Fotbal judetean

Socodorul pregătește barajul cu Dănceul, dar fără „muncă” de spionaj: „Ne concentrăm pe jocul nostru!”





CS Socodor, noua campioană a fotbalului județean, a înăbușit euforia trăită sâmbătă, după ce i-a luat fața Unirii Sântana după golul marcat de felnăcanul Morariu la ultima fază a partidei de la Pîncota. Formația din apropierea graniței a început pregătirile pentru barajul de promovare cu Recolta Dănceu, campioana județului Mehedinți, de care Ineul a trecut cu 11-2 în dubla manșă disputată în vara anului trecut, pentru locul din Liga a 3-a.


Aceasta e din nou „regină” în județul din sud-vestul țării, câștigând la 6 puncte distanță play-offul în fața celor de la AS Turnu Severin. Cele două echipe se reîntâlnesc și sâmbătă, în finala cupei mehedințene, pe „Municipalul” din Turnu Severin. Cei de la Socodor suțin că nu-și vor spiona adversarul de la baraj, ci preferă să se concentreze pe echipa lor. „Chiar am rămas plăcut surprins de atitudinea băieților la antrenamentul de aseară, primul de după meciul cu Pîncota. Au alergat, au pus piciorul, s-au implicat sută la sută, de abia așteaptă să joace acest baraj. Să nu creadă cineva că îi subestimăm pe cei de la Dănceu, dar preferăm să ne concentrăm pe jocul și echipa noastră. Așadar, nu cred că ne vom deplasa sâmbătă la Turnu Severin, mai ales că vom avea un meci amical cu echipa U16 a UTA-ei, căreia îi și mulțumim pe această cale”, ne-a mărturisit Tiberiu Darazs, antrenorul echipei din Socodor.

Cum ar putea arăta seria a 8-a a Ligii a III-a din toammă?

Campioana județului Arad va juca în data de 17 iunie la Dănceu, pentru ca returul să aibă loc pe 24 iunie, la Socodor. La aceleași date, noua campioană a Timișului, CSC Peciu Nou, va juca împotriva hunedorenilor de la Gloria Geoagiu. Dacă ambele formații din vest își câștigă barajele, seria a 8-a a Ligii a 3-a ar putea arăta astfel: Poli, Ripensia, Lipova, Ghiroda, Crișul, Pecica, Buziaș, Periam, Socodor și Peciu Nou. Sunt, însă, șanse mari ca, din lipsă de echipe, Pobeda Star Bîșnov (Pobeda (care au căzut fiind una dintre echipele cele mai slab clasate de pe poziția a 8-a) și ACB Ineu să fie reprimite în eșalonul terț, iar atunci două dintre aceste formații ar putea fi trimise într-o altă serie. „Lanterna” sezonului recent încheiat, Gloria Lunca Teuz Cermei, ar vrea să joace și ea, din nou, în Liga 3-a, dar șansele ei să fie acceptată sunt destul de reduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button