UTA Arad

Flavius Domide și nepotul baronului Neuman au tăiat panglica noului „UTA Official Store”, situat în apropierea arenei „Francisc Neuman” + FOTO





După igluul mobil, Suporter Club UTA are de azi și un magazin spațios situat pe Calea Aurel Vlaicu, între Gara CFR și Atrium Mall (la parterul blocului L), la câteva sute de metri de arena „Francisc Neuman”. Foști fotbaliști sau antrenori ai clubului UTA, dar și zeci de suporteri ai „Bătrânei Doamne au fost prezenți în această seară la inaugurarea „UTA Official Store”, ale căror încasări vor fi  îndreptate în special către grupele de copii și juniori ale Academiei grupării emblemă a orașului, prin cumpărarea de echipamente de joc.


„Indiferent de probleme și vremuri, atâta timp cât Aradul va exista, UTA va exista și ea”

În mod simbolic la tăierea panglicii au participat Flavius♪ Domide, unul dintre cei mai reprezentativi fotbaliști din glorioasa istorie a UTA-ei și Charles de Vegvar, nepotul baronului Francisc Neuman. Francisc Tisza, Adrian Negrău, Marius Grad sau Cristian Todea nu au declinat nici ei invitația SCU. „Acest magazin a fost o promisiune a noastră, a celor din Suporter Club UTA, pentru întreaga comunitate utistă. Mă bucur mult că am realizat acest mic templu unde se poate regăsi orice utist, indiferent de vârstă, profesie sau generație. Orice fan este binevenit aici și cred că se va simți deosebit. Suntem legați sentimental de ce se întâmplă aici, am găsit înțelegere și am reușit să ne facem o rețea de furnizori atât locali, naționali cât și din afara țării. Eu zic că produsele sunt la prețuri rezonabile, iar tot profitul acestei afaceri va fi folosit pentru sprijinirea academiei UTA în diverse forme, echipamente, diverse activități sportive și așa mai departe”, a spus Claudiu Negru, președintele organismului fanilor.

Și mai implicat în proiectul shopului este Sebastian Bulumac. „Eu și Claudiu (n.a. Negru) suntem administratorii UTA Shop, un SRL cu asociat unic Suporter Club UTA. Vreau să punctez și să întăresc faptul că vorbim despre familia UTA și chiar mulțumesc pe această cale oamenilor care ne ajută și partenerilor de încredere. Mă bucur să îi avem printre noi în special pe domnul Flavius Domide, dublu campion cu UTA, dar și pe nea’ Feri, Francisc Tisza, cel mai titrat antrenor de fotbal juvenil și nu numai din Arad, dar îi salutăm și pe ceilalți foști jucători sau antrenori ai clubului prezenți astăzi aici. Indiferent de probleme și vremuri, atâta timp cât Aradul va exista, UTA va exista și ea. Sperăm ca în sfârșit să rasară soarele și pe strada noastră și vă asigurăm că prin ceea ce facem vrem să contribuim ca UTA să aibă un viitor așa cum îl merită, este doar un mic semn de recunoștință și o mică parte a iubirii noastre pentru acest brand. Vreau să vă mai spun că nepoții baronului Francisc Neuman, Charles și Jacqueline, sunt foarte atașați de Arad și de ceva timp locuiesc chiar în orașul nostru, Charles mai merge și în SUA dar în majoritatea timpului este aici. Nu cred că mai există vreun club în România cu o asemenea istorie, înființat de un baron ai cărui nepoți să se regăsească în orașul unde bunicul lor a făcut atât de multe lucruri bune și frumoase, lăsându-ne o moștenire de neprețuit și punând Aradul pe harta economică și sportivă a României”, a punctat vicepreședintele Suporter Club UTA.

Programul magazinului

Frumos amenajat, însețat cu poze mai vechi și noi și picturile murale ale Roxanei Alexandra Barbu (între care și una extrem de reprezentativă cu Domide ținând pe cap o minge), magazinul oferă o gamă largă de produse cu marca UTA, de la tricouri, treninguri sau hanorace, până la accesorii de genul fularelor, șepcilor, fanioanelor, rucsacuri, cănilor etc. „Official Store UTA” este deschis de luni până vineri, între orele 10 și 18, iar sâmbăta între orele 10 și 14.

Galerie foto de la deschiderea magazinului oficial SCU, semnată Claudia Carp

11 comentarii

  1. Felicitari si mult succes ! Ca o sugestie, banii din incasari pot merge si catre deplasarile suporterilor, in cazul in care clubul nu accepta donatiile catre Academia UTA (asa cum au mai facut-o).
    Mult succes !

    0
    0
  2. Super tare voi cumparati treninguri etc dar meszar nu ii lasa pe copii sa le poarte datorita ca ei au interes sa lucreze cu echipamentele ce le gasiti si ja bel ami pe balcescu , deci banii aruncati fara rost

    0
    0
  3. Un magazin frumos unde toți suporterii sunt așteptați cu drag.
    Mulțumim Flavius Domide pentru prezență și susținere!

    0
    0
  4. Felicitări , și succes deplin în tot ce întreprindeți ! UTA sa fie iubită și apreciată necondiționat .

    0
    0
  5. Bravo baieti ! Peste tot in lume official store-urile au echipamentele adevarate cu care joaca in campionat , noi avem echipamente errea . Putem trece si peste asta . Nu cred ca meszar e singurul importator saller in romania sa nu puteti face niste echipamente oficiale . Continuam sa ne facem de ras puternic . Multumim pentru munca depusa SCU . Cel mai corect era sa va puneti numele Suporter Store .

    0
    0
  6. Cel mai frumos era să fie toți, meszar, apreutese, etc vorba aia unde sint mulți……………… Haide UTA, hai ARADUL ?️?

    0
    0
      1. A spus ca era frumos sa fie asa , si e corect ceea a spus ! Daca realitatea este alta din pacate , multe bisericute , nu avem ce face

        0
        0
      2. Atât a înțeles,în rest….. Arad4ever ?️? forza uta oriunde, oricând

        0
        0
    1. Idee f. bună. Să se construiască o echipă ( un Club) nou.Poate și denumirea este potrivită : Fotball Club UTA Arad Oficial În 3-4 ani va trece peste actuala echipă, care după acea se va autodesfința ( vezi cazul CFR, AMEFA / VAGONUL , STRUNGUL etc)La alegerile următoare vine un alt primar. Va construi un alt Stadion – cu parcare. Iar actuala echipă se va da uitării.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button