Fotbal judetean

Viitorul Arad o găzduiește pe Magica Caransebeș în ceea ce se anunță finala grupei în faza regională a Cupei: „Putem rezolva ecuația calificării!”





Sezonul 2023-2024 a început oficial în România odată cu Supercupa, dintre Sepsi și Farul (2-1), iar miercuri seara continuă cu faza regională a Cupei României. Vorbim despre prima etapă, în care este implicată și Viitorul Arad.

Câștigătoare a fazei județene a Cupei, echipa patronată de Giovanni Catanzariti are treabă în regiunea a 4-a (grupa a doua) în compania celor de la Magica Caransebeș (județul Caraș-Severin) și Recolta Dănceu (județul Mehedinți).

Startul e mâine, la ora 18, la Șiria, pe arena „Otto Greffner”, acolo unde Viitorul o găzduiește pe Magica pentru primele trei puncte puse la bătaie în clasament. „Am cules ceva informații despre echipa adversă și am realizat că punctele ei forte sunt mai ales la mijlocul terenului. Acolo au jucători interesanți, precum Derbac, fotbalist care a fost și pe la CFR Cluj. Au antrenor preocupat, pe Ion Feneș, am înțeles, însă, că în deplasarea nu au avut întotdeauna rezultate prea bune. Nu știu cât de pregătiți sunt și ei la această dată, e clar că și noi suntem undeva la 50-60% din capacitate, căci am făcut trei antrenamente și am jucat un amical cu UTA 2008. Astăzi știu că toată lumea e aptă, nu avem băieți plecați în concediu, eu zic că dacă batem mâine luăm o opțiune importantă pentru calificarea în turul întâi al competiției. Mai jucăm sâmbătă la Dănceu, ei au destui suspendați după barajul cu Socodorul, sperăm să rezolvăm ecuația calificării în această săptămână. Cred că finala grupei se joacă chiar mâine, între noi și echipa din Caransebeș”, spune Flavius Pavel, antrenorul „roș-albilor”, alături de Flavius Moisă.

Singura noutate a verii la Viitorul este, deocamdată, Robert Kocsis, polivalentul fotbalist sosit de la Frontiera Curtici. Meciul de miercuri seara e arbitrat de o brigadă timișoreană, formată din: George Roman – Alexandru Gherman și Radu Stana, delegat fiind Ionel Poclid, tot din orașul de pe Bega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button