UTA Arad

A căzut amicalul cu CFR Cluj: Socodor, azi și Corvinul, sâmbătă – singurii adversari ai UTA-ei confirmați din testele verii!





Dintrele cele trei amicale ale verii fixate de UTA, unul a căzut în urma tragerii la sorți a programului turului din SuperLigă (ediția 2023-2024). CFR Cluj e adversarul arădenilor în etapa a doua, în weekendul 21-23 iulie, pe arena „Francisc Neuman”, astfel că amicalul ce ar fi trebuit să se dispute între cele două echipe pe 8 iulie cade automat. „Oficialii” de pe Mureș au început deja să caute un alt adversar, cel mai probabil pentru un meci în deplasare sau pe teren neutru, atâta timp cât prima partidă pe puncte se joacă afară, la Galați.

În acest moment, singurele teste confirmate sunt cele din această săptămână. În această seară, de la ora 18, utiștii joacă la Socodor, în fața nou-promovatei în Liga a 3-a. La ora primului fluier, Pop și colegii săi vor avea 5 antrenamente în picioare în această săptămână, în cadrul semi-cantonamentului pe plan local. Probabil, Benga nu va fi utlizat, căci revine după accidentarea suferită în urmă cu 5 săptămâni, iar Postolachi și Abeid sunt învoiți până la finalul lunii. Apoi, sâmbătă seara arădenii joacă la Hunedoara, împotriva Corvinului, echipă nou promovată în Liga a 2-a. Disputa de pe arena „Michael Klein” va începe la ora 18,30.

Rămâne de văzut cât de elocvente vor fi cele două teste, atâta timp cât UTA nu poate începe sezonul cu acest lot de jucători, iar transferurile se lasă așteptate. Iar după stabilirea țintarului SuperLigii, Mircea Rednic nu are cum să fie liniștit, ținând cont că UTA va înfrunta în primele opt runde (adică până la finalul lunii august), când relațiile de joc nu au cum să nu sufere la câte modificări se fac în cadrul „garniturii” utiste, cinci dintre cele șase echipe din play-off-ul sezonului trecut. În ordine: CFR Cluj (acasă, etapa a doua), Farul (deplasare, etapa a cincea), CSU Craiova (deplasare, etapa a șasea) FCSB (acasă, etapa a șaptea) și Sepsi (deplasare, etapa a opta)! În tur, la Arad mai vin și Rapid sau Dinamo, foste campioane ale României, cu pretenții în acest sezon.

3 comentarii

  1. Programul e bun, mai bine ii întâlnim echipele de play-off la început, când ei mai au meciuri in Europa, program încărcat și noi suferim la relații de joc. Oricum nu ne așteptăm la multe puncte împotriva lor. Iar dupa etapa a opta vin meciurile care contează mai mult la clasament și avem mai mult timp sa formăm o echipă.

    0
    0
    1. normal ca e bun… oricum aici nu estimezi multe puncte, dar la cum scriu astia articolele zici am suntem noi PSG si l-am pierdut pe Messi.
      Cel mai tare e fraza „Dinamo, fosta campioana si cu pretentii” apai aia saracii is singurii mai slabi ca noi la transferuri pana acum si nici nu au nici o sansa pana dupa 15 iulie! de pretentii ce sa mai zic… atat s-a putut

      0
      0
      1. 6 puncte sunt obligatorii, cu Otelul si cu Iasi. Ar mai fi viabil un egal la Sibiu, iar in rest ‘Nzo cu mila.

        Nu stiu cine o sa mai vina la noi, vedem zilele astea, oricum Otelul si Dinamo, primii la ce au adus, ailalti inca sub interdictie, ar trebui sa fie lejer sub noi.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button