Liga a 2-a

Debut excelent pentru Hrezdac în tricoul celor de la Corvinul!




După 15 ani, Hunedoara a respirat din nou aerul ligii secunde, iar sărbătoarea a fost completată și de victoria cu 2-1 în fața Ceahlăului, în prima etapă a ediției 2023-2024 din Liga a 2-a. Alexandru Neacșa (min. 8) și Marius Lupu (min. 83) au fost marcatorii golurilor celor de la Corvinul, în timp ce pentru nemțeni a punctat Robert Ciobanu, în minutul 78.


Titular și integralist pentru gazde a fost și Denis Hrezdac, mijlocașul de 22 de ani împrumutat de la UTA, care i-a luat locul în echipa lui Florin Maxim arădeanului Marius Chindriș. Hrezdac a fost printre cei mai buni oameni de pe teren, prin travaliu, recuperări, dar și câteva acțiuni ofensive. Blondul mijlocaș l-a lăsat singur cu portarul pe Mitran la scorul de 0-0, dar mijlocașul de 18 ani, crescut de Viitorul și trecut și pe la Ineu, s-a speriat de ocazia avută. Apoi, Hrezdac l-a imitat pe Dumitrașcu, în meicul UTA – Poli Iași, și a deviat inteligent balonul pentru Lupu, care a marcat golul de trei puncte al celor de la Corvinul. În sezonul trecut, puternicul „închizător” a evoluat sub formă de împrumut la Progresul Pecica.

Pe final a intrat pe gazon și Ionuț Pop, un alt fotbalist provenit de la Viitorul, care în județul nostru a mai jucat pentru Gloria Lunca Teuz în Liga 3-a.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button