sintem în liga 1,eu voi fi pe stadion indiferent de ligă, dacă aș iubi nevasta cum iubesc UTA aș fi cel mai fericit, dar cu bune cu rele mergem mai departe, Buzău nu este de nasul nostru, victime sigure, campionatul viitor sper să avem obiectiv retrogradarea și să fim în play off, hai UTA, hai ARADUL ?️?

    0
    0
    1. Da giruta nu scrie dar citește, când scrie nu mai știe ce a citit, fi sănătos giruta și mai atent, câteodată chiar vreau să te cunosc, ?️?UTA

      0
      0
      1. Cum zici nea Vanterica?…”Sa avem obiectiv retrogradarea”?….Sper ca ai gresit din nou..:-)
        Hai UTA!

        0
        0
  7. sper sa nu avem din nou arbitraj asemanator cu cel al lui istvan kovacs de aseara si sa nu ne trimita iar vreun arbitru care sa ne elimine jucatori sau sa ne scoata mingea din poarta….iti pui totusi intrebari ,daca cel mai bun arbitru din tara comite asemenea furt pe fata,ce or sa faca ceilalti?chiar nu am tinut cu craiova lui mititelu ,dar oricine a observat ca istvan a decis meciul de aseara….acum s-au sesizat si cei de la televiziuni ca un arbitru ce sta in cluj a arbitrat pe cfr si toata lumea s-a revoltat,dar cand pe noi ne arbitreaza cei din bucuresti sau de pe langa bucuresti cu echipele din capitala ,nimanui nu i se pare ceva anormal…ce e asa de greu sa se stabileasca o regula de bun simt prin care sa se interzica delegarea unui arbitru care are legaturi geografice sau de interese cu una dintre parti?

    0
    0
    1. Radu Petrescu este arbitru de centru , la VAR nu se stie inca …dar cum de multe ori sa vazut in trecut , cel ce conduce de fapt partida e cel ce nu se vede…vom vedea ce va fi

      0
      0
    2. N-ai prea nimerit-o,@coradu…E Petrescu,cel mai mare gafeur din acest campionat…
      Asa se fac delegarile in tribul si manjitii lui Vassarras….

      0
      0
      1. si petrescu intra in aceeasi categorie…cu el e mai important cine e la var deoarece mi se pare ca i-au fost schimbate foarte multe decizii campionatul asta..cat despre istvan are sanse sa arbitreze finala champions league fiind arbitru de rezerva al polonezului ce se afla intr-o ancheta si s-ar putea sa fie gasit vinovat..sunt curios daca ar elimina vreun jucator si in finala dupa un fault ca si cel de aseara..

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button