UTA Arad

Rednic îi răspunde lui Becali pe tema jucătorului Under: „Nu am fost niciodată sclav și nici UTA nu a fost sclav la nimeni”







Gigi Becali, patronul formației FCSB, a avut un discurs spumos la adresa lui Răzvan Burleanu după ce nu a reușit să obțină votul tuturor conducătorilor din Superliga pentru a schimba regula U21. Marți, Gigi Becali a mers la sediul LPF pentru a participa la Adunarea Generală, însă latifundiarul din Pipera a plecat cu coada între picioare după ce nu a reușit să îi convingă pe toți oficialii din Superliga să voteze pentru scoaterea regulii U21.


Becali: „UTA – sclav…lor le place așa”


După ce a ieșit de la sediul LPF, Gigi Becali i-a atacat fără perdea pe conducătorii din Superliga care nu au votat pentru schimbarea regulii U21, printre aceștia aflându-se și cei de la UTA. Mai mult, latifundiarul din Pipera l-a distrus și pe președintele Răzvan Burleanu. „Eu am venit ca să văd cu ochii mei ce se întâmplă. Eram la pușcărie când s-a votat și și-au făcut de cap. Locul 3 cu locul 7, U21…. Au făcut ce au vrut și nu a contestat nimeni. Am vrut să văd eu cu cine suntem în această asociație, am vrut să văd sclavii, am vrut să văd cine sunt sclavii. Am vrut să văd cine sunt trădătorii și dacă sunt. Acum am văzut. Uite…. FC Steaua, prima, este stăpână. Îi citim pe toți ca să îi vedem. Nu trebuie să îi explici cuiva că dacă ai jucători tineri poți să îi bagi și să nu îi bagi. Dacă îl ai bun o să îl bagi, dacă nu, nu. E în interesul tău. FC Universitatea Craiova – stăpân. FC Voluntari… El zice nu, atunci e sclav și trădător. Ei vor să fim obligați… CFR Cluj e stăpân, Botoșani – stăpân, Oțelul Galați e trădător și sclav. Cum se întâmplă cu sclavii? Sclavii au primit un telefon. Președintele îi cunoaște pe ei și le zice. <<Hai să îl facem de râs pe Becali, să nu semnați voi aia>>. Eu dacă aveam aici majoritatea nu băgam U21 și mă duceam la TAS și câștigam. Dinamo București – sclavi, Iacob Vlad, sclav… Au zis că au jucători U21 prea buni și vor să fie obligați. Așa le place. Lor le place să fie sclavi. Te duc pe plantație, îți dau sapa în mână și dacă nu sapi tu până când îți zic să te oprești. Craiova a lui Mititelu e stăpână. Le-am zis în față: „Băi, sclavilor, de o mie de ori plec la război cu Mititelu care are bărbăție decât cu voi. Nu mai stau cu voi sclavilor”. Îmi venea să vomit din cauza celor 7 sclavi. Petrolul – sclav. AFC Hermannstadt – stăpân. UTA – sclav. Sclavul vrea să fie obligat. Nu e de acord… Vrea să fie obligat! U Cluj – sclav. Politehnica Iași – stăpân. Sunt 14. Sunt 7 la 7. Nu am majoritatea. Iașko și încă unu s-au abținut”, a spus, printre altele, Becali.

Rednic: „Nu ne lăsăm influențați de unii sau de ceilalți”

Mircea Rednic era la curent cu declarațiile patronului vicecampioanei și a fost clar. „Da, am votat invers de ce a vrut Gigi, dar nu vreau să comentez politica clubului. Ceea ce vă pot spune e că am tineri de calitate și nu mă simt sclav. Nu am fost niciodată și nici UTA nu a fost sclav la nimeni. Fiecare club are politica lui, noi nu ne lăsăm influențați de unii sau de ceilalți. Ei au interese, normal că, jucând la nivelul la care joacă și la obiectivele pe care le au, câteodată nu-și doresc să aibă un junior în teren”, a spus antrenorul UTA-ei.



„Pop rămâne la Arad cel puțin până anul viitor, să-și ia Bacalaureatul”

Ieri, gruparea arădeană a anunțat prelungirea contractului lui Rareș Pop (18 ani), punct fix în „11” – le lui Rednic după prestațiile din sezonul precedent. „Rareș a semnat până în 2027, dar vedem. Până anul viitor rămâne sigur la Arad, să-și ia Bacalaureatul. Noi ne dorim ca Rareș să rămână cât de mult posibil la UTA, a jucat foarte bine și chiar a fost decisiv în sezonul trecut”, a adăugat Rednic.

6 comentarii

  1. Rednic, o voce autorizata într-un război care nu este al nostru. Trebuie sa avem opinii în comunitatea din care facem parte. Becali cu pretenții reformatoare dar cu ieșiri tip Sosoaca, parlamentara horror. Se pune cu Burleanu și el produs al unor mixturi politice. Burleanu gata să-i servească o replica din filmul cu securistul care amenință ,,, Ce-ai spune dacă ți-am demonstra cu acte, ca ești un bandit „.? De toxicitatea lui Becali te poți apară cu semnul crucii. El mănâncă sfinți și scuipa draci. Victima colaterala, Miculescu, și el cu,, naturelul simțitor”

    0
    0
  2. Este o sabie cu doua taisuri…Un non-sens…Un criteriu de licentiere ar fi tocmai propria academie…Unele echipe imprumuta grupe intregi de juniori doar sa bifeze actele…Noi am tot produs,an de an,doar ca nu am putut sa-i etalam suficient si uite asa,s-au pierdut in neant…Poate ca de acum,o alta viziune…
    E clar ca nu se poate cu „aradeni pentru aradeni”,dar un schelet solid pe langa care sa prinda juniorii nostri ceva rodaj,s-ar putea totusi doar in cazul adapostului a catorva puncte sau scoruri de meci….
    Cat de mult lipseste echipa secunda….
    PS:concurenta pe posturi este mult mai acerba intre juniorii promovati la seniori decat la mercenari plictisiti…

    0
    0
  3. Numa sa și joace tinerii de care spune Rednic. Anii trecuți aveam 13 străini în lot nici anul acesta nu va fi mult diferit deja sunt 9 străini în lot.
    Kucher, Abeid, Postolachi, Carp,Roganovic, Cooper, Fabry,,, Jason”, Kyrychenko.
    As spune ca maxim 10 străini sunt suficient. Poate Jason și Kyrychenko nu rămân în lot cum nu a rămas nici Godwin, dar se pare ca baza va fi tot pe străini și nu se schimbă nimic în această privință față de sezoanele trecute doar vârsta lotului va scădea.

    0
    0
  4. Mustaca s-a miscat foarte bine la Socodor…sa-l vedem si in oficiale…Cat despre Cooper,intotdeauna mi-a placut…E cat un bivol,fizic impresionant…Jeremy Njock e miniatura fata de el…:-)))Probabil vom vedea des acel 4-4-2 la care visam,cu Cooper si Postolachi…

    0
    0
  5. În primul rând ar trebui interziși cei fără propriul stadion în prima ligă și după să aibă pretenții, mitici ordinari, forza uta oriunde, oricând ?️?

    0
    0
  6. Ce vedem și ce pricepem. Mie mi se pare că jucătorul camerunez de acu aprox 2 decenii e mult mai masiv decât Cooper. . Și cred că am dreptate . Datele sunt publice.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button