Fotbal judetean

Dănceul a făcut eventul înainte de barajul cu Socodorul, Crișan pariază pe echipa sa: „Dacă suntem la maximum, nu ar trebui să ne pună probleme”







După ce a câștigat pentru prima dată în istoria clubului titlul de campioană județeană, CS Socodor a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea dublei întâlniri cu Recolta Dănceu, pentru un loc în Liga a 3-a. Prima manșă va avea loc sâmbătă, 17 iunie, de la ora 18, în județul Mehedinți, la o săptămână după ce formația lui Stelian Stăncioiu, primarul din comuna Jiana, antrenor și jucător la Recolta, a realizat eventul.



Dănceul a sărbătorit și câștigarea Cupei

După ce a câștigat din timp un nou titlu de campioană al județului Mehedinți, Dănceul a cucerit și Cupa României, scor 2-1 în finala cu AS Turnu Severin, disputată sâmbătă pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. Meciul a fost unul modest, din punct de vedere tehnico-tactic. Severinenii au deschis scorul în minutul 3, prin Gabriel Moroșanu, iar Recolta a egalat după doar 4 minute, prin Constantin Negrescu. La pauză scorul a fost egal, 1-1, iar Recolta Dănceu a marcat golul victoriei în minutul 48, prin nou-intratul Cristian Boboescu. S-a încheiat 2-1 și echipa mehedințeană are un moral bun înainte de vizita celor din Socodor. Noană – Vacuța, Piciorgros, Ciobanu, Ciochină, A. Făiniși, A. Mangu (73 Taerel), Băloi, Crac, D Mangu (46 Boboescu), Negrescu (M. Pavel) a fost echipa utilizată de Stăncioiu, care, la 65 de ani, când meciurile sunt deja rezolvate, mai intră și el pe gazon câte 10-15 minute.



Crișan: „Vom încerca să ne facem temele și jocul nostru”

Anul trecut, Recolta a jucat la barajul pentru promovarea in Liga 3 tot cu reprezetanta Aradului, ACB Ineu, pierzând cu scorul general de 11-2. Și de această dată, campioana județului nostru pleacă cu prima șansă și asta sugerează și președintele celor din Socodor. „Prea multe informații din acest sezon nu avem despre, fiind totul pe repede înainte pentru noi, cu câștigarea campionatului în ultima etapă. Dar, le-am analizat lotul și am văzut că și-au păstrat 6-7 dintre titularii din echipa din sezonul trecut, ce a jucat barajul cu Ineul. E o echipă bună, de fapt o campioană județeană doi la rând nu poate fi altfel. Dar, noi suntem încrezători și vom da tot ce avem mai bun pentru a câștiga această dublă manșă și a promova. Nu o desconsiderăm deloc pe echipa din Dănceu, asta e clar, ci doar vom încerca să ne facem temele și jocul nostru. Și, dacă toată lumea va fi la maximum, la lotul pe care-l avem, nu cred că ar trebui să ne pună probleme. Și ne bazăm în special pe returul care va fi la Socodor, unde vom avea și aportul suporterilor”, a spus Petrică Crișan la emisiunea Repriza de Sport, de al Strada TV.

Copil și Țoca, încrezători în promovare: „Pe 24 iunie așteptăm suporterii la Socodor să ne bucurăm împreună”

Două dintre principalele „arme” ale Socodorului în lupta cu Dănceniul au fost colegi și la FC Bihor în Liga 2-a. „Cred în grupul pe care-l avem, cred în colegi, în antrenori și conducători, am crezut de când am venit la Socodor. Am format o familie, o prietenie foarte, foarte strânsă și la final o să fim bucuroși. Iar cu o pregătire foarte bună în această vară, plus – poate – două-trei întăriri, vom facem față 100% și în Liga a 3-a”, spune mijlocașul Dumitru Copil, completat fiind de fundașul Bogdan Țoca, originar din Salonta: „Am întâlnit băieți de caracter, ne-am înhămat la o treabă și am reușit să ieșim campioni. Cu toate că în ultima etapă eu nu credeam că Sântana se poate încurca. S-a făcut puțină dreptate, după atâtea sezoane de pe locul 2. Eu le transmit de pe acum suporterilor noștri să fie prezenți pe 24 iunie la Socodor pentru a sărbători împreună promovarea”.

Echipa se deplasează vineri, suporterii – sâmbătă, gratuit

Delegația celor de la Socodor se va deplasa de vineri în județul Mehedinți în formulă completă. Totodată, clubul din Socodor vine în sprijinul suporterilor care doresc să facă deplasarea la Dănceu, sâmbătă, punându-le la dispoziție un autocar, care va pleca sâmbătă dimineață, la ora 11, din fața stadionului din Socodor. Transportul este gratuit, iar înscrierile pentru deplasare se fac la numerele de telefon: 0746146804 – Tibi Darazs sau 0752107366 – Petrica Crisan , în limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button