UTA Arad

Șase ore până la meciul sezonului pentru UTA, ultimele detalii din tabăra arădeană și a buzoienilor lui Mihalcea!




Mircea Rednic i-a ales pe cei 20 de fotbaliști pe care se va baza în această seară (ora 21), în meciul sezonului pentru UTA, manșa secundă a barajului de menținere în SuperLigă contra divizionarei secunde, Gloria Buzău. După cum se știa deja, antrenorul utist nu poate conta pe accidentații Balauru, Benga, Marrone, Erico, Milosevic și Șteau, în timp ce Benzar (care oricum avea și el probleme medicale) și Cascini și-au reziliat deja contractele.


În schimb, pare să-i fi recuperat pe Otele și Postolachi, care nu s-au antrenat în prima parte a săptămânii, dar a apelat și la un fotbalist de la echipa de tineret, proaspăt vicecampioană națională. E vorba despre Darius Iurasciuc, însă în lot se mai află și Cosmin Negoescu sau Damian Isac, fotbaliști care au mai apărut pe teren pentru echipa a doua a clubului și au debutat deja și pe scena primului eșalon.

Cel mai probabil, UTA va juca în această seară în formula: Iacob – Vukcevic, Chindriș, Hoxhallari, Abeid – Batha – R. Pop, Ubbink, Roger, Postolachi – Keseru. La dispoziție mai sunt: Kucher, Iurasciuc, Dobrescu, Stahl, Anton, Otele, Barbosa, Isac și Negoescu. „Roș-albii” au făcut și în această dimineață un ușor antrenament de tonus chiar pe gazonul arenei Francisc Neuman.

Buzăul s-a antrenat la Felnac

Gloria Buzău a ajuns de vineri la Arad, iar ieri și azi, în cursul dimineții s-au antrenat la Felnac, pe terenul divizionarei a patra. La ultima ședință de pregătire, ce nu a durat mai mult de 45 de minute, Adrian Mihalcea a pus accent pe fazele fixe și evident pe așezarea în teren. Din câte se pare, fundașul Vîrtej va fi pe teren, astfel că – probabil – va fi confirmat „11”-le cu care s-a început și partida tur, adică: D. Rusu – Oteliță, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu – A. Lopez, Trebotic – Dudu, Greu, Blejdea – Boiciuc

7 comentarii

      1. Ce fraieri sunteti, degeaba stati in vest si va credeti mai occidentali ca nu aveti spirit de antreprenori. In loc sa faceti niste bani frumosi cu cota 10 a Gloriei Buzau, stati sa sustineti o echipa mediocra care traieste din istorie de pe vremea cand era lupul catel

        0
        0
      2. apropo..buzaul e dupa locul 40 intre judete la pib-ul pe cap de locuitori..doar cateva judete din moldova gen vaslui si botosani sunt mai saraci ca ei.. si..faza e ca macar noi avem istorie..iar prezentul o sa vorbeasca in seara asta pe stadion!

        0
        0
  1. HAI UTA!!!! HAI Aradul!!!! Un meci decisiv ptr viitorul echipei noastre. Keserü va da 2 goluri să nu ne mai pară rău de salariul mare pe care la încasat. HAI UTA!!!!!

    0
    0
    1. si eu cred ca vor da gol azi si keseru si postolachi..tinand cont ca e cel mai important eveniment intern din seara asta,trebuie sa le aratam tuturor ce inseamna UTA pentru noi toti ce sustinem aceasta echipa si pentru oras …HAIDE UTA,HAI ARADUL!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button