UTA Arad

Rednic a pus ochii pe zece jucători după „trialul” de pe „Motorul”, selecția continuă și vineri!







Mircea Rednic s-a întors marți seară la Arad și, printre negocieri și analize de CV-uri și imagini video cu posibilele transferuri estivale la UTA, s-a arătat interesat și de „pepiniera” clubului, dar și alți jucători tineri din județ care nu au neapărat legătură cu gruparea fanion a orașului. Prin urmare, cu ajutorul antrenorilor de la Academia UTA, „Puriul” a pus în scenă un „trial” pe terenul „Motorul”, la care au luat parte peste 30 de jucători, împărțiți în trei echipe.


Inițial, era vorba despre trei teste de câte 30 de minute, dar s-a rămas la două, căci după primul dintre ele (terminat la egalitate, 0-0, între „albi” și „gri”) „Puriul” a alcătuit un soi de selecționată care a dat piept cu a treia formație îmbrăcată în albastru. De fapt, aceasta din urmă și-a bătut cu 2-1 adversarii, după reușitele lui Mercioiu (penalty) și L. Bodri (șut ușor deviat pe colțul scurt), respectiv Cr. Mihai (penalty).


Primul meci 0-0

UTA alb: Blaga – Haloș, Bota, Bokse, Fred – Borcea, Salka, Ristin, Răchită – B. Nortey, Buțu



UTA gri: Zamfir – Sarkozi, Pașca, Nasiru, Puta – And. Gavrilă, Hațegan, C. Mihai, Andrieș – Câmpan, Novac.

Al doilea meci 2-1

UTA albastru: Bârlădeanu – Pătlăgică, Cleuță, Boateng, Franklin – Stanciu, Șerăngău, Adamcsik, L. Bodri – Mercioiu, Dogbey.

UTA alb: Blaga (Malița) – Manoilă, Pașca, Bokse, Fred – Borcea, Cr. Mihai, D. Salka (David), Rotea – B. Nortey (Răchită), Buțu (Câmpan).

Pe cine a pus ochii Rednic?

Mircea Rednic a urmărit primul meci de la fosta masă a presei de pe arena „Motorul”, avându-i lângă el pe „oficialii” Academiei UTA, Cristian Păcurar și Ștefan Boroș, după care a coborît câteva rânduri mai jos în tribună pentru a se feri și de soare. Și aici și-a notat în permanență ce a văzut și la final s-a oprit asupra unui număr de zece jucători, pe care ar dori să-i cheme la antrenamente de săptămâna viitoare. Este vorba despre fundașii Andrei Haloș (22 de ani), Adelin Pașca (23 de ani), ambii de la Crișul, Hunor Sarkozi (19 ani, UTA – Pecica), mijlocașii Alexandru Adamcsik (19 ani, ex. Viitorul, Fiorentina), Cristi Mihai (19 ani), Andrei Șerăngău (19 ani) și Raul Stanciu (16 ani), toți de la UTA – Pecica, ghanezulDaniel Bruce Nortey (19 ani), sosit în această primăvară prin internemdiul impresarului Cristian Hossu și atacanții Marcel Mercioiu (20 de ani, UTA- Corvinul) și Lucas Câmpan (16 ani, UTA – Pecica). Mâine dimineață, ceilalți se vor înfrunta din nou în cadrul unui alt trial, iar Rednic ar mai putea decide să mai pună deoparte și alți jucători. La o primă vedere, nici fundașul stânga, Fred Nortey sau atacantul Emmanuel Dogbey, dintre jucătorii de culoare sosiți recent la Arad nu s-au mișcat rău, în timp  mezinul acțiunii a fost Alexandru Buțu, atacantul de doar 15 ani al Ghirodei, cel mai tânăr marcator stagional în Liga a 3-a.

13 comentarii

  1. Doi căpitani, așteaptă echipajul. Tzunami tehnic devastator la UTA.! Zile unde viata echipei se schițează în birouri și pe teren cu elevi care au renunțat la vacanta. Jucători sunt de luat , dar răspunderea e unica și încărcată de dramatism. Când a mai renunțat clubul la tot lotul ? E și un timp când , un jucător nu mai rămâne 8 ani la un club. Pleacă odată cu sezonul și antrenorul. Rednic, cu nota de plata pentru oechipa împărțită în trei. Otreime fără chef, alta treime care vroia sa plece și o treime care ar fi stat pe banca încă vreo 3 ediții. Dragostea oamenilor și antrenor potrivit a fost prima salvare. Urmează a doua salvare, unde este din nou nevoie de antrenor potrivit plus atașamentul și răbdarea publicului Furia lui Rednic mai să afecteze și femeia de serviciu. Vom învața alte 20 de nume noi, cu rezonanta și culorile ros-albe ale UTA-ei !!

    0
    0
  2. Vai de UTA in sezonul care urmeaza ! Adio abonament.Economie la bugetul familiei .Suntem 2 adulti si un minor cu abonamente la TR 2.Daca UTA face economie , si noi facem.Pun pariu ca nu vor fi mai mult de 2000 de abonati in acest sezon , fata de 4500 acum.Am auzit ca vor sa le scumpeasca !

    0
    0
  3. Unde e Hrezdac, Cibi? Incredibil, jucători care au debutat la prima echipă.
    Cibi e jucător de lot național, Hrezdac și-a revenit după accidentare și a avut un sezon bun la Pecica.

    0
    0
  4. păi tot jucători liberi de contract de la retrogradate vor lua! starurile lui chindia, argeș, liga 3a de …. albania, macedonia….! O sugestie! poate totuși găsesc ceva gratis și bun pe vreuna din sutele de bărci din mediterana! Copii ăștia sunt buni, dar sunt speranțe! Să-i încurajăm! Poate, poate! Ridică vreunul capu….! Un nou Tucudean, Man, …. deși ne-ar trebuii un Dulău, un Pap, un Sandu Gaica,un Nagy, un Botiș, un Negrău, un NJock….!

    0
    0
    1. Daca nu s-a reusit aducerea unor jucatori foarte valorosi cu un plafon salarial mai mare, cum visati acum sa aducem vedete pe 6 mii pe luna?
      Majoritatea celor care au jucat pana acum la UTA in ultimele trei sezoane au facut-o prost si ati cerut sa se incerce cu mai multi juniori/localnici. Acum cand vin juniorii ati dat-o la intors… si visati vedete la 6000 pe luna.
      Pe bune?

      0
      0
  5. Hrezdac. Atletic, deși nu ai spune. Dispus la un atașament de schema de joc. Cu momente de participare dar și absente radicale în situații unice. E un exemplu de jucător nelucrat. Accidente, marginalizării de moment l-au distanțat de un loc meritat în ecchipa. La lot ne dorim și oameni de gol. Nu ajunge datoria Vino și tu cu plusul, Hrezdac.!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button