Pariuri sportive, gaming și casino

Ce trebuie să facă UTA pentru a evita contraperformanţa din sezonul trecut?





UTA, Asociaţia Fotbal Club UTA Arad, cunoscută sub denumirea de FC UTA Arad sau UTA, Uzina Textilă Arad, reprezintă una dintre echipele de fotbal cele mai titrate din România. Fondată în anul 1945 şi cu o revenire în anul 2013, UTA a reuşit să-şi acumuleze de-a lungul timpului un palmares sportiv impresionant, fiind câştigătoare de trofee precum Cupa României, Superliga României sau Liga II.

Traiectoria UTA în noul sezon

UTA se află pentru al patrulea sezon la rând în SuperLigă, după barajul disputat cu Gloria Buzău, finalizat cu succesul arădenilor, stabilindu-se componenţa finală a SuperLigii în sezonul 2023-2024. Astfel, Poli Iaşi, Oţelul şi Dinamo au promovat în Liga I, iar UTA şi-a menţinut poziţia datorită victoriei avută la baraj. La începutul lunii Iulie urmează să se desfăşoare tragerea la sorţi a ţintarului, înainte de începerea noului sezon care va avea loc în weekend-ul 14-16 iulie 2023 şi se va finaliza pe data de 2 iunie 2024.

Componenţa finală a SuperLigii este următoarea: Farul Constanţa, FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid, Sepsi, U Craiova 1948, FC Voluntari, Petrolul, U Cluj, FC Botoşani, Hermannstadt, UTA, Poli Iaşi, Oţelul Galaţi, Dinamo. Favorite sunt CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Farul Constanţa şi Rapid.

UTA în clasamentul final

În clasamentul actual pentru SuperLigă, UTA ocupă locul 15, urmată pe ultimul loc de CS Mioveni. Locurile 7-16, în care se încadrează şi UTA, intră în play-out, manşă unică, într-un total de 9 etape. Locurile 9 şi 10 din play-out vor retrograda direct, iar locurile retrogradabile 7-8 din play-out vor juca la baraj cu locurile 3-4 din Liga II. Câştigătoarea barajului dintre locul 1 şi 2 din play-out, va disputa partida cu locul 3 din play-off. Pentru ca traiectoria echipei UTA să evite contraperformanţa sezonului trecut, este esenţial să îşi motiveze jucătorii să înscrie cât mai mult şi să evite disputele pierdute, astfel încât să evite barajele şi să părăsească subsolul clasamentului.

Dacă vrei să fii informat în legătură cu dinamica echipei şi cu schimbările survenite în traiectoria generală, dacă doreşti să plasezi pariuri online, bazându-te pe date concrete, reale şi permanent actualizate, atunci Get’s Bet îţi stă la dispoziţie cu o serie variată de oferte, astfel încât pasiunea ta pentru fotbal să poată fi valorificată şi să poată deveni profitabilă.

