Pariuri sportive, gaming și casino

Cum arată echipa probabilă a României pentru meciul cu Kosovo din preliminariile EURO 2024





Pe 16 iunie de la ora 21:45, echipa națională a României va întâlni Kosovo într-un meci din grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. Echipa antrenată de Edi Iordănescu are câteva absențe importante, atât în poartă cât și în linia defensivă, dar și în compartimentul median.

Marea problemă a echipei naționale înaintea „dublei” cu Kosovo și Elveția este în poartă, unde titularii din ultima perioadă, Florin Niță și Ionuț Radu, s-au accidentat și nu vor putea juca. Astfel, Iordănescu i-a convocat pe Ștefan Târnovanu (FCSB), Marian Aioani (Farul) și Horațiu Moldovan (Rapid). Având în vedere forma pe care o are, favorit la titularizare este Ștefan Târnovanu.

În centrul defensivei, căpitanul Vlad Chiricheș s-a accidentat și nu va putea juca din cauza unei leziuni fibrilare. Favorit la titularizare este Radu Drăgușin. Fundașul central a promovat cu Genoa în Serie A, a avut prestații apreciate în ultimul sezon și a ajuns deja la cinci prezențe în naționala mare. El va face pereche în centrul defensivei cu Andrei Burcă de la CFR Cluj.

O problemă este și în flancul stâng, unde Nicușor Bancu de la Universitatea Craiova este accidentat grav de câteva luni. Soluțiile lui Edi Iordănescu sunt Mario Camora de la CFR Cluj și Raul Opruț de la Hermannstadt. Având în vedere experiența pe care o are, favorit la titularizare este Mario Camora de la CFR Cluj. În schimb, în flancul drept șanse mai mari să fie titular le are Rațiu, care vine după un sezon bun în liga a doua din Spania.

La centrul terenului, marea absență este Răzvan Marin, dar acesta va fi înlocuit în echipa de start de Tudor Băluță, cel care recent a câștigat titlul cu Farul și a revenit la cea mai bună formă a carierei. Interi vor fi noul căpitan Nicolae Stanciu și Darius Olaru de la FCSB. În atac, Dennis Man și Florinel Coman sunt extreme, iar Denis Alibec e favorit să fie titular în centrul atacului.

Echipa probabilă a României: Târnovanu – Rațiu, R. Drăgușin, Burcă, Camora – D. Olaru, T. Băluță, Stanciu – D. Man, Alibec, Fl. Coman.

Duel echilibrat în Kosovo

Partida din Kosovo se anunță destul de echilibrată, deschisă oricărui rezultat, fără să existe o favorită certă. Cei care urmăresc și joacă la pariuri sportive pot observa destul de ușor acest lucru, cotele în acest moment fiind destul de echilibrate, cu un mic avantaj pentru gazde.

Va fi prima întâlnire dintre cele două echipe naționale, dar România este cea care a avut un start mai bun în preliminariile pentru EURO 2024. Echipa noastră a câștigat partidele cu Belarus și Andorra și ocupă locul 2 în Grupa I, cu 6 puncte, la egalitate cu Elveția. În schimb, Kosovo a început cu o remiză în Israel, iar apoi a terminat complet neașteptat la egalitate pe teren propriu cu Andorra.

După meciul cu Kosovo, România se va deplasa în Elveția, unde va întâlni favorita la câștigarea grupei. Partida este programată pe 19 iunie, de la ora 21:45. Următoarea etapă din preliminarii este programată în luna septembrie: Pe 9 septembrie vom întâlni Israel acasă, iar pe 12 septembrie vom juca împotriva statului Kosovo. În octombrie urmează confruntările din deplasare cu Belarus și acasă cu Andorra, iar în noiembrie vom întâlni Israel în deplasare și Elveția acasă.

La Campionatul European se califică direct primele două clasate din fiecare grupă din preliminarii. Obiectivul lui Edi Iordănescu este clasarea pe locul 1 sau 2 și revenirea la Campionatul European pe care Germania îl va organiza anul următor.

Lotul României pentru meciurile din luna iunie:

Portari

  • Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0)

Fundași

  • Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 17/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 3/0)

Mijlocași

  • Marius Marin (Pisa | Italia, 10/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 11/0), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 0/0), Darius Olaru (FCSB, 10/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru Cicâldău (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis Hagi (Rangers | Scoția, 24/2), Deian Sorescu (FCSB, 10/0), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 7/1), Florinel Coman (FCSB, 5/0), Dennis Man (Parma | Italia, 18/6), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 10/1)

Atacanți

  • George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10), Denis Alibec (Farul Constanța, 29/3), Louis Munteanu (Farul Constanța, 0/0)

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button