UTA Arad

Rednic a făcut calculele pentru ultimii indezirabili: „Au costat cam 30 de mii de euro pe lună, Chindriș e un caz special”







UTA a amânat achiziționarea unui al patrulea fundaș central cu experiență, alături de Benga, Carp și Markov și pentru că spera să rezolve „speța” Andrei Chindriș (24 de ani). Fostul internațional de tineret nu a acceptat scăderea salariului lunar cu aproape 1500 de euro și Mircea Rednic pare să se fi săturat să tot aștepte și a apelat la grecul Stefanos Strougnis.


„Chindriș e un caz special, e la echipă, face antrenament separat, alergări. Noi i-am oferit posibilitatea să continue aici, el a înțeles altceva, el tot vorbește de bani și nu-mi place lucrul ăsta. Îmi spune mereu că el nu e de vină, că cine i-au pus să-mi dea atâta? Eu i-am explicat, i-am spus să nu uite că până să vină la noi a jucat un singur meci în Portugalia. A venit aici și a jucat, i s-a oferit șansa și anul ăsta și încă un an să mai aibă un salariu bun pentru un fundaș central și la ceea ce a arătat el până acum. E păcat de el că pierde vremea, anul acesta putea să fie o soluție, doar că pe el îl interesează altceva.  Și felul cum se comportă chiar mă supără, din moment ce am discutat cu el și el o ține pe a lui, să fie sănătos!”, a spus antrenorul „Bătrânei Doamne” despre fotbalistul crescut de U. Cluj, „explodat” la FC Botoșani.


Ținând cont de vârsta și potențialul fotbalistului, UTA vrea o sumă de bani în schimbul transferului lui Chindriș. Mircea Rednic ssuține că nu știe cât cer „oficialii” clubului în schimbul apărătorului, în schimb a făcut calculele pentru ultimii indizerabili din rândul seniorilor. „Dacă facem un calcul, Chindriș, Keseru și Milosevic au costat cam 30 de mii de euro pe lună și ce au făcut cei trei jucători, cu ce au ajutat această echipă?  Dacă nu făceam eu asta… orice antrenor ar fi făcut-o. Mulți plecau, nu aveau motive să mai rămână la felul cum au evoluat”, a adăugat Rednic.

7 comentarii

  1. Are dreptate Chindriș, i-au oferit un salar și acum își bat joc de el, îl amenință pentru că nu dorește să reducă salariul.
    Ce contează câte meciuri a jucat înainte să ajungă la UTA? A venit, a primit o ofertă de salar, un contract de 2 ani și acum Meszar își bate joc de el.
    În locul lui Chindriș as merge la FIFA!
    Vouă vă convine să vi se ofere un salar /lună și după 1 an (după ce ați muncit bine) să vină patronul și să vă spună că primiți mai puțin? Numai in România se întâmplă așa ceva! Faceți clubul UTA Arad de râs!
    Iar Rednic ține isonul unui conducător care nu are nicio funcție oficială la club!

    0
    0
  2. Cazul Chindriș nu se citește doar la prima privire Sigur ca mare parte de vina o are clubul. Dar jucătorul ? Se amintește ca a muncit. Asemenea munca la scara mare duce de râpă o firma. Nu a fost sancționat pentru randament și nici pentru suspendări de indisciplina notorii. Nu corespunde nici unei perspective, deși tânăr. Ar trebui, pentru un minim de calitate, Rednic sa se ocupe numai de el. Traseul lui spune cam tot și el este marcat de propria neputință. E de B, și bine ar face sa caute pe la Steaua militara, care are bani. Orice antrenor l-ar zbura. Are legi de partea lui, situație din care clubul are de tras concluzii, dar mai ales învățăminte.

