UTA Arad

Dumitrașcu: „Ne pare rău pentru că am avut și acești suporteri minunați în spate, au avut trei ocazii și ne-au dat trei goluri” +Foto







Denis Dumitrașcu (28 de ani) este la al doilea meci ca integralist la UTA, dar primul pe arena „Francisc Neuman” în tricoul „roș-alb”. Polivalentul fotbalist, care și contra CFR-ului a jucat pe trei posturi, plecând de la cel de mijlocaș central și trecând în cele două benzi în ultima jumătate de oră, era extrem de dezamăgit de deznodământul confruntării.


Ca și Mircea Rednic, jucătorul de picior stâng a recunoscut că erorile mari din defensivă au condamnat-o pe echipa arădeană la înfrângere. „Avem lacrimi în ochi, ne pare rău pentru că am avut și acești suporteri minunați în spate. Din teren nu cred că a fost așa de mare diferența pe cât o arată scorul. Am început bine, am dat gol, dar am primit repede reușita de 1-1. Nu am stat chiar așa de bine în centrul terenului și apoi ne-am pierdut oamenii de marcaj. După părerea mea, ei au avut trei ocazii clare și ne-au dat trei goluri. Cred că trebuia și noi să fim mai perseverenți și să încercăm să finalizăm mai mult acțiunile”, consideră Dumitrașcu.


Fostul fotbalist al Chindiei a mai jucat în alte trei ocazii pe arena „Francisc Neuman” din postura adversarului, dar azi a simțit pentru prima oară căldura fanilor „roș-albi”. „Fiecare meci are miza lui, ca să zic așa. Aici am mai jucat ca și adversar și știam atmosfera aceasta incendiară, acum mă bucur că am trăit și primul meci ca și coechipier – ca să zic așa – al celor din tribună”, a adăugat mijlocașul aflat la a patra echipă din carieră, după CSM Râmnicu Vâlcea, FC Argeș și Chindia.

În ciuda startului modest de sezon, Dumitrașcu rămâne optimist cu privire la desfășurarea campionatului: „Ușor, ușor, cred că o să facem un grup bun. O să se omogenizeze echipa și vom strânge puncte, pentru că de asta avem nevoie”.

Galerie foto semnată de Claudia Carp de la partida dintre UTA și CFR Cluj, scor 1-3



 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button