Stranieri aradeni

Dennis Man a ratat promovarea cu Parma în Serie A, arădeanul ar putea – totuși – urca în primul eșalon în această vară!





Parma va continua și din sezonul următor în eșalonul secund din Italia, după ce a fost eliminată din semifinalele barajului pentru promovarea în Serie A de Cagliari. După ce, în tur, sarzii s-au impus cu scorul de 3-2, formația emiliană avea nevoie de o victorie la două goluri distanță pentru a fi sigură de calificarea în finală. Acest lucru nu s-a întâmplat în cele din urmă, asta deoarece trupa lui Fabio Pecchia a remizat în partida de sâmbătă seara, scor 0-0.

În duelul retur contra lui Cagliari, Dennis Man a început ca titular și a fost schimbat în minutul 66 chiar de conaționalul său, Valentin Mihăilă. Cei doi internaționali români nu au reușit să fie decisivi, astfel că Parma a ratat încă un an principalul obiectiv.

În ciuda eșecului, patronul Kyle Krause are deja planul făcut. Concret, patronul american al clubului la care sunt legitimați Dennis Man și Valentin Mihăilă are de gând să își ducă mai departe proiectul și va continua să construiască, asta deoarece nu urmărește neapărat să aibă rezultate imediate din partea echipei. Asta nu înseamnă că nu e deschis la oferte pentru cei doi fotbaliști români, numele lui Man fiind – de exemplu – pe lista de transferuri ale unor grupări de Serie A, precum Salernitana, Bologna sau Lazio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button