UTA Arad

UTA încă speră să se înțeleagă cu Chindriș, fundașul riscă să stea pe bară un an de zile!





Mircea Rednic s-a prezentat la conferința de presă de luni cu o listă pe care avea 20 de nume, cele pe care nu va mai conta în sezonul ce începe pe 14 iulie. O parte dintre jucători nu au mai corespuns din punct de vedere tehnico-tactic, alții nu au acceptat noua politică salarială de austeritate, iar la Batha sau Roger s-a renunțat și motive disciplinare.


Există, însă, un caz special pe acea listă, cel a lui Andrei Chindriș. Fundașul de 24 de ani e singurul care a fost chemat la reunire cu speranța că, totuși, în cele din urmă va accepta reducerea salarială propusă de club. Iar diferența ar fi de 1500 de euro pe lună, sau – poate – cele două părți se vor întâlni undeva pe drum. Altfel, Chindriș trebuie să spere că va exista un club care e dispus să plătească o sumă de transfer pentru el, undeva la 100-150 de mii de euro, altfel riscă să stea pe bară un an de zile.

Nu e cazul celorlalți fotbaliști care încă se mai află sub contract cu arădenii, Claudiu Keseru, Stefan Milosevic,  Erion Hoxhallari și Raul Șteau, care în momentul în care se înțeleg asupra formulei rezilierii își vor prim actele în mână. De fapt, niciunul dintre aceștia nu mai participă la antrenamentele lui Rednic.

Apropo, antrenorului utist nu îi ies deloc pașii. Tot luni acesta spunea că până miercuri ar trebui să mai oficializeze cel puțin două-trei achiziții. Nu s-a întâmplat asta și nici măcar Cătălin Carp (al treilea transfer al verii, după Cooper și Dumitrașcu) nu apăruse în Arad pana astăzi. „Roș-albii” au programate câte două antrenamente joi și vineri, iar sâmbătă dimineață, e programat și un joc în familie, un soi de examen pentru cei 12 jucători incluși de Rednic în lot după trialul de săptămâna trecută. La Hunor Sarkozi a renunțat deja, iar fundașul de 19 ani este foarte aproape de un împrumut la CSM Satu Mare, formație ce nu mai concepe să rateze promovarea în Liga a 2-a.

12 comentarii

  1. Vai șamar…unde nu e cap vai de picioare…
    Cum sa dai atâția jucători afara și tu sa nu ai o certitudine..fereseasca sfântul de asa ceva. Astăzi ii joi,mâine vineri și uite asa… o sa jucam cu juniorii prima etapa,sau cu refuzații de la alte echipe..încet dar sigur ne îndreptăm spre MEDIOCRITATE

    0
    0
  2. Abonamentele se vor înjumătăți ca număr ! Nici cei mai vechi și statornici suporteri ai UT-ei nu mai speră la nimic ! Cu așa management este autoflagelare sa mergi la meci la UTA, să cânți,să te consumi nervos, sa te bata toți neica-nimeni,iar tu că echipa cu traditie și istorie în spate sa te faci de rahat.

    0
    0
  3. Meszar a gandit-o bine, se scapă de câteva sute de contestatari care îl vor înjură de acasă. Abonamente mai puține înseamnă mai multe bilete la vânzare, din care se vor scoate mult mai mulți bani, la ce meciuri tari vor fi sezonul care vine.

    0
    0
    1. Sper că nu sunteți fan Meszar ? Întreb pt.câteva mii de prieteni .

      0
      0
      1. Mă bucur de fiecare meci în Superliga și nu mă interesează altceva nimic. Nu pun botul la prostiile lui Bulumac sau la investitorul care a făcut oferte la Dinamo, FCSB și mai nou la CSA Steaua. La UTA nu a făcut nici o oferta clara, a vrut să preia gratis, cu ajutorul dezbinărili dintre suporteri.

        0
        0
      2. Probabil va fi târziu cănd vei înțelege și tu că aici nu e vorba de Bulumac sau eu știu ce investitor, aici e vorba de transparență, legalitate,normalitate ceea ce la UTA nu există, iar in final va urma falimentul

        0
        0
  4. Care club din Superliga nu are datorii? Care club din Superliga și-a dat jos hainele sa arate tot ce e la ei in club? Asta este treabă noastră, nu mai putem dormi noaptea că are clubul datorii? Ducem noi bani de acasă, luam noi împrumut, giram noi cu casa? Noi trebuie să ne bucurăm de fotbal. Cine vrea merge la stadion, cine nu, poate face altceva cu banii, care e problema? Așa se plâng unii de parcă au investit bani în acțiuni și își pierd valoarea. Treziiti-va și bucurați-vă de fotbal de Superliga. Timișoara și Oradea, Satu Mare și Baia Mare sunt in Liga a treia.

    0
    0
  5. Nu are decat sa stea pe bara..Daca era bun,era pe afara dar este imprevizibil,dubios..Nu l-a vrut Iftimie si nici lui Becali nu i l-a putut baga pe gat…Il tradeaza fisa CV-ului despre care cei interesati o valideaza inainte de a il inregimenta…
    PARIURILE!!!!ALTFEL NU ARE EXPLICATII!TE OMOARA ATUNCI un asemenea personaj…

    0
    0
  6. ; tribuna 2 ; ai perfecta dreptate ;nu ii ceva obligatoriu cine vrea sta acasa ; ceilalti la meci ;dar ce ; balamuc ; sa creat imi aduce aminte de o alta perioada

    0
    0
  7. Nici vorba sa stea pe bara! Asta suna mai mult a amenintare trimisa cu dedicatie prin presa! Parerea mea e ca se poate face un efort pentru Chindris, e un jucator bun, ne-a ajutat! Pacat ca se ajunge la „tiganiile” acestea dupa ce i-ai dat un salar la om. De ce n-ai pus clauza in contract ca in urmatorul sezon salariul este renegociat automat? Penibil!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button