5 comentarii

  1. 1. Cu parere de rau, nu consider ca..UTA de azi este …”Fondată în anul 1945 ..”…este o ” alta UTA” un ..surogat fara legatura cu…trecutul. Nu doar numele conteaza, ci si…continuitatea….UTA…de azi,.. incearca sa stoarca imagine pe seama unora care au disparut. 2.Pentru ultimii 30-40 de ani este o oarecare performanta ca UTA este la al treilea sezon consecutiv, in prima liga ( desi..cu buget bunisor, mereu s-a chinuit sa evite retrogradarea). 3. UTA nu poate mai mult, ca si performanta pentru ca traieste azi.. dintr-un buget la care cei care o conduc…nu prea pun bani, pentru ca cei care o conduc…atita pot ( ei ” manageriaza”..nu finanteaza, iar profesional sint slabi, nu cunosc si nu prea inteleg fotbalul modern, organizarea unui club, imai au si interese conexe personale cu clubul).4. Anul–sezonul.. care va veni va beneficia – din mai multe cauze- de un buget mai mic. Incercarea de a alunga jucatorii ,..care nu isi doresc micsorarea salariului pare neprofesionista, ( si va costa despagubiri ce vor trebui ..cindva platite),..ca si modul de a face contracte pe perioada scurta, ca si aducerea unor nonvalori care ” au secatuit” clubul cu salarii mari si eficienta …aproape nula ( Keseru, Wagner, Dangubici, Matei, Benzar,Cardoso, Maxim, Dobrescu, samd). Daca adaugam ca peste unii au trecut anii si ei au involuat ( Eriko, de ex) , ca aradenii nu au fost tinuti..la echipa, ( jucam cu …under 21 …de 17 ani),..ca s-a renuntat prosteste la Moldovan, la Costin,la Albu ( Rapid), la moise…,etc..avem imaginea clara a nepriceperii. 5. Ce va fi ? Pai Rednic nu a venit din dragoste mare pentru UTA, ci pentru ca ..statea degeaba, pentru ca nu avea alta optiune…..OK ! Ne-a ajutat sa scapam de retrogradare, dar ” …din kkt…nu poate face.. bici,..care sa si pocneasca”. Nu are jucatori, pina acum s-au adus doar ” liberi de contract…si aia cu valoare discutabila” si nici astia…destui. Incepe pregatirea fara un lot…cit de cit acceptabil. ce poti astepta ? Eu cred ca daca va vedea ca nu poate,… dupa 7-8 etape pleaca ( si asa se spune ca…deja a imprumutat, cu bani clubul-…manevra intailnita la el). Cit despre Conducerea clubului…imi pare impotenta,..se pricepe doar la imbinarea intereselor personale cu clubul, nu are credibilitate, nu are sponsori seriosi, sprijinul autoritatilor e limitat, si nici nu accepta investitori,.. socotind ..UTA ca ” proprietate personala”. UTA are doar…SUPORTERI..dar, din pacate astia nu joaca in teren, si nici ei nu-s pe placul Conducerii. Concluzia ? Vom avea un sezon infernal,.. in care nu vad cum UTA scapa de retrogradare, mai ales ca nici la FRF, la Arbitri…UTA nu conteaza pe nimeni si pe nimic. Sincer…asta vad,..asta spun

    0
    0
    1. mai cosmine…mergi la pescuit, cred ca acolo te descurci….??nici dinamo, nici steaua, nici craiova etc..nu mai sunt ce erau…..dar brandul si istoria rămân nici romania nu mai este cum era…..dar fără istorie..ești nimeni!!!! invată istorie!!!! cand stai la pescuit!!!

      0
      0
      1. COSMIN FA TI ECHIPĂ DE FOTBAL ȘI ACOLO O SĂ ADUCI PE CINE VREI TU, DACĂĂĂ AI BANI, IAR REFERITOR LA JUCATORI DAȚI LA ALTE ECHIPE ȚI SE PARE CĂ AU RUPT GURA TÂRGULUI PE UNDE AU FOST!??!? POATE ALBU, DAR ALBU ERA IMPRUMUTAT LA UTA…CA SĂ IL ȘI TREBUIAU BANI…IAR LA RAPID CE FACE..!?!!? UN MECI OK..UNU SLAB….AȘA CĂ…….IAR ISTORIA ESTE CERTIFICATUL DE NAȘTERE A UNUI CLUB!!!!! FĂRĂ ISTORIE SI SUPORTERI…. EȘTI NIMENI

        0
        0
  2. Vă rog verificați eu știu că echipa de fotbal se numește
    Uzinele Textile Arădene Arad, nu ce ați scris dumneavoastră.
    Vă mulțumesc.

    0
    0
  3. Cosmin are dreptate ! Asa cred eu ! Fara a ma crede profesorul care da note. Nu doar cu aceasta postare, la fel cum a avut de obicei. In rest ? Postaci sau unii care, in cel mai fericit caz, citesc ziarul local in diagonala.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button