Fotbal judetean

Campionii județului la fotbal și-au primit medaliile și țintesc un loc în Liga a 3-a! „Am crezut într-o minune și iată că s-a înfăptuit“ + VIDEO – FOTO!





Sântana avea două puncte în fața rivalilor de la Socodor înainte de ultima etapă a Ligii a IV-a Arad și meci pe teren propriu (la Pîncota) cu Felnacul, formație ce a jucat 120 de minute miercuri seara, în semifinala Cupei pierdută la Sebiș, cu Buteniul. În plus, trupa lui Ciba avea și importante probleme de efectiv, așa că liderul era mare favorit la câștigarea celor trei puncte și, implicit, a titlului de campioană județeană.

De altfel, conducerea Asociației de Fotbal Arad a purtat medaliile și cupa de campioană la Pîncota, dar golul felnăcanului Morariu, din al patrulea minut de prelungire, i-a schimbat programul. Secretarul general, Vasile Rad, a accelerat spre Socodor după ultimul fluier al lui Alexandru Gornic, unde băieții lui Tibi Darazs sărbătoreau titlul județean. Prin urmare, festivitatea de primiere a campionilor a avut loc aproape de ora 21, dar așteptarea a meritat. Până la urmă, formația din apropierea graniței a visat la această zi de trei ani încoace, pierzând primul loc în 2021 în fața celor de la Curtici, iar în 2022 în fața celor de la Ineu.

Următorul pas al celor din Socodor ar trebui să fie promovarea în Liga a 3-a, iar susținere pare că există, după cum s-a exprimat primarul localității, Ioan Jura și președintele Petrică Crișan. Până la urmă, Recolta Dănceu, campioana județului Mehedinți, e un adversar mai mult decât abordabil, care, în sezonul precedent, nu a avut nicio șansă în fața Ineului. Dar, până la „dubla” de pe 17 și 24 iunie, vă lăsăm să savurați prin intermediul imaginilor video festivitatea de premiere, de aseară, de la Socodor, iar noi vă redăm esențialul în câteva cuvinte:

„Vă mulțumesc că ați crezut în victoria voastră până în ultima etapă, fotbalul așa este frumos, să se joace până fluieră arbitrul. Mai departe aveți sprijinul nsotru pentru ce vreți mai departe. Domnul președinte Răzvan Cadar vă transmite felicitări, din opăcate nu a putut fi prezent astăzi. Vreau din vară să vin la voi la Liga a treia și eventual, de ce nu, poate vă faceți un satelit în Liga a șasea” (Vasile Rad, secretar general AJF Arad)

„În numele Comisiei de Arbitri vă transmit un mesaj. Colaborarea noastră credem că a fost bună, chiar dacă au fost mici incidente, iată că astăzi, cum s-a arbitrat aici și la Pâncota ați reușit să fiți pe locul întâi și meritați felicitările noastre. Chiar dacă s-a mai greșit pe parcursul sezonului, niciodată nu a fost cu intenție și voi ca și jucători mai greșiți și nu zice nimeni nimic” (Corneliu Tiulea, membru în Comisia Județeană a Arbitrilor).

„Îi felicit pe băieți, am crezut într-o minune și iată că s-a înfăptuit” ( Tibi Darazs, antrenor Socodor)

„Un campionat greu, care s-a terminat nebun. Îi mulțumesc la Tibi pentru ideea de a apela la cei doi preoți din Socodor, care ne-au făcut o sfeștanie aici, la vestiare, înainte de această ultimă etapă și iată că am reușit să fim campioni” (Petrică Crișan, președinte CS Socodor)

„Suntem pe podium și la absorbit de fonduri europene, iată că astăzi, cu ajutorul fiecăruia dintre voi, și vă felicit, am reușit să luăm locul 1 și la fotbal. Felicitări tuturor” (Ioan Jura, primaul comunei Socodor).

Galerie foto de la premiere

Video de la festivitatea de premiere

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button