Liga a 3-a

Socodorul și-a încheiat după nici două săptămâni vacanța de vară: Mucha – singura achiziție certă, Câmpan mai așteaptă acordul de împrumut!





Promovată în Liga a 3-a după barajul cu Dănceul (câștigat cu 3-1 la general), CS Socodor nu a intrat pe loc în vacanță, ci doar după amicalul cu UTA disputat pe 28 iunie. Așadar, Dumitru Copil și colegii săi nu au avut nici două săptămâni libere, căci în această seară au răspuns prezent la primul antrenament al noii stagiuni.

Din echipa ce a acces în eșalonul terț nu mai face parte atacantul Cristian Cigan, iar Laurențiu Olariu e ca și plecat și el. Astăzi, singura achiziție certă este portarul Lucian Mucha, dar la reunire a fost prezent și Lucas Câmpan. Atacantul de 16 ani care a început pregătirea cu Mircea Rednic, la UTA, s-a înțeles cu conducerea nou promovatei, refuzând să se întoarcă la Pecica din rațiuni financiare. „Îl mai avem în mijlocul nostru și pe Adrian Perenyi, vom lua o decizie și în privința lui, dar mai suntem în negocieri avansate cu doi-trei fotbaliști. Eu sper să batem palma cu ei în această săptămână, pentru a ne concentra pe pregătire. Din păcate, avem și o mare problemă prin accidentarea lui Dema, trebuie să găsim un jucător care să-l înlocuiască. Rămânem cu 3-4 antrenamente pe săptămână plus meciurile amicale. O să facem și un mini-cantonament pe plan local, trebuie să recunoaștem că partea fizică nu a fost punctul nostru forte în sezonul precedent. S-a văzut și în returul barajului cu Dănceul, cu toate că acolo am avut și probleme de altă natură pe care le-am subliniat la momentul respectiv. Acum trebuie să ajungem cât mai pregătiți la prima etapă din finalul lunii august”, a spus Tibi Darazs.

Socodorul va începe seria de meciuri de verificare marți, 18 iulie, în compania celor de la Beliu. Elore Bekescsaba (22 iulie), Crișul Sântandrei (29 iulie), Șoimii Lipova (5 august) și Victoria Felnac (12 august) sunt ceilalți adversari din amicale confirmați până acum. Formația de lângă graniță nu va intra în Cupă, căci vine din județ.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button