Liga a 2-a

Cipri Rus se desparte de Slobozia după un singur sezon, arădeanul a fost golgheterul echipei din Bărăgan în sezonul recent încheiat!





După ce în sezonul 2021-2022 a jucat în play-offul ligii secunde, Unirea Slobozia spera să se apropie mai mult de promovare în campionatul ce a urmat. A mers pe mâna antrenorului Costel Enache, care a ținut echipa multe etape între primele 3-4 locuri, dar avea să rateze prezența în Top 6 la mustață. În ultima etapă a sezonului regular, echipa din Bărăgan avea nevoie de victorie cu FC Brașov, pe teren propriu, dar a obținut doar o remiză (2-2).

Rus ar fi rămas la Slobozia în cazul promovării în SuperLigă

Slobozia a rămas să joace în play-out, Costel Enache a părăsit echipa, iar unul dintre efectele ratării promovării îl vizează și pe cel mai bun marcator al echipei. Ciprian Rus se desparte de Unirea după doar un sezon, pe care-l termină cu 6 goluri și 4 pase decisive. Atacantul arădean de 32 de ani avea o clauză de prelungire a înțelegerii în cazul în care „galben-albaștrii” ar fi urcat în SuperLigă, dar așa e la ora salutului. ”Le mulțumesc celor de la Slobozia pentru încredere. Mi-ar fi plăcut ca azi să ne pregătim de Liga 1, în schimb drumurile noastre se separă. Le doresc multă baftă!”, e mesajul lui Rus, care a bifat 25 de partide în Liga 2-a pentru Slobozia, pentru un total de 1479 de minute.

Fotbalistul arădean a evoluat în 126 meciuri pentru UTA în primele două ligi ale României, reușind 45 de goluri. Crescut de Atletico Arad, Ciprian a mai evoluat pentru Voința Mailat, CS Vladimirescu, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Dunărea Călărași și Viitorul Pandurii și Unirea Slobozia.

Mihalcea – la al treilea mandat de antrenor la Unirea Slobozia

Pentru noul sezon, Slobozia a apelat din nou la serviciile lui Adrian Mihalcea (47 de ani). Originar chiar din Slobozia, fostul atacant al lui Dinamo s-a întors la formația din județul Ialomița, după ce sezonul recent încheiat a activat tot în Liga 2, dar la Gloria Buzău, după o experiență nu foarte bună în SuperLiga României, la Chindia Târgoviște. Cu buzoienii, Mihalcea a ajuns până în barajul de promovare/menținere în prima ligă, dar a cedat în fața echipei UTA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button