Fotbal judetean

Amicale de weekend în fotbalul județean: Sântana nu i-a dat șanse Păulișanei, spectacol între fosta și actuala echipă a lui Bogoșel!







S-a încheiat și al treilea weekend de meciuri de verificare la nivelul fotbalului județean. Aproape toate echipele din Liga a 4-a au intrat pe gazon, excepțiile numindu-se CS Glogovăț, fiindcă Zădăreniul nu a strâns rândurile și Victoria Zăbrani, care se va reuni doar marți seară. Despre o parte dintre meciuri v-am relatat în detaliu ieri, între care și finala Cupei regionale dintre CS Gloria Geoagiu Băi – Viitorul Arad 3-0, dar și alte patru amicale: Șoimii Șimand – Crișul Chișineu Criș 1-4, Național Sebiș – ACB Ineu 2-3, Victoria Felnac – Gloria Lunca Teuz Cermei  6-5, CS Beliu – Crișul Sântandrei  1-1 (Liga a 3-a Bihor). Astăzi revenim cu celalalte rezultate în care au fost implicate prim divizionare județene și anume:


Păulișana Păuliș – Unirea Sântana   0-3


Trabalka, R. Olteanu, A. Pașca

Frontiera Curtici – UTA U17  3-3

Avrămuțiu 2, Havran / Nițu (în probe de la Lazio București), Șiclovan, M. Salka. Costel Bogoșel a antrenat-o în sezonul precedent pe Frontiera Curtici, iar acum o pregătește pe UTA U17, alături de Mihai Petcuț.



Voința Macea – Podgoria Pîncota 1-2

Veliciu / Bulzan, M. Iakob

Athletico Vinga – CS Sînandrei Carani (echipa a doua)  8-0

Roșus 2, Gurban, Roșu, Feraru, Niszter, R. Cîșlaru 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button