    0
    0
  3. Sa cautam sa fim drepti in judecata ! Un Contract se semneaza…pentru a fi respectat. Nu poti sa spui ca esti obiectiv, daca tu.. il compari pe Chindris cu Keseru…. Chindris chiar a ajutat UTA,, uneori fiind singura solutie si una buna..chiar daca a facut si gafe sau eliminari. Va vrea sau nu va vrea, Conducerea de la UTA trebuie sa accepte ca a gresit, nu Chindris., care cere respectarea Contractului. Pai,.. e la fel sa ii dai lui Keseru..15 mii euro pe luna ( se sa ii mai si promiti…posturi de conducere ! ) si sa nu te ajute mai de loc, …sau sa ii dai mai putin lui Chindris , si sa ii ceri sa renunte la bani, fie sa plece ? Cine este de vina ca la UTA au venit atacanti de tipul Wagner, Dangubici, Keseru, Milosevici., Ontario..indivizi care au luat bani , fara sa ajute ?, Chestii nu asa de greu de prevazut ? Cind aduci un jucator…nu…..” joci la loz in plic”, ci faci evaluari, ai …in Club,..un departament, care se pricepe, care stie sa caute cit si cum au jucat cei ce vor veni , …in ultimile 6 luni. .La UTA unii au stat mult si au venit…” la refacere”, la …” reacomodare cu efortul”. Dl Rednic trebuie sa ramina..doar..Antrenor, nu sa se bage in politica de cadre a Clubului. In rest cine ne garanteaza ca stoperii nou veniti sint macar de nivelul lui Chindris ? Toti cei care au acceptat sa plece au facut-o cu promisiunea de despagubiri si plecare ca ” jucator liber”, deci oricum Clubul s-a incarcat …cu datorii. Concluzia este una singura, la UTA : Conducerea de la UTA.. nu se pricepe la evaluarea, la cautarea unor jucatori, au stat multa vreme la mina unui singur impresar ( care uneori a reprezentat si Clubul si jucatorul…o aiureala …scumpa !), acum…se aude ca deja Dl Rednic a imprumutat Clubul cu bani…si de aia isi permite sa se bage in chestii ce tin de ” bucataria interna a Clubului”. Sa speram ca …avind experienta Dl Rednic va avea dreptate, si ii doresc…” sa prinda..sa poarte pardesiul”,..la Arad. Ultimile Dansului rezultate pot fi interpretate si…in alta cheie. Deunazi ne spunea ca spera la …locurile 1-8,…mie mi se pare un …mare curaj sa declari,…azi..asaceva. Vom vedea ! Oricit nu imi place de actuala Conducere ( care a facut din UTA…” o afacere personala , de familie, de grup”)..urewz echipei mult succes…as fi fericit sa gresesc in opiniile mele ..de mai sus. La Galati , incepem unCampinat foarte greu, in care lotul e nou, Bugetul e mai mic, datoriile au crescut mult, si sponsori darnici ..nu vor veni. Nici la Conducerea Judetului sau Orasului nu avem indivizi carorasa le placa sportul, ce fac ei , pentru sport, o fdac doar din interes electoral. Si…atentie …se apropie ..Alegerile !

    0
    0
  4. La cluburi mari conducerea e totul. Aici echipele sunt făcute la cerere de antrenor, care vine și cu strategie, buna, rea. La Real Madrid, conducerea plusează pentru veniri spectaculoase și tot o mai da în bara. Cazul HAZARD. Balint, Poenaru, Badea nu au făcut nici cât unul singur. Ce treaba are Meszar? O treaba ar fi avut într-un singur caz. RETROGRADAREA ! Uite ca nu a fost sa fie. Orice ar face Rednic, bine, rău, pune pe linie un tren care tot deraia. Se baga tocmai pentru a compensa o lipsa de experienta inerenta la absenta clubului din elita. Faptul ca activat în Belgia, afara de cartea lui de vizita de internațional, e noroc cu carul.

    0
    0
  5. Eu in speta Chindris ii dau dreptate lui, chiar daca a gresit pe alocuri, putea fi amendat serios in compensare. Un contract trebuie respectat si de catre club si de catre jucator (prin ROI), asta este, dar el este singurul dintre toti cei plecati care chiar a ajutat la mare mare nevoie. Fara el eram cu 3-4 puncte in minus. Sunt curios daca lui Rednic i se cere la iarna reducerea salariala, o accepta sau pleaca? 🙂 Nu e vorba de caracter aici, jucatorul isi cere drepturile, punct.

    0
    0
  6. Domnul Chindris a livrat conform contractului? Ca dupa clasament si greselile personale pare ca nu si-a respectat contractul!

    0
    0
  7. Chindriș ar fi mană cerească pentru UTA acum. Ar fi bine să se ajungă la un consens prin negociere. Nici atitudinea lui nu e tocmai ok, dacă retrogradam și scădeau implicit salariile, sigur pleca.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button