UTA Arad

Aproximativ 2400 de suporteri ai UTA-ei și-au reînnoit abonamentele, de săptămâna viitoare locurile se vând la liber!







Clubul UTA a intrat în cea de-a treia săptămână a campaniei de vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2023-2024 al SuperLigii. Chiar dacă lipsesc „piese” importante în echipa lui Mircea Rednic, care – totuși – a anunțat încă trei-patru achiziții pentru această săptămână, un fundaș central de picior stâng, doi mijlocași și un atacant, aproximativ 2400 de suporteri ai „roș-albilor” și-au acontat locul pe arena „Francisc Neuman” (reomologată ieri) pentru campionatul ce începe pe 14 iulie pentru arădeni, la Galați.


Vorbim doar despre vechii abonați, care au avut posibilitatea să-și achiziționeze locurile atât online, cât și fizic, la demisoulul stadionului din Calea Aurel Vlaicu. Săptămâna în care am intrat ieri e rezervată tot lor, casieriile de la stadion fiind deschise marți, miercuri și joi, între orele 15 și 19. Urmează alte două-trei zile în care există posbilitatea schimbării locurilor, iar de săptămâna viitoare abonamentele se vor vinde la liber, atât fizic, cât și online.


Prețurile abonamentelor sunt neschimbate față de stagiunea precedentă și anume: 400 de lei la peluza Iosif Petschovschi, 600 lei, la tribuna a II-a Gioni Brosovszky și 800 de lei, la tribuna I – „Coco Dumitrescu”. Totodată, la zona VIP, abonamentul e 4000 de lei (în interior), respectiv 8000 de lei (în exterior). Ca și până acum, atât la abonamente, cât și la bilete, copiii între 3 și13 ani, plătesc jumătate de preț. Și prețurile biletelor pentru sezonul 2023-2024 rămân neschimbate și anume: 30 de lei, la peluză, 45 de lei, la tribuna a II-a, respectiv 60 de lei, la tribuna I. O parte dintre fani sunt nemulțimiți de faptul că nu s-a mai acordat discountul de fidelitate de 10% de care au beneficiat anul trecut vechii abonați.

8 comentarii

  1. Era vorba ca abonatii vor primi, pe email un site in care sa isi poata plati ,de acasa abonamentul….Aiurea !!. Neacordandu-se acum discount-ul de fidelitate de 10% …e limpede ca … s-a scumpit, pentru abonatii vechi , adica…cei mai fideli suporteri,..abonamentul. Acuma.. nu moare nimene, ..insa eu nu cred ca la tribuna 1 sau tribuna 2 s-au vandut deja abonamente multe. Poate la …peluza suporterilor.

    0
    0
  2. Interes activ, nu spunem extraordinar, fata de o echipa care nu a dat nici bună-ziua. Pentru jucători nou veniți e primire de gala. Abonamentul e fidelitatea pusa pe hârtie ca la notar. Lucruri alta data deloc obișnuite. UTA continua o istorie, nu lipsita de meandre și contestații. Miracolul e ca problemele se învârt tot în jurul a ce e mai bine pentru club. Se pare ca nu mai sunt la moda pregătirile mamut. Ba chiar și jucătorii, glumind, apar după prima ploaie. Valabil și pentru restul. Întâlniri mai mereu cu foști jucători, acum cu Ursu, apoi cu Otele și tot asa. Dam mana cu ei și le luam punctele.

    0
    0
    1. UTA isi incepe..colapsul. Nu sint bani, nu sint jucatori, nu e pregatore,..avem doar un Conducator…care tace si un antrenor…care promite. Din orice punct de vedere am privi…totul este sub ceea ce a fost sezonul trecut, cind …” am scapat..la mustata”. Deci sezonul asta va fi…mai mult decit probabil…J A L E !! Singura chestie , la care UTA sta bine este dragpstea statornica a suporterilor. Dar…asta ..” nu tine de …foame” PS. Ne spuneti : „…Miracolul e ca problemele se învârt tot în jurul a ce e mai bine pentru club..”. Eu cred ca ” Miraco;u; este ca …aradenii rabda, ca Alesii…” se fac ca ploua”, ca Meszar isi continua nestanjenit afacerile cu si la UTA. Va fi …ultimul an, apoi o vom lua..de la capat ( ..adica..din judet)

      0
      0
      1. Și dacă nu ai dreptate să dispari de pe aici, ai tot zis că retrogradam și nu sa împlinit doctore, chiar nu ai ce face în pensie, hai UTA, hai ARADUL ?️

        0
        0
      2. Bună ziua…
        TOATĂ LUMEA ÎȘI DĂ CU PĂREREA ,DAR NIMENI NU AȘTEAPTĂ SĂ ÎNCEAPĂ CAMPIONATUL. AVEȚI ÎNCREDERE ÎN CONDUCEREA CLUBULUI ÎN ANTRENOR ȘI BINEÎNȚELES ÎN JUCĂTORI .
        Noi suporterii echipei UTA trebuie să îi susținem.
        „””CU UTA ARAD pănă la moarte
        Doamne Ajută ?

        0
        0
  3. Până la meciul cu CFR vor fi iar peste 4000, de la an la an au fost tot mai multe, și eu sper că până mâine să rezolv cu abonamentul, forza uta oriunde, oricând ??️

    0
    0
  4. Cum, unde si cind se va putea face schimbarea locurilor? Pentru asta trebuie sa ai un abonament deja achizitionat?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button