Cluburi polivalente

Caravana Sportului Arădean a pus zeci de copii…în mișcare! Bîlcea: „Pentru un stil de viață sănătos, iar unii vor face performanță”





A doua ediție a Caravanei Sportului Arădean s-a încheiat în weekend. După Parcul Orizont din Micălaca și parcarea Kaufland din Vlaicu, cluburile sportive din municipiul nostru și-au prezentat oferta în Parcul din Alfa. Cu ocazia celor trei acțiuni. Au fost zeci  de copii, posibil viitori campioni  naționali, care au optat pentru o disciplină sportivă, dintre baschet, arte marțiale, tenis de masă, handbal, volei, dans sportiv, fotbal (chiar și pentru nevăzători), șah, fitness, twirling sau aerobic.


Bîlcea: „Scopul nostru a fost acela de a îndruma copiii spre sport”

Proiectul e susținut de Consiliul Județean, Centrul Cultural Județean și deputatul PNL Sergiu Bîlcea. „Invitația la sport și mișcare, timp de calitate în aer liber, întâlnirea cu oferta cluburilor arădene: acestea au fost scopurile principale ale Caravanei Sportului Arădean, ediția a doua! Trei zile de sâmbătă consecutive, în cele mai mari cartiere ale Aradului – Micălaca, Aurel Vlaicu și Alfa – Caravana Sportului Arădean a invitat copiii în special și familiile lor la evenimente atractive. Au avut loc demonstrații și jocuri, au fost prezente cluburi reprezentând numeroase ramuri sportive. Scopul nostru a fost acela de a îndruma copiii spre sport, la începutul vacanței școlare, cu convingerea că astfel promovăm un stil de viață sănătos. Sper că în urma acestui șir de evenimente, vom avea mai mulți copii care se îndreaptă spre sport iar unii dintre ei vor face sport de performanță!”, a spus Bîlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button